[版务建议] 关于果个录影版块

netasa 发布于2010-4-1 11:55 2314 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(12)人评论

wuchaojin 发表于 2011-1-8 23:45:09 | 显示全部楼层
我好奇点解果个区无咩人去发贴啫!! 

迪格斯 发表于 2010-4-4 12:44:33 | 显示全部楼层
除非系香港的录影人,内地录影嘅人我估计无几多个,原因非常明显广告间接位多数都畀广告遮,而且画面及语音也不太好。。。。。如果靠香港的录影人过离发帖,估计可能性不高了。所有报名的几率几乎达到0级。。。。

tandong 发表于 2010-4-4 09:25:41 | 显示全部楼层
咁客气啊!  我好奇点解果个区无咩人去发贴啫!! 
; V& g; u  `# U4 J/ H5 N$ b) {2 dnetasa 发表于 2010-4-4 06:25

9 N0 r/ H3 R( K: z7 R) D5 q8 J6 ^3 Z6 ?
* |9 P# [" I. q  E1 w, V9 U7 M
    我够奇了,我挂左:“粵漫社诚招錄制人员,有意者請连系管理员那家伙。”成半年多,吾见人上钩!!

netasa 发表于 2010-4-4 06:25:59 | 显示全部楼层
板块搞咁鬼多,比你块你睇算了!版主也吾多,出的比进的多!  X" D1 e/ u  J+ i" |5 ]9 ~
tandong 发表于 2010-4-1 15:40
. h+ n) P" U$ o1 \$ d8 p- s6 U

5 G4 O7 G) j  U6 ~: S咁客气啊!  我好奇点解果个区无咩人去发贴啫!! 

天使之风 发表于 2010-4-2 09:14:12 | 显示全部楼层
睇你几时比雀仔咬,我再加一野!!
9 V; C# S7 {; wtandong 发表于 2010-4-2 08:59

^# ]* F, K' D9 L+ W; g  e) t7 a# Y# \# D' w9 z

3 O8 {4 N! \! T  E    黎人啊。。。2只街长系度虾我~·~

tandong 发表于 2010-4-2 08:59:59 | 显示全部楼层
又黎扫我走了。。。, g' O1 D0 e1 q" r
天使之风 发表于 2010-4-1 22:25
" Y6 O: _0 f$ M1 q

' x) E3 x4 s) ~0 d2 @5 @5 L" T, F8 O: R$ n
    睇你几时比雀仔咬,我再加一野!!

天使之风 发表于 2010-4-1 22:25:32 | 显示全部楼层
呢度唔好水啊,米先收你水费噶! 讲返啲正经嘢啦!
; F% M7 a! _& b- u) l# c0 R- Xkevinchan 发表于 2010-4-1 22:16

) C9 Z% T1 I, v9 ^
3 T4 W; H; ~' Q- Z' W 又黎扫我走了。。。

kevinchan 发表于 2010-4-1 22:16:31 | 显示全部楼层
我跟住呢只雀水多下~~·
! r- L6 Y! O% {天使之风 发表于 2010-4-1 22:10
呢度唔好水啊,米先收你水费噶! 讲返啲正经嘢啦!

天使之风 发表于 2010-4-1 22:10:21 | 显示全部楼层
K社一个人都好难谂,我都实在无咩好建议,希望大家多啲提建议!但係一路都无几多人嚟提意见1 A4 B" e8 l: P! V# L
kevinchan 发表于 2010-4-1 22:01
, G/ K7 t$ X% _1 N- r1 c$ g

: i- ]+ n1 h) k1 Z% j9 Q' }* g" I: [. v
    我跟住呢只雀水多下~~·

kevinchan 发表于 2010-4-1 22:01:07 | 显示全部楼层
K社一个人都好难谂,我都实在无咩好建议,希望大家多啲提建议!但係一路都无几多人嚟提意见

tandong 发表于 2010-4-1 15:40:36 | 显示全部楼层
板块搞咁鬼多,比你块你睇算了!版主也吾多,出的比进的多!

12下一页