[社区发布] 粤漫社接受会员营运捐助之声明(21-0204文)

Kiver 发布于2021-2-4 10:44 7148 次浏览 79 位用户参与讨论   [复制分享主题]
seed075 发表于 2021-2-21 15:45:54 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 14:53
  Y# |* B, l" H& @* e你这是提意而已吧!!!

/ j) d$ v8 z( O( ^7 U/ A/ u扫码会方便好多,飘雪都喺咁样。

Kiver 发表于 2021-2-21 16:19:34 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-21 15:45
7 P, c$ I* I' E& c扫码会方便好多,飘雪都喺咁样。
7 x* Q! w- g; [9 w6 T
只是难判断谁转账过来而已
& b0 |. X; Y. d
" p, t( U- b" Q+ J可以自由加多一角几分来区别的

seed075 发表于 2021-2-21 16:22:22 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 16:19, e% T/ w# i8 f+ G
只是难判断谁转账过来而已
) Y9 ~1 P8 s8 X8 _- t& y$ S* c. D0 B0 S: `- \8 x
可以自由加多一角几分来区别的 ...
5 q7 E+ t! S2 |) A: e5 \
转咗之后可以PM返讲声该ID就可以了

Kiver 发表于 2021-2-21 16:24:40 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-21 16:22* y0 }- a! }2 d) }5 f& V$ A4 P
转咗之后可以PM返讲声该ID就可以了

- I. J% y; t; ?; z- \: A9 ~' F的确是可以甘样

mkdi 发表于 2021-2-21 16:56:03 | 显示全部楼层
@seed075 @Kiver 其實,可以係付款嘅時候備註一下論壇ID。又或者,開一張專屬嘅帖子或者PM形式講一下付款嘅流水號碼就清楚得多啦!

Kiver 发表于 2021-2-21 17:44:49 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-2-21 16:56# \8 n( l3 ?* E% |: [5 q
@seed075 @Kiver 其實,可以係付款嘅時候備註一下論壇ID。又或者,開一張專屬嘅帖子或者PM形式講一下付款嘅 ...
3 Q' d  {$ c. M8 }0 G: N! j$ [
PM好,一对一!!!
+ ]9 n9 B$ N+ C! A+ N- H1 f/ z2 S& z- `
现在最怕是低级的捐了过来
6 c- t( Q' R! _% R. L( y: G) ?6 g
是不是写明,低级别真是无偿捐献

mkdi 发表于 2021-2-21 19:04:13 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 17:44
& n; ~! S4 n8 n5 M% A4 C% n  sPM好,一对一!!!
  R# ~  Y( Z% g( B2 m) b" ~* u! X- ?. u$ x0 L" f

0 I, {  _" K% B0 v! y如果真係咁樣嘅話到時,你可以開帖講明清楚就係啦!

seed075 发表于 2021-2-21 19:32:22 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-2-21 16:56
  v9 ^' K2 N6 ?# b% v@seed075 @Kiver 其實,可以係付款嘅時候備註一下論壇ID。又或者,開一張專屬嘅帖子或者PM形式講一下付款嘅 ...

1 \% T5 i4 x+ P9 H喺啊,咁样真喺比较方便,就PM提醒社长就可以啦,佢喺管理员就佢知喺边D嘅ID过咗数就OK。

seed075 发表于 2021-2-21 19:36:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 17:44# U: Z6 t4 }0 H) B7 s2 }' X2 r
PM好,一对一!!!/ m3 l& S6 g, Y, q2 {
( R& y6 @" e; @6 S2 [; v. v
  h' V3 t; x; `2 C# s- C4 Q- I
其实想问下喺咪需要限制低等级会员嘅捐助,呢样嘢其实讲心嗻,! H) Z% x/ S6 C1 W" B/ u4 }9 T
主要有心其实都可以嘅,其实公告都讲明唔喺话捐几多钱就可以得到几多
( r/ r" I# u4 l& P% H" Z$ o6 t回报,纯喺一种心意,既喺有心人又可以支付得起都可以了,有必要限制等级?

Kiver 发表于 2021-2-21 19:44:57 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-21 19:36
% B3 I9 u( O3 e1 G8 h$ N# s, Q其实想问下喺咪需要限制低等级会员嘅捐助,呢样嘢其实讲心嗻,2 l* {- p/ N8 V8 n/ C$ z, |8 z% l
主要有心其实都可以嘅,其实公告都讲明唔 ...

; [& S* l) B4 C( D) {  Q: r3 f低等级就无偿捐助啦~!!!

seed075 发表于 2021-2-21 20:29:05 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-21 19:44
) Z: K5 w4 U9 m: ], ~, V低等级就无偿捐助啦~!!!

# X- u, G$ X4 i1 T- ^& m; w& @讲心嗻冇限制最低消费吧?

Kiver 发表于 2021-2-21 20:34:25 | 显示全部楼层
seed075 发表于 2021-2-21 20:29- B8 w7 n* W+ p' n7 `
讲心嗻冇限制最低消费吧?
9 ^, j0 z" i' c! R* J9 k
你想0.01RMB?