[每日闲聊] 六一啊~!開個貼過下癮先~~

kiraljq 发布于2008-6-1 12:25 1953 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
哈哈,各位超齡兒童~今日點過啊~?
) m- I, h1 t& _: t6 B9 D! R  {% r$ I9 {
0 j/ i/ V% |3 y8 T% v我都系系宿舍睇動畫乍,又落雨啊~~煩~~

已有(18)人评论

kiraljq 发表于 2008-6-2 00:26:15 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-6-1 17:43 发表
0 P$ ^+ @! g+ ^1 }/ x% n7 A+ l4 y今日明明着得一D都5弱弱$ _. c8 P) }/ A0 S0 m
隔离个阿E(35识7嘅)居然问我啊妈点同我庆祝61窝 4 |, ], r& {. N
真系............

: s7 X* X1 a, X+ a4 S
! e) n6 L! j( K+ s; A7 h# r$ K哈哈,咁soso你要發木目來睇下系咪弱弱啦~
Laputa81 发表于 2008-6-1 23:35:56 | 显示全部楼层
今日落雨好似倒水咁··········
sksson 发表于 2008-6-1 22:21:05 | 显示全部楼层
六一儿童节快乐...可惜自己的儿童时期已经过佐好耐....有D怀念以前...
浪漫迷星 发表于 2008-6-1 22:07:18 | 显示全部楼层
六一快乐!!!!!
浪漫迷星 发表于 2008-6-1 22:04:13 | 显示全部楼层
回贴赚钱。。。。。
wjr5200 发表于 2008-6-1 21:22:25 | 显示全部楼层
人老左,六一唔关我事罗
yjb338 发表于 2008-6-1 21:19:54 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-6-1 12:48 发表
1 `1 I* s1 Z& @7 F* ?) {) u; a六一节快乐!
+ |* C8 p+ i5 V, h& Y有排先到“世界爱护动物日”啊?
( Y) q, F: ]" Y$ J, D- [
牛都要保护啊!
kalaso 发表于 2008-6-1 17:43:52 | 显示全部楼层
今日明明着得一D都5弱弱: \& l, y# ~: x/ l0 H) d- t0 _
隔离个阿E(35识7嘅)居然问我啊妈点同我庆祝61窝
% I3 {# y  Z2 n! ~0 a: H9 D真系............
平常心 发表于 2008-6-1 16:42:26 | 显示全部楼层
你仲细,路漫漫,节日快乐,
莱迎希 发表于 2008-6-1 16:40:33 | 显示全部楼层
同萝莉聊天度过,童年真是好!
aa超級p 发表于 2008-6-1 15:07:46 | 显示全部楼层
大傢兒童節快樂阿...
8 K; W) S% S/ }今日就係屋企睇下動畫片扮下兒童先.
12下一页