跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创合成][数码暴龙剧场 01-07(全集)][MKV/粤日][外挂简繁][文件已过期]

yrj 发布于2008-6-14 20:04 15694 次浏览 153 位用户参与讨论   [复制分享主题]
alexhus 发表于 2008-7-3 08:52:39 | 显示全部楼层
原帖由 火中君 于 2008-7-3 08:32 发表 $ Z! `9 H. I$ F& J# Y7 H% K
希望还能下载到,感谢楼主
% _, [  G" N* o& i% \
YRJ系要14天嘅QQ中转站,而且佢仲会去续期。。。放心。。。
火中君 发表于 2008-7-3 08:32:05 | 显示全部楼层
希望还能下载到,感谢楼主
perrysea 发表于 2008-6-27 12:36:13 | 显示全部楼层
万岁!!!!!大爱啊,抱走的说~, b- M- [' N( I* x& D- Q
谢谢楼主撒。
alexhus 发表于 2008-6-25 13:02:02 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-6-25 12:49 发表
2 t5 `: O: r4 L- }$ ?% k4 F' A: e1 l' P: V% C( I, z0 I! o/ K" B. T
* R" Y/ k3 L- L4 z1 B+ V
《数码兽TV特别篇 数码怪兽X进化-第13位皇家骑士》,没粤语

, R) a* J# n$ _+ E1 d系啊。。。TVB未播啊。。。咁等住先啦。。。 * |: W  L2 E" Y  Y+ S+ W& N  t
冇谓破坏咗粤语嘅味道。。。
熊猫仔 发表于 2008-6-25 12:58:11 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-6-25 12:49 发表
) K: P# @5 t! V
, q% t* `, S2 g) ?
# e0 S; V9 q& Q7 K& e& W6 l& Q1 k% T《数码兽TV特别篇 数码怪兽X进化-第13位皇家骑士》,没粤语

; J6 w/ h) h- l& u5 _# P- a' ]3 l* p" z3 y# f$ Y
好似未睇过~~~~~~~~~无粤语都杀柱先!!!!!!!!!!
yrj 发表于 2008-6-25 12:49:15 | 显示全部楼层
原帖由 kidhitomi 于 2008-6-25 02:14 发表
: W$ ^$ S- @4 o1 B知不知数码暴龙
5 H4 M+ h! \) T: ]. ?) O仲有一部的名系 9 j  A0 l' i5 x! y* b% V
这个都几好睇!
5 }# t% w) E& A6 N' [仲有里面的皇家骑士都系
9 K$ W8 r+ r) q数码暴龙一  j% l+ F7 f+ c. N3 o
数码暴龙二# N* f" t. k1 n2 Z3 b7 s) c
数码暴龙三* o" f% b4 B2 V) P5 C* X1 J9 s
出场的主角精灵!
: H8 z5 c/ e# n! }8 ~# R

7 \3 J! `* A% b2 R5 H& p《数码兽TV特别篇 数码怪兽X进化-第13位皇家骑士》,没粤语
alexhus 发表于 2008-6-25 08:47:16 | 显示全部楼层
原帖由 chongbo86 于 2008-6-25 07:34 发表
( `* j8 K7 d: @+ `$ U楼主好利害!我地都等住买楼主的这个版本啊!而且用中转站喔!速度快到不得了!但系好快会过期啊,唔知楼主会唔会续期呢,因为金钱有点紧,又唔可以经常上网喔!有好野我都来支持的哦

7 P( E7 S- J8 K& C- y* M; a( N. Z! `YRJ系一个负责嘅人,就去续期架。。。而且佢用嘅系14日保存,放心啦。。。
chongbo86 发表于 2008-6-25 07:34:43 | 显示全部楼层
楼主好利害!我地都等住买楼主的这个版本啊!而且用中转站喔!速度快到不得了!但系好快会过期啊,唔知楼主会唔会续期呢,因为金钱有点紧,又唔可以经常上网喔!有好野我都来支持的哦
alexhus 发表于 2008-6-25 06:45:38 | 显示全部楼层
原帖由 kidhitomi 于 2008-6-25 02:14 发表
4 e  w! y( Y7 F知不知数码暴龙
4 Z( O! b/ q3 G/ E& w仲有一部的名系 6 n2 p/ c. o1 P4 e! n5 o
这个都几好睇!+ U$ I) G% z2 D+ u, p% w
仲有里面的皇家骑士都系& P6 r! i  Y( z# U; B$ H& l
数码暴龙一
  Z6 j7 T* E6 P  R, r数码暴龙二$ B. G9 V$ n6 v
数码暴龙三
, t1 I6 E# d0 e; b1 u出场的主角精灵!

9 J) h. G+ @9 @6 i2 X未听过啊???TVB有冇播过啊???
kidhitomi 发表于 2008-6-25 02:14:19 | 显示全部楼层
知不知数码暴龙0 N8 R3 y' j. H) x- m1 r
仲有一部的名系 <数码暴龙 - 第十三位皇家骑士>2 ?( V; b* z5 l# e% b9 g
这个都几好睇!
) N* f5 S. M3 W$ n+ V仲有里面的皇家骑士都系
' m. S+ |" F8 T# ?数码暴龙一
" O% d* Y9 c& {0 v+ R数码暴龙二; Y( N, g: }, W) w0 ^/ ?9 }% ^
数码暴龙三
: V( v7 n/ D! A" w- R$ O3 @! Z# L出场的主角精灵!
yoshiki36 发表于 2008-6-25 00:16:54 | 显示全部楼层
哇,高兴啊,多谢分享
leafir 发表于 2008-6-24 18:29:11 | 显示全部楼层
之前下漏了一集,现在来补返先