[版务讨论] 限制QQ邮箱注册粤漫社会员的讨论

Kiver 发布于2021-1-18 10:41 6028 次浏览 95 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-1-18 22:05:42 | 显示全部楼层
CCBB 发表于 2021-1-18 20:06( E( k  V7 g' @% ^# U- s! |  ?3 @
126.com   5个
" z8 o+ M5 k4 ], ~0 c, q5 w# {/ a163.com   4个
" c2 Y3 N4 w8 Z* R4 S) |gmail.com   4个
& b" }/ j7 z+ P( {# d
是不是告诉我,可以尽情封号!!

mkdi 发表于 2021-1-18 23:22:33 | 显示全部楼层
咁樣,都唔錯啊!防止,太多馬甲嘅出現

mkdi 发表于 2021-1-18 23:26:17 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-18 19:31+ K/ h+ }  Z+ |1 i7 d
几好啊,唔俾人玩马甲

0 `: u( D7 C& ^3 n& Q. `& T表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!# \+ x9 _9 Z, y7 J( ~: }' @' _9 \
分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang、stevenqwe、StevenHe、steven5

Kiver 发表于 2021-1-18 23:30:42 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-18 23:26' W: F/ s* _) S1 y% r" x6 c
表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!
+ \( I- g5 m* @# T! A9 \2 Q6 q) j4 F分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang ...

& C6 C" w) ~8 K  I查查IP是不是同一个地方

Kiver 发表于 2021-1-18 23:31:49 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-18 23:26. f4 J* j9 m. n  c; {6 J  H
表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!7 z* S3 Q+ L7 X5 ]5 A. R1 B
分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang ...

- t* m) y8 u# ^! u0 B查过部分系吾同区域啵

mkdi 发表于 2021-1-18 23:34:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-18 23:31) Y/ w. E! Y7 L3 [
查过部分系吾同区域啵
* |7 W9 q( G' n9 e7 e6 }. [4 E
呢個,我當然知道啦!只係,講下笑啫!如果,真係嘅話我會幫忙封號嘅!

mkdi 发表于 2021-1-18 23:34:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-18 23:30
! |7 p: f& `, A& B查查IP是不是同一个地方
, ]# o9 M3 a- q, t* f: r/ ?
放心,答案我一早知道

lsl330 发表于 2021-1-19 09:42:59 | 显示全部楼层
已经激活的不影响吧?+ V* ?0 L9 B; R1 @( p
减少马甲方面入手的话,虽然麻烦点,还是支持改革

Kiver 发表于 2021-1-19 09:52:50 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-1-19 09:42; n! Y3 J- `! t9 q0 E0 [
已经激活的不影响吧?* i, {: x2 E- G1 z
减少马甲方面入手的话,虽然麻烦点,还是支持改革 ...
& w# \, y! i6 \; a4 F; `. E
已激活的不影响啊,只对新注册会员( p) h3 i" N# o7 a' l6 ~, w' l. `
( Q$ q& h- M( A
但如果你要激活云盘,还是需要改!

killyou 发表于 2021-1-23 17:58:13 | 显示全部楼层
有两个反对票,抓出嚟及下系乜人就知道

Kiver 发表于 2021-1-23 18:09:53 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-1-23 17:58
" S; W6 @3 V9 e, D4 M有两个反对票,抓出嚟及下系乜人就知道
5 t) m1 s7 I2 J* F# G
吾好甘搞,公平投票,吾好吓人

killyou 发表于 2021-1-23 18:15:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-23 18:09
/ t) l, I8 G' p4 K0 O% F' e吾好甘搞,公平投票,吾好吓人
: p7 O& p: A( U8 O. ]2 Y5 n& ]
咁又系,尊重投票人士,公平公正