[每日闲聊] 刘德华起成都演唱会中为歌迷PK保安

唔知 发布于2007-11-29 14:34 2040 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
第一次睇到表场SHOW.....刘德华英雄救美....
7 p# Q* `: I4 }( h8 W& l刘德华....好人听真系听得多..! t- a; \( K# x4 O  P8 T
今次真系见识左佢噶英雄本色了....4 k. V4 E' F/ [5 T% H! b: H
真系好佩服刘德华呢D人品....如果个个人好似刘德华咁....就好咯.." W$ H3 `' t  _( o# L! w( n/ o
宜家D社会..以自保为主的....难得起呢个社会揾返以前噶人情味...
% G- e; s% I3 T  M* I4 O# b8 _; M  u  l
http://www.tudou.com/programs/view/2CPBmN5gz-U/
& o7 F8 X  E9 d/ b! G) K1 O0 h! Q
" i% s$ `9 J, v4 F' R[ 本帖最后由 唔知 于 2007-11-29 14:35 编辑 ]

已有(16)人评论

累斗累 发表于 2008-1-11 00:06:06 | 显示全部楼层
天王就系天王
king_418 发表于 2008-1-10 21:59:19 | 显示全部楼层
难怪可以红到现在~~~~
嚣のЪ 发表于 2007-12-13 19:55:10 | 显示全部楼层
我睇唔到啊!& M, _8 R3 S  V3 n6 x8 `
唔使理我嘎?
, ^9 r; L4 r& v1 g( }- h/ @# E" V* Y乜距唔驚第2.個楊麗娟??
Laputa81 发表于 2007-12-12 20:28:05 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-12-12 13:49 发表
2 Z8 K& |9 |  `  v/ S8 T) N" n, j2 d1 K

' P$ H; E9 h7 S- S+ T" \3 w系因为场地要求不准上前献花的....+ [# c. ?, I7 L4 q: v

% \* K  q0 Q9 j+ z但系无啦啦俾个歌迷走左入去.....献花...之后果D保安就捉佢起度打..
8 C0 ^+ f! I5 J5 a* k; e+ d9 o. w
* O7 b. n9 r3 @$ F
0 Q9 @) M% t9 i1 x
2 x6 ]% R3 H4 @1 f
都唔使打人啩??
: T2 \/ }, ~+ w# E5 O1 F你估捉贼咩············
唔知 发表于 2007-12-12 13:49:13 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-11-30 14:02 发表
8 F4 V* G: s2 k# Q( D点解会起冲突咖??、8 E8 d: q2 ]7 U  W( l4 F, I
fans太热情定喺D保安有问题啊?? % E: k, h: n. J
0 x. d, w/ ?0 i  s; `4 w- M

9 W+ e7 ]+ ^9 [3 [不过唱紧歌跳落台嚟同保安争执都喺头一次见···········

) A' R& e! Z! _
9 t2 s) C& m4 J5 n8 x系因为场地要求不准上前献花的....8 _, |  m; A* L4 I" \
1 x8 l3 P- v% a6 P$ J& L
但系无啦啦俾个歌迷走左入去.....献花...之后果D保安就捉佢起度打..
莱迎希 发表于 2007-12-11 23:47:17 | 显示全部楼层
华叔的名言:"我想做一个好人".3 r0 p6 X5 B6 q% S& W

" u1 l, U, \; Y4 V0 u9 p                           
刺猬 发表于 2007-12-11 21:00:05 | 显示全部楼层
好高跳落去
6 T& C* p" \" E4 J1 y% J好野~~~
Laputa81 发表于 2007-11-30 14:02:41 | 显示全部楼层
点解会起冲突咖??、
8 Q+ ~& m( ^& h) h/ F/ \$ zfans太热情定喺D保安有问题啊?? 6 `& y- o" K7 Y0 ^7 b  k; n4 x- |

+ M# v) d( b& \% u) E! N+ m  m
. R! K8 Z5 F2 ~不过唱紧歌跳落台嚟同保安争执都喺头一次见···········
yjb338 发表于 2007-11-30 08:26:07 | 显示全部楼层
华仔的不败之迷.
abc-like 发表于 2007-11-29 21:17:42 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-11-29 14:34 发表
& o$ a9 D# b9 r- s第一次睇到表场SHOW.....刘德华英雄救美....
+ z, B/ {8 K5 Y/ A刘德华....好人听真系听得多..2 E4 y3 i, V1 F" P
今次真系见识左佢噶英雄本色了....
- J! x) s, L; x真系好佩服刘德华呢D人品....如果个个人好似刘德华咁....就好咯..' M! R. Q; O$ i, f3 z7 V
宜家D社会..以自保为主的.. ...
; y& L. V$ O  c* ]2 E2 E- f- q
好人聽?
ks128 发表于 2007-11-29 20:39:28 | 显示全部楼层
RP好就是不一样
12下一页