[电视电影] 哭求魔法小神童加旋

zcjian 发布于2008-10-26 10:31 1305 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0社区币
请问边个有齐魔法小神童加旋(tvb粤语)吖,最好喺qq中转站拉,5好喺mu吖,我开5到mu吖~~
' {# f4 g5 O$ t% T1 K8 P" m
' c4 q1 \) g3 g% j
% \9 ]# w6 C( w+ X仲有喺机动武神传啊,要tvb粤语啊
$ ^' S% ]; ]; t* |0 E, Y
6 f: z5 ?7 Y5 a. o! j[ 本帖最后由 zcjian 于 2008-10-30 12:48 编辑 ]

已有(9)人评论

jukechou 发表于 2008-11-19 20:58:04 | 显示全部楼层
我都想要吖~!不过好似有啦~!可惜我下不了~!

zcjian 发表于 2008-10-30 12:40:38 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-30 11:10 发表
# W2 [1 x$ Q: @又是一星梦??
8 i1 R$ D( @: }) q不是吧2 P) {! n+ [' w2 m) d
5 p/ b( b" G& M) w; O, y) ^# B# e
姑寒得厉害
3 E3 c2 {+ d1 s* E- K8 F% A
裹个悬赏有咩用啊,我5知先1星梦

alexhus 发表于 2008-10-30 11:59:05 | 显示全部楼层
系社长你规定架。。。最低一星梦啊。。。 ' o: K# s# }! E$ T
咁我放多D出嚟试下测试啦。。。

Kiver 发表于 2008-10-30 11:10:35 | 显示全部楼层
又是一星梦??
/ A: g  l  e4 s& K+ K' \不是吧- ?0 A, X" q" z/ Y4 O4 M- k. d) Q6 V

E5 _4 `4 D3 @7 \" \+ C姑寒得厉害

zcjian 发表于 2008-10-26 19:57:38 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-10-26 16:16 发表
* z' q4 e) y0 U* y! X9 i; a) F请问楼主你想睇定想收藏呢套戏了~,单想睇可以上各大视频网度稳到1-91的TVB粤语版的) Y9 b% X$ _# N5 A7 f7 R$ F( H  F! J
我知MU度有1-91集,但我无空间+时间来下~所以吾可以帮你分流了~
# V8 O2 P0 F) Q4 a还有我之前分流果四集因MF被大陆和谐佐,而家下吾到了~

, ~4 L7 }+ [( a8 t1 M; Z梗喺收藏拉,甘好睇~~但mu我基本上开5到喔

mcnynbajay 发表于 2008-10-26 16:16:09 | 显示全部楼层
请问楼主你想睇定想收藏呢套戏了~,单想睇可以上各大视频网度稳到1-91的TVB粤语版的
# P- @9 \4 `4 y" ?1 M我知MU度有1-91集,但我无空间+时间来下~所以吾可以帮你分流了~, Y0 T, \4 _& }' Y6 ~) |
还有我之前分流果四集因MF被大陆和谐佐,而家下吾到了~

zcjian 发表于 2008-10-26 14:54:41 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-10-26 14:29 发表 3 P0 v  n) k; ]) ~* ^! s& L
无齐,TVB只播到93,配音到101集!

8 g+ q) ^, g: R7 S4 F下??原来5齐啊,不过有93集都就杀~~

tandong 发表于 2008-10-26 14:29:17 | 显示全部楼层
无齐,TVB只播到93,配音到101集!

zcjian 发表于 2008-10-26 10:36:43 | 显示全部楼层
加旋超搞笑吖,所以超想睇吖2 n" r; m" C& L7 ]  ~$ ~6 O" W/ V* c

4 a) g$ r( x) h  \[ 本帖最后由 zcjian 于 2008-10-26 10:37 编辑 ]