[社区发布] 新手注册 第一桶 星梦 赚取方法 2020版

Kiver 发布于2020-12-25 22:06 26048 次浏览 870 位用户参与讨论     [复制分享主题]
bingott 发表于 2021-2-24 18:28:05 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-24 14:17
. }8 X4 Q8 x" @! }$ ^5 K  T方法来来去去也是那些
6 [* E  k% j* e8 w! Q
3 p3 T# o; G0 r0 T9 J' |3 x最快是分享
# l0 h7 ^# F0 \  P9 [# q3 U
咁又係  

bingott 发表于 2021-2-24 18:29:02 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-2-23 23:45+ {- Z/ ~3 K% O# r5 I3 V7 C
我以為小丸子冇興趣註冊天
# ^- C9 q: ?3 Q7 P2 s) G
梗係有啦 之前都聽過呢度大名

Kiver 发表于 2021-2-24 19:32:43 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 18:28
6 G" [- F  c* m3 C咁又係
- V5 i' k% H1 w3 i! G+ o' Y/ O$ l
粤漫社的制度可能会与你们常驻的飘雪不同( i% B0 j/ Q  U& k! A6 |4 r
7 [# \" {; ^# A, w) n
9 E; B/ L9 w2 w

bingott 发表于 2021-2-24 23:24:40 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-24 19:32% z9 A% j3 h& T2 o# C+ C
粤漫社的制度可能会与你们常驻的飘雪不同
; z: a& G6 ^( p
慢慢了解中  (以免進入小黑屋)

Kiver 发表于 2021-2-24 23:25:42 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 23:24
! T& S# t# z7 \5 n8 t8 n5 O- {慢慢了解中  (以免進入小黑屋)

# K" m' c* Q! s" c. s9 J5 i+ g个个都甘怕小黑屋的?6 m3 A$ Q( R  S
5 u$ X- Z, A7 z

Kiver 发表于 2021-2-24 23:26:27 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 18:29
! r! d+ z3 v2 [: ~- A" e梗係有啦 之前都聽過呢度大名

# ?( U0 V6 a1 q6 M3 t1 W( T# `飘雪那边不是有人说) m( o: G$ O  ^6 a; S

6 q- G3 d, x* V' P' |) ]我这边不友好的!!$ k5 d8 G/ z" B0 d
% x0 ^; W, f7 ]- R" B9 K
搜个索都扣星梦- K  O( m+ \  V. w8 u% O! U
又没有快速捷径走
0 F9 [1 T8 Y& S# }. s

bingott 发表于 2021-2-24 23:27:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-24 23:25/ q( c* Q2 ^" X6 F: N# [/ f, g; L/ _
个个都甘怕小黑屋的?
( [& C, b* \* X0 t' P' o& A
人家怕黑啊嘛

bingott 发表于 2021-2-24 23:30:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-24 23:26. K; W$ j, h  o
飘雪那边不是有人说
9 ?( G( p8 t; [  h/ v+ l6 O1 z2 D5 F
我这边不友好的!!

/ x( d9 m6 {6 m, L  xPX之前都扣,積分超過1500就唔扣(不知道有無改過), p* d3 w+ a4 W1 p6 ?2 `
4 H" P8 s. T: a# X4 v4 X# s4 Q- {
咁樣都不算唔友好嘅  咁樣促進大家交流傾計4 Q, O$ X' N% `, f' t6 i
捷徑好多人都係down咗資源就走

mkdi 发表于 2021-2-24 23:36:21 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 23:30* O3 G. l! R- `; v+ D4 _9 ~
PX之前都扣,積分超過1500就唔扣(不知道有無改過)4 t% a" c% K- p. ]& Q! P2 Z+ D+ x
+ \- F+ A9 l) X! h  P7 |; Y# w) s
咁樣都不算唔友好嘅  咁樣促進大家交流傾計

+ C* i6 [% V  j* W! u2 N: Q! b; r$ wPX係乜嘢來啊?

Kiver 发表于 2021-2-25 08:20:54 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 23:27: B: p" l3 Y! v0 }* R2 P* `
人家怕黑啊嘛

. n4 P: T' S6 o: ^都是3大核心不准) ^% q% R  Q0 L3 X( c( e) G7 g; e

& }/ x/ u0 [8 E% U* M0 w* J一句打天下、下文与上文完全断节、纯表情或乱文回复,大量翻早于2020年前的贴子) E. ]! n# g  Y0 a, ^: o" w$ n

; P9 `/ s7 H. Y. u0 ]3 q  D' O8 Y4 R4 B这些都是禁的

Kiver 发表于 2021-2-25 08:22:20 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-2-24 23:30
0 B. _) ^$ y) q1 t0 h2 P6 \9 i; [PX之前都扣,積分超過1500就唔扣(不知道有無改過)1 N  o8 ^$ ^4 Y. G5 ^% r4 s0 I

6 y% }* a  a) N, K; [  [% N( C3 o咁樣都不算唔友好嘅  咁樣促進大家交流傾計
  H. S/ p( G4 b& S9 a
我这里提倡是互相分享! u" i, U+ `8 b' E8 ~9 s( G/ x
' @% {; u, j3 H' G
所以分享其它人喜欢的东西,当有人下载的时是最快获得星梦的

bingott 发表于 2021-2-25 11:40:52 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-25 08:20
/ e7 V9 V  f2 C都是3大核心不准/ V, U' ^$ j( {# w
# N% Q. o/ s- x; G
一句打天下、下文与上文完全断节、纯表情或乱文回复,大量翻早于2020年前的贴子

- |9 e. f" R% p9 j) K明白  {:5_328:}- B2 t7 T" d7 {7 O
" ], V+ B! Q+ [5 l5 r" @9 [
會記住唔咁做