边个有反斗剑神嘅字幕啊?

kyo1983 发布于2011-2-7 21:28 3922 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
系U2见到有AVI下载,不过好似都无字幕,唔知道呢部有无出过对应嘅字幕呢?有嘅话,我再去求档区REQ了。不过如果有边位热心朋友可以share嘅就最好啦,系度先多谢啦!8 O3 B1 s  I+ i4 ?. }9 L

& i; V7 U4 v, T4 r祝各位新年快乐,万事胜意!

相关帖子

已有(34)人评论

kyo1983 发表于 2011-2-12 23:54:18 | 显示全部楼层
哦,多谢ls嘅兄弟,希望呢部动画到时TVB会重播啦

chongbo86 发表于 2011-2-12 20:26:45 | 显示全部楼层
我记得好似系???提出来的吧??唔系好记的咯! ' Z: W3 n- d6 |) `
我手头上有佢手抄嘅几集字幕(未搞时间轴),不过听讲佢话冇乜人愿意一起做,最后放弃左   {$ z: c" z3 i, v& @0 ~

* _0 U* g9 ]2 k4 b  N" W, w2 I# S依家送上xoun手抄嘅部分字幕文件。。. Z* b) I! O8 d) c
字幕文件.rar (38.24 KB, 下载次数: 6)

kyo1983 发表于 2011-2-10 15:44:44 | 显示全部楼层
回复 32# Batcat ; {; u1 c7 a" t! c4 m
# u. D2 P7 O# l7 ?$ H. N4 y( a8 a, N
6 z' r7 z# T. A" n- d
    睇都似啦,睇下儿童台有无机会啦

Batcat 发表于 2011-2-10 01:17:27 | 显示全部楼层
回复  Batcat . Y9 A3 n  X  G* X+ Y7 u, u

# I- M4 N+ ]  m# D2 J0 u* C: ?. e* o7 W5 b3 J2 n8 u( ~
    OK啦,唔紧要嘅,呢D嘢可遇不可求,唯有等TVB重播了
% I2 v, b' o& \- c( ~; s) N; d1 x, E
btw,我记得以前我用录像带 ...: q$ o/ ?! p6 L
kyo1983 发表于 2011-2-9 22:17

0 l$ N" W) T' Q; T2 A+ E' C9 Y. F
: @7 K3 x2 g; m* I, z哦!!tvb重播既机会都几低下!!

老威 发表于 2011-2-9 22:42:56 | 显示全部楼层
我无有 期待有人有

kyo1983 发表于 2011-2-9 22:17:54 | 显示全部楼层
回复 28# panzcheng ( ?8 Q5 x8 O: S- T5 p

- p# I  V8 E$ `
( B1 I7 N  p* j. c& s! }) Q    我好多时都会上来逛啊,事关我经常唔够$$洗,哎。。. l( C* d' k0 p' n
$ b, ]) W6 o! }
不过系呢度同D人吹水又真系几过瘾嘅

kyo1983 发表于 2011-2-9 22:17:01 | 显示全部楼层
回复 27# Batcat
+ ?, V% c, Z: l
3 \+ Z) M9 }- i0 C: h( h' D, l7 n% h
0 v6 v: ?/ a2 _& L6 [" N    OK啦,唔紧要嘅,呢D嘢可遇不可求,唯有等TVB重播了* M% w# g8 A: B) U) z2 v0 }2 {( f

/ g+ X& N! @  ~6 xbtw,我记得以前我用录像带录过的,不过都咸丰年嘅事了

panzcheng 发表于 2011-2-9 02:07:29 | 显示全部楼层
本帖最后由 panzcheng 于 2011-2-9 02:09 编辑 ) s; b" j+ s& H* k2 {- |% o$ j
回复  panzcheng
" w4 _" X3 o8 h6 O; K! {5 A5 y4 c) V) Y% f! |( i2 z) t4 f

: V3 A1 t3 Q9 \* n5 X    哦?我记得以前好似系有软件可以做到呢种效果的,不过太长时间无接触了都out晒了 ...
% ?9 c# W/ ]" K2 `3 `0 g. T: qkyo1983 发表于 2011-2-8 23:53
5 z1 _7 f) B# L# h3 }0 A. F
; n: {' u. g) _
  q" A0 o2 U( R2 `5 R
    系啊~~过一段时间就会有好多嘢都唔记得左!前辈,得闲上黎逛下喇! 中意动漫,粤语动漫噶一定唔会错过黎度的~~哩个如果手抄都几大工程...抄完又要对时间轴......,希望你稳到喇!

Batcat 发表于 2011-2-9 01:55:36 | 显示全部楼层
回复  Batcat
) ?- \0 R1 Q% d  ?5 p, z5 }. ]* }; L' U

1 G1 Y; j4 p# J    貌似搜索过无啵,你方便贴个地址出来吗?  g2 ]3 p  Y6 I! u4 Z
kyo1983 发表于 2011-2-9 01:43

& e$ p+ m: }- M/ }# g; l, I( X. c0 p  `. I
. V8 c5 k7 k+ @+ Z
   我剛先搜過,真系唔左張貼!!以前系有人要求幫手手抄字幕既!!幫你唔到了!!

kyo1983 发表于 2011-2-9 01:43:53 | 显示全部楼层
回复 25# Batcat 7 N- n7 Y2 }5 Q. Q) B/ t  c2 U" m% {

( Y( N. ~4 v4 F9 Y+ G4 r4 I2 N" w+ C$ m  `2 M  E3 I( B
    貌似搜索过无啵,你方便贴个地址出来吗?

Batcat 发表于 2011-2-9 00:55:52 | 显示全部楼层
有无相关嘅贴嘅地址呢?* D3 x8 p; X' F  ?8 ^
kyo1983 发表于 2011-2-8 23:54
9 m2 I3 X* r0 a* _: u

9 Q% @! A/ @9 @2 [8 \" F+ E, M3 n
8 @3 {$ [3 X/ r2 _* q: n* v- ^   你自己穩下啦!!就系來個論壇度!!

123下一页