[字幕动画] 海贼王(One Piece) 001~130集 X264

panzcheng 发布于2010-9-30 19:19 3061 次浏览 21 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】海贼王(One Piece)
; C& S* |) R( w7 h0 f5 `; T+ d【集  數】001~130& w) r& W4 {7 F' r
【文件類型】MKV! _0 C9 d& K/ d" q
【 分辨率 】640x480
0 \% x$ f- r0 `【語      言】日语 英语4 t+ n& \4 w; t( V* u* k% ?' P9 Y
【字      幕】英文字幕、繁体字幕(R2)5 o$ C" V; y8 h" m& u' j
3 I7 x# V: b5 p+ Y, `  V% U
One_Piece_english_dub_ep_001_-_116_ _Movie_8[www.ahashare.com].torrent (284.25 KB, 下载次数: 2)

已有(21)人评论

chaz5 发表于 2011-3-13 22:43:51 | 显示全部楼层
楼上的,还是日语好看点吧

a18362085 发表于 2011-1-10 01:21:19 | 显示全部楼层
omg this is great!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keeray 发表于 2011-1-1 00:25:20 | 显示全部楼层
好想下,不过没钱吖~

chen2010 发表于 2010-10-1 06:38:00 | 显示全部楼层
回复 14# panzcheng
2 D' ]8 H$ G3 y# v0 Z
( B% E8 Y* g% P( [# P- Z; @+ {9 N5 R/ |& y0 J  \
    小时候睇过,ATV好似播过50集左右!

panzcheng 发表于 2010-10-1 00:49:36 | 显示全部楼层
ED果到系E文- a# s$ p0 V6 U/ [+ U2 J
片头ONE PIECE 标志改晒~~~8 `) z( _+ X/ M8 P: s
加上片头OP无晒歌词....
- y/ E2 k! K$ r! A3 X: p% Q$ x. s# s同埋据我所知.....美版TV改左好多" ...
8 k8 t+ Z" x: B/ W8 phelp6288 发表于 2010-10-1 00:32
0 ~# _; [! G4 Q2 n3 L
4 U3 K6 X& V4 ^  n% ?

# r$ K& E; Q/ h/ Q7 Q0 D    粤漫上面过个RAW版我下到7集~~第6集有度卡住噶.... 我都唔立乱下啦~~期待新过个字幕组噶版本 如果有好噶片源..我去买硬盘都要收~~

ygd322 发表于 2010-10-1 00:34:34 | 显示全部楼层
5知道有没有粤语版的???

help6288 发表于 2010-10-1 00:32:32 | 显示全部楼层
有好多唔同??我无仔细对比过啊~只系发觉ED过度系E文咋!!你都有收嘎??系收日版过个?! _2 d6 G* Y+ o) x. q' y
panzcheng 发表于 2010-9-30 23:52

' t. y, e( Y! V4 @2 Y4 y4 w( e
3 A& w+ C( o, _3 V  ^8 UED果到系E文
# }3 F, D/ v1 P" u9 K: A1 D片头ONE PIECE 标志改晒~~~
% P  |  b5 [( T# W0 W5 P  k" u' F加上片头OP无晒歌词....
5 n, q, b5 W. n. ?1 z- P, i: k; L同埋据我所知.....美版TV改左好多"不良"画面...5知DVD有无...因为我无心收就无对照过啦....; o8 f- ~8 U# k! `8 R

! [! {* K6 J+ g" D* G我都有收OP噶....之前本身想收晒枫雪既.......下载左1~130集.........但后尾觉得有内嵌字幕5想收了
2 `. E; L7 B$ W) m  V& r- w& P2 l3 H: m0 x. W; P
最近有个新既字幕组打算用DVDISO重压X264版.......而家出左3集......我对比过好似比枫雪的WMV少了细节....不过都5明显...- K5 X& h$ ]1 X& s& ~4 b* J% o

7 o( T! b! t/ S! P6 ]1 Z5 Y7 P仲有一个RAW版本之前呢到有人发过......详情我就5知啦....不过容量都5系好统一........1 c8 X* Z; L, \% o

/ W( G. c' R0 w- [3 k5 {总括来讲...目前还未有完美既RAW.........
2 k% M5 u$ ~. m, k) Q, X( A) {: y* S7 v* }4 `
) f6 }3 T4 H5 h- S' b  b
我还是再观望一下先

panzcheng 发表于 2010-9-30 23:52:41 | 显示全部楼层
哈哈....原来系美版片源......同日版有好多5同.....秒删之/ i2 Q  l2 f# f* t1 n
help6288 发表于 2010-9-30 23:36
; r- z; l2 S( d$ R% R/ f
1 K8 U- A+ f4 j
3 h. f' I3 F& u6 Q
    有好多唔同??我无仔细对比过啊~只系发觉ED过度系E文咋!!你都有收嘎??系收日版过个?

panzcheng 发表于 2010-9-30 23:48:34 | 显示全部楼层
  e- g7 N8 `: r" |; S" a  u
可惜没有粤语!8 s; G% E& [* h: a# ~8 V( ?
chen2010 发表于 2010-9-30 22:22
- n- ~, u/ t* D4 A

3 Y7 A# Q, ?0 @1 V- G
+ M0 d* J: f- F+ O$ ^    得过17集....ATV噶!!无话粤语~~如果有齐D字幕都已经好好了

help6288 发表于 2010-9-30 23:36:20 | 显示全部楼层
哈哈....原来系美版片源......同日版有好多5同.....秒删之

help6288 发表于 2010-9-30 22:49:43 | 显示全部楼层
哩层我都唔系感清楚~~下左1集清过WMV过个版本!!不过同过个版本有D唔同~我都烦紧唔知收边个版本 ...
6 _4 i0 W. j& E( r  ^panzcheng 发表于 2010-9-30 20:40
8 G; d6 ]- }- E6 C- {. R' p
4 M" O% t' U' [4 B

. f* Y& @/ |1 x+ I. v. u: w' I) U    我都下左一集....一阵再对比下...; O" I1 D# @2 a- ], r  |; O
同埋入面既版本都有成3~4种...不太统一

12下一页