[版务建议] 个人建议将回收站的贴子定期删除?

chen2010 发布于2010-9-1 06:32 3421 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(27)人评论

wuchaojin 发表于 2011-1-8 21:37:47 | 显示全部楼层
回收站shi gansm是干什么的啊?

inber 发表于 2010-9-4 08:09:12 | 显示全部楼层
嗯,重新评估吧,我好好人的
% }8 F$ \9 H6 ?. j. M4 Okevinchan 发表于 2010-9-4 07:49

; J- L+ ^0 _, z! l
: X" b+ C: j6 n$ D8 z+ X
# \7 t* {& ~- m1 o 0 \" Q8 [; ?1 D4 r4 T
的確要
2 K; ~' S! d0 M你洗唔洗開張帖叫埋其他人黎.一齊黎評估你

kevinchan 发表于 2010-9-4 07:49:49 | 显示全部楼层
原來得我一個咁諗你.........睇黎我要對你重新評估
3 U: c& {5 [. I, O0 H+ ziamaboyandog 发表于 2010-9-4 06:12
7 {, K% O& m& s/ a1 g0 S7 w

/ r7 D! q1 c2 Q' F% d# K# \% b0 Z% J% H- O# v7 K
    嗯,重新评估吧,我好好人的

inber 发表于 2010-9-4 06:12:51 | 显示全部楼层
得你先会咁谂我= =!真无语了
+ r! k/ J% n/ b& e: ]kevinchan 发表于 2010-9-4 00:21
. r: ~2 t. b# S" y2 E$ i7 S8 y
7 o9 a8 y6 Q. k1 q$ I
* {+ ]! S) X6 d5 @# D1 w7 y
原來得我一個咁諗你.........睇黎我要對你重新評估

kevinchan 发表于 2010-9-4 00:21:28 | 显示全部楼层
教去人地比回收站扣分. A! u6 ^6 o7 I: m
iamaboyandog 发表于 2010-9-3 21:18

) A# m* Y3 x/ Q' s
/ {/ S* i" X$ l+ C3 X7 e
8 s+ E# ?3 Q/ y+ q- ~5 F    得你先会咁谂我= =!真无语了

inber 发表于 2010-9-3 21:18:15 | 显示全部楼层
唔实践过到时教唔到人,你话係米?
! K1 J! m  @) D% `0 dkevinchan 发表于 2010-9-3 21:11

{: H  y: D6 X9 V& S
+ i# q1 Q+ [! [0 G# g; [8 W
6 a& D0 X5 j/ r! r9 A! l# O教去人地比回收站扣分

kevinchan 发表于 2010-9-3 21:11:15 | 显示全部楼层
估唔到你都會7 H5 H2 Z- M6 f' L
當時我系新手出於好奇所以.....
  b7 r6 y* B# R; v$ C+ Q點知連街長都會
8 m0 w$ x. j$ o! I1 x7 A. n, Miamaboyandog 发表于 2010-9-3 21:03

7 [! J' H) c4 G8 m, |# \
, e; U: q9 ?4 P6 v  z6 ^3 E
; T. e: z: z4 K    唔实践过到时教唔到人,你话係米?

inber 发表于 2010-9-3 21:03:53 | 显示全部楼层
我都试过咁样,我想试下我街长会唔会扣星梦,果然係一样会
" f9 p7 Q& b, k# ^& L# a* K; tkevinchan 发表于 2010-9-3 21:02

9 [" @- O0 e" Z* @, |4 g/ K
7 R* i5 V: s* u$ ]- g5 r6 B0 d& `. y/ Q% ]- ]/ y0 o2 d  }
估唔到你都會8 V- @- c$ G: N" x( W% w
當時我系新手出於好奇所以.....  N9 K6 _. w$ E5 N- e6 u4 b& u
點知連街長都會

kevinchan 发表于 2010-9-3 21:02:37 | 显示全部楼层
我只試過一次刻意去回
8 t/ {" Z: B0 }" m(我當時系想睇下系唔系真系會扣分)
+ U! G( _5 O, x( X% Ziamaboyandog 发表于 2010-9-3 20:47
! x3 v7 Y' H, O' D

6 n* `5 s% c. G8 Y
1 }3 R( m2 J3 n    我都试过咁样,我想试下我街长会唔会扣星梦,果然係一样会

inber 发表于 2010-9-3 20:47:35 | 显示全部楼层
我绝对唔会唔觉意回复,但我试过几次刻意去回复,因为想同帖子里面嘅人讲啲嘢
0 M: [! `& z1 F; _+ h& v7 Ckevinchan 发表于 2010-9-1 22:37

) U% U/ H( l( K% D
5 B0 b/ m2 n* @  l8 Z( N$ v4 ?+ o
% G+ Z) q7 E+ I5 _/ D& `我只試過一次刻意去回
$ j, f& V3 J2 S$ `8 h& Y(我當時系想睇下系唔系真系會扣分)

maplep 发表于 2010-9-2 05:42:49 | 显示全部楼层
= =呵呵。。。我每次找资源发现在回收站有我要的东东也会去回的=-=

123下一页