[动漫讨论] 08儿歌金曲颁奖典礼

熊猫仔 发布于2008-8-29 17:10 2876 次浏览 34 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(34)人评论

lych 发表于 2008-8-31 22:02:56 | 显示全部楼层
得奖名单:
. j0 t) }" p* _8 t9 }8 W6 r5 v- G1.水果大聯盟 裕美/ D0 E# C. t& ]8 `- W/ b; g! Q8 `, w
2.童話之夢 HotCha
) Y0 @% X; P7 F* o/ U3.哦 周柏豪; n7 ^5 [" D& W) t7 y! |' v- X
4.活力健康舞 莫凱謙
7 A/ s9 ]1 w; `  H( q5.彩雲國物語 鍾嘉欣
: C  `" q0 e9 y7 |1 C6.陽光 · 雨 馮曦妤( }& O, G: k$ G
7.成長必經雨 麥長青/黃婉瑤$ z* S$ S1 z6 A
8.魔法戰隊 陳柏宇
8 r8 R" ?$ Z& |# I2 A  O9.一於繼續笑 放學ICU 主持  i% b9 A  L+ o+ L. ~6 S( G
10.拯救星球 蔡淇俊
- G& ]+ H" |# F: g最受爹哋媽咪歡迎兒歌大獎:開心世界 薛家燕/家燕媽媽兒童合唱團/ F/ O! E6 n4 I7 o) J
最佳兒歌作曲大獎:簡單就是美 熊熊兒童合唱團9 Z) Q; g/ r  ?7 J* X
最佳兒歌作詞大獎:爸媽,再見了! 陳美鳳  m% x' M" I7 g
金曲金奖:彩雲國物語 鍾嘉欣

bajatvj 发表于 2008-8-31 21:40:29 | 显示全部楼层
睇魔盜王好過啦

lych 发表于 2008-8-31 20:50:23 | 显示全部楼层
开始左啦,大家5洗估估下啦!睇電視啦!
, A) e+ p' w. D2 Y% }7 X; N+ ~4 x; {9 c

bajatvj 发表于 2008-8-31 16:48:31 | 显示全部楼层
原帖由 tabris 于 2008-8-30 10:25 PM 发表 % {# z8 a! T9 h7 E: V
都冇咩新儿歌啦,唔荒会好睇了。
. m3 q- _6 v+ K8 k
他可能是网络速度慢,不要太恨心了

bajatvj 发表于 2008-8-31 16:45:53 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-31 10:55 AM 发表
9 H: e" ^$ L  D! ]. j
% R+ y% i  k: g1 _8 ?  X- i! V- ^8 [5 [6 u- e+ n
放学ICU你都睇~~~

" l! d1 j. q/ r1 N1 u/ G这些SO益智的节目适合你看多点,我只是听过那道歌,不要乱说

嚣のЪ 发表于 2008-8-31 16:09:56 | 显示全部楼层
我都睇好<彩雲>~~
" Y$ l0 {% V: P. O  J& C6 E唔知點解,一聽到哩首歌就好激動.

熊猫仔 发表于 2008-8-31 16:05:27 | 显示全部楼层
几年都无认真睇~!!!今年一定要睇! 唔知有无人录呢?

lych 发表于 2008-8-31 15:04:57 | 显示全部楼层
原帖由 fhs890307 于 2008-8-31 13:20 发表
  `, {( `1 ^/ M+ \* [( q4 B几时有啊?到时通知声。
  u2 X2 W3 e; i
就今晚8点响翡翠台和高清翡翠台播啊!

fhs890307 发表于 2008-8-31 13:20:11 | 显示全部楼层
几时有啊?到时通知声。

娟子 发表于 2008-8-31 11:09:20 | 显示全部楼层
今晚你们会不会睇?

熊猫仔 发表于 2008-8-31 10:55:09 | 显示全部楼层
原帖由 bajatvj 于 2008-8-30 21:10 发表 , {/ ~6 f3 y8 _& s
今期D儿歌无乜睇好,真系一年比一年差,放学ICU果首“一起继续笑”,听过笑不出来
3 Y* r) G& d3 d" ?9 T

5 K, t1 @- O" r* N* g  a放学ICU你都睇~~~

123下一页