[每日闲聊] 觉得相亲节目好看吗

Kiver 发布于2024-4-2 10:41 876 次浏览 195 位用户参与讨论   [复制分享主题]
klozepyj 发表于 2024-5-22 21:38:50 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-22 09:25
  \  R4 [( Z7 H政策轉變得太快, 日日有新嘢真係唔適宜做生意

5 P) c8 ]( h7 |" d  I1 r就是咯 以前就话喺规则里面用到尽 宜家都唔知规则是咩

adhk 发表于 2024-5-23 01:20:32 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-22 21:389 ]) T9 d0 j) Z! S$ m, K2 Z6 r
就是咯 以前就话喺规则里面用到尽 宜家都唔知规则是咩
. }6 b) ^, c2 c
紅線任定龍門入搬最後都係害番佢哋自己, 因為無人會夠胆做嘢

klozepyj 发表于 2024-5-23 13:23:52 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-23 01:20
3 U6 {' W+ r2 O' y) K% W紅線任定龍門入搬最後都係害番佢哋自己, 因為無人會夠胆做嘢

+ S8 y( M6 D/ |! z' n就是宜家咁咯 都无咩可以话创新了 咁多自我审查

adhk 发表于 2024-5-23 17:46:48 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-23 13:235 P% K+ |& o) V& [1 [) j; n* s
就是宜家咁咯 都无咩可以话创新了 咁多自我审查

. j& J9 M3 ~% A: @% ?. f/ W4 j& f$ L問題係連啲官都自身難保, 網上傳呢十年有成萬計嘅官跳咗樓

klozepyj 发表于 2024-5-24 21:29:02 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-23 17:46
, K# W+ z! ~7 j. B, i/ ^$ K3 k問題係連啲官都自身難保, 網上傳呢十年有成萬計嘅官跳咗樓

! y& R" n, J# r2 x) B无计噶 有啲是前朝 或者是对手既余孽 肯定逼佢噶

adhk 发表于 2024-5-24 23:02:46 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-24 21:29
4 a' r* s# T+ y: F- N! c无计噶 有啲是前朝 或者是对手既余孽 肯定逼佢噶
* ^$ s8 G) N% P" p8 ]0 q
聽網上講好多時可以一人瓜咗免去全家受累, 所以先咁多人跳喎

klozepyj 发表于 2024-5-27 16:46:38 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-24 23:02
: ?1 G4 ^5 q$ z/ ~  L  z4 {" w聽網上講好多時可以一人瓜咗免去全家受累, 所以先咁多人跳喎
+ ]* A1 j3 ~7 k7 g0 [
我都听过 反正去到你度 你揽曬 大家就无事

adhk 发表于 2024-5-28 00:21:17 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-27 16:46+ J% I1 J, M' E7 D( A0 H3 M
我都听过 反正去到你度 你揽曬 大家就无事

% W2 }3 F# D# }. Z9 C# p. \6 l: a9 n但係對面對嘅人嚟講就好殘忍啦, 點解要佢攬哂上身咁唔公平

klozepyj 发表于 2024-5-28 21:31:26 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-28 00:21
; e+ T5 O: e% B但係對面對嘅人嚟講就好殘忍啦, 點解要佢攬哂上身咁唔公平

( H* R! E- R2 V: b, K8 N4 K" S& T佢之前都有得益既 不过轮到佢献身就只能够硬食

adhk 发表于 2024-5-29 06:49:40 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-28 21:31' c, {8 E( |& c! b% K; c6 y
佢之前都有得益既 不过轮到佢献身就只能够硬食

/ ?7 q& g+ O  G. e6 N! ?9 B5 ~呢啲真係就係叫出得嚟行就要邋

klozepyj 发表于 2024-5-29 08:54:39 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-29 06:494 b6 O9 E" s  N9 X4 X
呢啲真係就係叫出得嚟行就要邋
2 E$ ~, D) F" x" N
虽然睇落阴功 但是应该之前都是有唔错既收获

adhk 发表于 2024-5-29 11:50:54 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-29 08:54& l4 H" c* P7 z! P
虽然睇落阴功 但是应该之前都是有唔错既收获

$ W' F% n. q% w' k' e3 w( B有好多盆滿缽滿唔捨得走, 走咗嗰啲就係外國揸BAN跑