[每日闲聊] inber 你果然够狠

ET0-0 发布于2011-7-8 17:11 9202 次浏览 136 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:33:15 | 显示全部楼层
! g/ @8 w& h( T# B
0 e3 `8 w  t) @3 V今次終於輪到我做圍觀。
8 G% w$ v; L" y+ O: c7 p; j
; X6 P7 a; l7 `話說加黑名單變加好友真係搞笑。; y( j1 }' [/ `! H# c
7 [! S2 X! v+ F: S6 k
樓主貌似未夠班同啲高層鬥。

kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:52:50 | 显示全部楼层
我只系知道某人明明講好500後來又變成250星夢,逼使某某人的那套亂碼提早報廢~~
: t: C" u5 a' u+ ^漫步雲端 发表于 2011-7-8 23:46

$ }9 p; H% K& ^  l6 \* ^5 G某某人話佢要求115畀MU佢所以要減一半,其實都唔係唔合理。不過唔知當初佢哋點傾數,所以。。。+ I9 }9 P& L( x) D" y& G, p

4 o- }4 Y. \0 b2 o5 R至於今次啦喎。。。就搞笑多啲。畀完錢轉權限真係笑死。

kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:54:17 | 显示全部楼层
. R0 B+ f" o" f. y1 a
睇黎就系了 9 Z4 k" a' J$ I/ o' I9 E5 x; d

$ w" \' U  |9 w& X7 ~  E4 f重有估唔到你會幫我(你上面的回覆)  s. T! q$ g0 N8 `3 f. E3 i  C2 b
: _; w& b% U; r2 a
我認為 ky,傑基,漫步 都有可能幫樓 ...# t4 ~5 K) w/ ?/ n
inber 发表于 2011-7-8 19:08

) I% ^) U3 K( @9 b9 N. Q( W我對事唔對人,你咪又想屈我。所以今次係圍觀。  除非有人叫我幫拖就另計。

inber 发表于 2011-7-9 06:11:31 | 显示全部楼层
我對事唔對人,你咪又想屈我。所以今次係圍觀。  除非有人叫我幫拖就另計。% Z. g+ O6 X+ G9 Y4 ]
kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:54
; a) Q5 L$ ^, a0 @# b- ]9 v

2 j, J# g; e: m/ t: p7 o, Y# Q2 q  y% M
記住
/ N  q9 U3 q/ Z, c: u8 X8 O我系話可能
0 j3 j0 m# x1 y% Y* r, W! M$ Z
三個人黎講你幫樓主 的可能性系最高4 W) x6 v4 O+ o9 O# b1 k8 |
當然,我只系推斷你只系同我玩 而幫樓主$ p' m' T2 \, N! O9 X+ v  M

; g9 b4 V& v) P- F同埋樓主提供嘅資料根本唔夠
7 Q4 A; X4 p' O6 k! G; Q# S8 J# p( D如果提供番多啲資料
/ n$ F" V# {5 @. |! q可能會有多啲人同情樓主
" b7 H1 T+ E* M
# r# m- e: u7 X1 k今次形勢太一面倒
8 I9 ^: G; S* f" F4 s( D9 l根本唔好玩

kwanyeung 发表于 2011-7-9 06:15:45 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-9 06:17 编辑 # f9 s  z1 `  ~+ @8 R% E& T
記住
9 p; Q) P8 _5 |2 M8 Y, r我系話可能
3 Q  z, }; Y# R! c) v/ i& @6 x2 c
三個人黎講你幫樓主 的可能性系最高
6 W( v2 C4 j  u1 C0 e% ~( B& t/ d當然,我只系推斷你只系同我玩 而幫樓主
. z$ }0 U; f1 \( z
# R; G, [& b# }( K; z9 I; E, y4 K ...
& i7 x* d' v7 \inber 发表于 2011-7-9 06:11
, a+ m3 ~1 f. T# a2 A) ^2 z8 \0 N$ H
只可以講樓主太弱,其實你都有啲唔啱。不過佢寫得唔清楚就以為佢唔夠權限先喺到嘈,當然搏唔到同情分。# l1 @# x  u( a6 i
冇同情分嘅後果就係畀高層任人宰殺。

inber 发表于 2011-7-9 06:16:51 | 显示全部楼层
某某人話佢要求115畀MU佢所以要減一半,其實都唔係唔合理。不過唔知當初佢哋點傾數,所以。。。& x" G, x4 O+ }

; |6 A: O, T+ G* x8 h) y至於今 ...2 S9 Y* ?: W" c% q& u
kwanyeung 发表于 2011-7-9 04:52
. t0 Q$ s: l. O7 b- M0 l( t

, e) ~! w# r) E, `* r8 B5 \: k4 y* f9 F1 s2 g
你竟然有留意
$ D- P/ [% C, Q" d6 O4 |不過我點諗,你應該估唔到
2 I. {! f& w  f) a7 J% Q. P8 A+ K4 v4 g5 A( r
而樓主就覺得,我系得唔到500星而唔服氣

inber 发表于 2011-7-9 06:18:51 | 显示全部楼层
只可以講樓主太弱,其實你都有啲唔啱。不過佢寫得唔清楚就以為佢唔夠權限先喺到嘈,當然搏唔到同情分。
- x4 M# {" Z' e% ?0 M2 n ...
; }% I! b6 T  ^  m8 e& t- xkwanyeung 发表于 2011-7-9 06:15
( }; F% ]- r6 ?) H' y; U9 ~( B

