[转贴]TVB美少女战士R[更新至第42集][集数唔齐][出处:fbyan@dotbtplus]

freedom246 发布于2009-1-24 23:24 8265 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
billiard 发表于 2009-2-1 13:40:20 | 显示全部楼层

回复 32楼 ninaomu 的帖子

我上那个TVBKT网看到有R在线粤语全集哦,不过我没有亲自看晒.在线版当然画质不行.

kwanyeung 发表于 2009-2-1 02:39:08 | 显示全部楼层
TVB重播基本上冇可能啦。版權只可以比佢播幾次。而TVB重播左已經好多次啦。
; }+ ~1 W& z* j! |; _* E# `6 s都唔明點解私家屋錄左咁多舊動畫,但係就冇出名又受歡迎嘅美少女戰士- -

quill 发表于 2009-2-1 01:36:30 | 显示全部楼层
原帖由 jac2jac2 于 2009-1-29 21:40 发表
. \8 K3 V2 A& v) g% G  [& \/ b
, }/ d' v! r0 ^1 u/ ]4 N1 L8 u$ \# ~5 s( d; l( l
sorry 39都係vcd粵語

$ r5 t7 x% f' ~: @5 S; A+ c, A2 o& S- F2 S3 A/ _1 |
oh~~~有点居丧添~~~~
. X4 }- T7 x& Q2 I
5 W7 C. Z' R; f4 r) Y& c我都觉得奇怪,居然有39的~~~?
0 r+ A+ ^2 u/ W* x, y' o: G* a% M3 Q8 ]' X' [. _0 M8 m
晤紧要拉,多谢你话我听

quill 发表于 2009-2-1 01:35:07 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2009-1-31 03:15 发表
3 ^' V3 k' S# \! U0 \3 D# f( M5 {. U9 {+ ^/ v8 Q% I" C4 w
即係照目前情况黎睇,R的TVB粤语资源就係得咁多了。。。
+ _* }1 G( m; E; L! F& a' ?除非再稳到好似 ddarcy 咁嘅藏龙卧虎嘅高手 或者 TVB重播。。。
- w$ A# c( K) }/ I但两者嘅可能性都好低。。。

$ }' u4 C/ g9 `4 Q4 Q, v
/ m: P+ ^  ?( Z给你甘一讲~~我当场觉得我个梦完了

ninaomu 发表于 2009-1-31 03:15:16 | 显示全部楼层
原帖由 jac2jac2 于 2009-1-25 13:57 发表
6 v; Z, B4 C% g$ W1 U- `呢個系quill版本
6 v4 g* b1 l: o" C4 u
即係照目前情况黎睇,R的TVB粤语资源就係得咁多了。。。
) B+ [/ H: C2 _8 j9 Y除非再稳到好似 ddarcy 咁嘅藏龙卧虎嘅高手 或者 TVB重播。。。, c& [" e) J2 ~8 K2 h# E( V9 N
但两者嘅可能性都好低。。。

ykcheung 发表于 2009-1-30 21:02:55 | 显示全部楼层
期待論壇強人整出合成版.

dwljs 发表于 2009-1-30 16:00:04 | 显示全部楼层
有哪么多集就已經很不錯了 謝謝啦 呵呵

LTP_520 发表于 2009-1-30 08:06:54 | 显示全部楼层
支持~ 谢谢分享~ 补档吧~~

jac2jac2 发表于 2009-1-29 21:40:43 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2009-1-26 20:19 发表
0 _. h& T" I/ w; N( I; b( U; p6 l6 b1 O5 C
; M+ d6 s* u! N  U6 b/ v
39有TVB的吗~~?
, y% y, M1 o) y* k) S* f( N: B+ U' X1 \' I3 x7 x
我没有啊可晤可以分享下啊?
* V: |( S* Y7 m7 o1 U  l  {
9 ^: x) ]6 H( j- F
sorry 39都係vcd粵語

ming1234 发表于 2009-1-29 19:04:58 | 显示全部楼层
thanks for sharing.

billiard 发表于 2009-1-29 12:57:45 | 显示全部楼层
都是等以后高清晰的片源

spiderzzz 发表于 2009-1-29 12:07:49 | 显示全部楼层
经典野啊 我要tvb重播啊~