回归贴~~~HOHO~~

zhanglei 发布于2005-6-30 19:20 2046 次浏览 66 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>因工作的事情处理的差不多了,而且枫好像跑路了,呵呵所以回归啦~~~</P>3 y9 t! ?1 T; g
<P>估计粉多人不认识偶的,呵呵</P>
( u- Y; E  A; k% T<P>偶是超级霹雳无敌衰哥HOHO~~~(谁扔我~~~ -——-!!!)</P>: x0 M3 V# d3 X) ?% l( D
<P>看偶的头像和名称已经知道偶已经快作古了。</P>

已有(66)人评论

幻影傳說 发表于 2005-7-2 23:43:16 | 显示全部楼层
<P>4仔哥,終於有個6人撐你~~</P>! B' U, o  M8 v% g  M
<P>依家只欠東風咋~~</P>
全職獵人 发表于 2005-7-2 15:08:24 | 显示全部楼层
<P>又嚟一個~~~~~~</P>
chinese 发表于 2005-7-2 14:31:08 | 显示全部楼层
如果4仔真系开贴呼吁D斑竹发相噶话,我一定支持你。
幻影傳說 发表于 2005-7-2 10:18:00 | 显示全部楼层
<P>依家有5個人支持開帖~~</P>  U* a/ z+ Q( L& s- K* ]
<P>再多一個就係半打人~~</P>
猎人J 发表于 2005-7-2 06:14:02 | 显示全部楼层
<P>要考牌噶~~佢有无牌噶~</P>+ m  o' x) c: q  U
<P>无牌唔畀潜噶~</P>
小稀 发表于 2005-7-2 06:11:27 | 显示全部楼层
距依家好似潜佐
猎人J 发表于 2005-7-2 06:10:36 | 显示全部楼层
唔知潜水掂唔掂呢。
nuffy1984 发表于 2005-7-2 06:09:40 | 显示全部楼层
<P>四仔哥识游水架嘛</P># r! [- a1 B% U. v& {! L6 o! Y! ?
<P>唔怕</P>4 @5 Z) ~# R  d# w+ ^3 ?
<P>再撑……</P>
小稀 发表于 2005-7-2 06:09:13 | 显示全部楼层
<P>继续继续</P>
4 _( X/ A0 I: E* E; m$ o6 W<P>一齐撑</P>
猎人J 发表于 2005-7-2 06:07:51 | 显示全部楼层
咁又系。。。。。。。。。。继续撑。。
小稀 发表于 2005-7-2 06:03:14 | 显示全部楼层
唔係我跌落海就得啦