[漫画文学] 同人作品--多拉A梦的漫画大结局!!!

titan 发布于2007-6-30 18:20 4844 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2007-8-21 19:40:33 | 显示全部楼层
终于睇到呢个流传已久嘅传说结局啦~~~~如果有动画就更好啦!!!!
squall599 发表于 2007-8-21 13:30:54 | 显示全部楼层
我都听过....不过呢次系第一次睇到..8 N/ @: v/ w% F" Y7 ^2 z' k4 p4 Q1 j
THANKS..
嚣のЪ 发表于 2007-8-19 15:58:28 | 显示全部楼层
原帖由 raymondc 于 2007-7-3 00:52 发表 $ H6 q" k! E% |, |5 o4 {2 U
大雄考试考第一...真的十分離譜...哪有這麼易
- q6 `, T5 M$ G* Q# L. K
谁说!~ 肯努力就有结果!!!更何况为了对自己最珍贵的人!~
嚣のЪ 发表于 2007-8-19 15:57:05 | 显示全部楼层
其实我听完哩个结局都好想喊噶...
, Q! j4 n& z/ W+ X7 K8 H人噶感情...系好深噶...100年都不变...
肥仔 发表于 2007-8-19 14:34:26 | 显示全部楼层
个结局好勉强啊~~ ~~不过好感动下啊~~
szsgz 发表于 2007-8-18 00:52:54 | 显示全部楼层
好感动~~...
; M2 y4 s4 W2 P% R' E9 |& I还有,我想知道最后那段文字是什么意思??
A2622434 发表于 2007-7-3 06:52:45 | 显示全部楼层
<p>全部系红叉</p><p></p>
shun70204 发表于 2007-7-3 04:02:56 | 显示全部楼层
点解我睇唔到架~好想知道呢个结局啊
raymondc 发表于 2007-7-3 00:52:48 | 显示全部楼层
<p>大雄考试考第一...</p><p>真的十分離譜...</p><p>哪有這麼易</p>
づ紫欣ぁ 发表于 2007-7-2 22:42:31 | 显示全部楼层
原来结局系咁样~我钟以为系无结局添~
stk 发表于 2007-7-1 21:05:49 | 显示全部楼层
麻麻地... 都係tv版好睇d..
tamahome 发表于 2007-7-1 17:23:46 | 显示全部楼层
<p>謝謝......</p><p>始終都係最喜歡這個結局呀....</p><p>好感動....</p>