[每日闲聊] To:kururu

熊猫仔 发布于2010-9-28 17:31 1050 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Dear kururu:
  k, t2 ]  s* O! R. }       long time no see6 w6 `. K( H' N5 ^# z# ^
               happy birthday!
, c8 O: N! O7 \2 l1 C. |( m3 g2 H# [; g
                         yours Panda...
% K' ~6 ~- C3 j, Q' }                          2010.9.28

已有(21)人评论

s0659162 发表于 2010-10-11 16:08:58 | 显示全部楼层
這樣也行.........佩服
  F- T# _2 \' M+ b願君生日快樂~

熊猫仔 发表于 2010-9-30 00:50:21 | 显示全部楼层
好动人的说~~~~~~~~熊猫仔深情表白咯! kururu ,我记得哈!还是QQ好友呢~~~ 嗯,生日快乐!, ~) t5 ~/ M2 e
落樱缤纷 发表于 2010-9-28 23:36

" P, `% S7 l8 k: ~. s6 B' R$ y: M/ l" `2 L

3 x8 b" [9 n1 R. k( p% Y8 U" W    缤纷姐姐,你都消失左好耐

熊猫仔 发表于 2010-9-30 00:49:35 | 显示全部楼层
莫非系熊猫仔你女友写比你的?9 Q+ _! ^9 h, o9 s- M# J* f
小c 发表于 2010-9-28 18:48
- j3 z5 ^  S! f" j& x
喺我写比人吖...

落樱缤纷 发表于 2010-9-28 23:36:05 | 显示全部楼层
好动人的说~~~~~~~~熊猫仔深情表白咯! kururu ,我记得哈!还是QQ好友呢~~~ 嗯,生日快乐!

Batcat 发表于 2010-9-28 22:50:37 | 显示全部楼层
你记唔记得好耐之前我同你讲过有个ID同你好相似........我就係讲佢
  ~% A8 k/ W) pkevinchan 发表于 2010-9-28 21:26
, m0 z  r  E  ]
+ @/ k7 D2 h) g) E9 [, j
' H3 C# Z( Q9 f! f8 R1 x
   我記得!!原來就系佢,不過我好似未見過佢浦頭

chen2010 发表于 2010-9-28 21:40:00 | 显示全部楼层
这个太有材了!

masato 发表于 2010-9-28 21:30:39 | 显示全部楼层
{:5_339:}- -曹长说他在备考 不得闲 我邀请她去漫展见面都不行

kevinchan 发表于 2010-9-28 21:28:06 | 显示全部楼层
莫非系熊猫仔你女友写比你的?2 G% D2 c4 y( U+ ]- _! }/ p
小c 发表于 2010-9-28 18:48
5 _" k; p4 T' a( D
6 L% h4 G6 s+ K
/ y8 i+ L/ O$ V7 z& f; {
    你睇相反啦,係熊猫仔写畀人哋噶.........不过唔知係米女友就唔知啦

kevinchan 发表于 2010-9-28 21:27:05 | 显示全部楼层
曹长还没露面.......可能熊猫仔会好失望

kevinchan 发表于 2010-9-28 21:26:37 | 显示全部楼层
睇真d同我既id有幾分相似。。。。。。一開始以為系同我講先!!
7 A8 v. K: s' }8 U) jkruouo 发表于 2010-9-28 17:51

8 k7 g# R. ?1 {. e0 Q5 b$ I. d1 T; \( S/ f1 ~3 d- K0 |6 z' s( ~
, f  Z0 A5 F  W
    你记唔记得好耐之前我同你讲过有个ID同你好相似........我就係讲佢

lych 发表于 2010-9-28 19:44:30 | 显示全部楼层
军曹哥好似唔係kururu,
! \) K% {' u7 ?  T' bchrisrex 发表于 2010-9-28 19:39
! c6 c$ o% k* Z2 o( ?; W, A4 ?- I
我地讲紧kururu曹长喔~~~~

12下一页