5 o" ?4 f3 Q" l: i/ l
9 L' b6 b4 }; H: q5 l9 r我唔系有啲唔啱& i8 b5 o1 X( I& ?7 ?
/ O& ^4 G  S" z3 N
我今次覺得自己系好唔啱: ]0 R$ q! l, J* r. [" U0 L
今次我分明玩針對, r) ^0 L1 H3 B+ Z
6 U( }7 `9 V. ?/ A$ y
明明一件事還一件事
& R  Q: I: Z' ~- w, [( m# H我點可以為左之前果件事,而咁對樓主
: `/ I6 H/ D) d+ Y/ _6 U  {+ h" N+ y- e  m% x5 {
不過我無後悔咁做+ r3 Q0 J. d" Z
因為我都只系一個小氣的人

inber 发表于 2011-7-9 06:26:49 | 显示全部楼层
你知道某人对我说 愿赌服输吗 知道某人想讲的真正意思吗  我自然唔比晒 只会睇表面的也 仲 ...
. u& I) [3 O9 Z) @( d/ ^" @/ NET0-0 发表于 2011-7-9 03:08
% s7 V  E9 f1 B$ Q
6 _9 j! j3 G8 w: c- `

$ `% r' a1 i: e終於深入咁講返少少啦- p7 \7 B9 G1 e+ t( a
% j1 n, ~5 }; V
我又講先& c) c8 a0 m" S0 ?5 Q0 I4 S0 p) W
我唔要250星夢唔系扮青高9 `. Z# s" M6 J
6 ~5 M. t, I8 @9 s5 T, M# I
就好似個小孩
' q# h, Z- s, |/ V" ~) I要食雪糕,媽媽唔買,小孩哭% W, A/ l8 M2 v) P
最後媽媽買返比小孩食0 V* v6 b1 ~# E4 ]& `+ X( [- w
小孩唔食
" h8 I! U& k3 m" B3 Z(比喻打得唔好,情況有點唔同,但大約系咁)" ^  m+ i6 ~; v
+ r8 H, K6 u: o% t( x! L' t
咁呢個小孩系唔系扮青高" ]' t8 Q8 V8 X$ D- r3 y
如果佢系嘅,我都系

kwanyeung 发表于 2011-7-9 06:43:23 | 显示全部楼层
1 I% B4 u; Q$ i) v" J4 [
我唔系有啲唔啱% O# ^5 q0 e( Y' q& B5 W

9 v) W; p! P% B2 a" G我今次覺得自己系好唔啱
4 {' b' {8 C! p) W! c) g5 X今次我分明玩針對
9 f9 Q8 q# x2 h8 {) A0 ]& I/ p2 _5 f1 V4 s; q+ C
明明一件事還一件事
# f: M- h: a, y2 ~2 n" d1 P3 ~我點可以為左 ...
. v4 q/ N4 U3 J; G7 p+ B# Sinber 发表于 2011-7-9 06:18
5 B3 i5 n+ _: H) v0 _& N5 G: z# o
講有啲唔啱係畀你好啲落台,不過你自己講出嚟另計。
, G/ x6 Z4 @, i) Q+ M  e! E" f" E4 t) w  o% L
唔知你哋嘅恩怨,都係食住PIZZA睇好戲。

inber 发表于 2011-7-9 06:45:45 | 显示全部楼层
講有啲唔啱係畀你好啲落台,不過你自己講出嚟另計。 8 \3 L4 o* M/ W
: s: S# r; N. U  f3 h
唔知你哋嘅恩怨,都係食住PIZZA睇好戲。
) T1 h% B4 U/ Y* _7 c* E4 L9 `) {) h: ekwanyeung 发表于 2011-7-9 06:43
# t+ U; ]$ K- z

7 f+ S0 p4 g' M$ a, u* ^. o! z* S0 `* v- A2 W  k
下次直接啲就是了. L& j& c/ ~- G2 A, c
背後嘅真相會隨着樓主愈講愈多 而走出黎
, [' A2 s( a3 j' I$ g6 O  y8 v# c
等我拖長黎玩,慢慢睇戲吧

漫步雲端 发表于 2011-7-9 08:48:20 | 显示全部楼层
3 N* X2 z! D3 X# g3 f: A- a
你知道某人对我说 愿赌服输吗 知道某人想讲的真正意思吗  我自然唔比晒 只会睇表面的也 仲 ...  w! z9 ]5 `  j! W9 y
ET0-0 发表于 2011-7-9 03:08
7 z+ ?/ N, o9 p

) [! |4 M0 y* n" ~4 F) u- z! L2 _; w- S8 b/ a, r( m7 C8 S
    $ N) \; M! X' t! a- @4 Z
我唔系睇表面,某某人話你一早又唔講好傳MU只有一半酬勞!!等人畀左link先黎招“打死狗講價”( }; M. l: o4 X" X+ ^; W0 X
如果系咁樣邊個人條氣都會唔順...所以乾脆就連250都不要 大家一拍兩散
  U" I# \& s6 i( {% O其實MU同115又有咩分別人地做左野就好應該比人應得嘅酬勞,呢個真相雖然某人系唔畀我講 但是我睇唔過眼囖

漫步雲端 发表于 2011-7-9 08:55:55 | 显示全部楼层
某某人話佢要求115畀MU佢所以要減一半,其實都唔係唔合理。不過唔知當初佢哋點傾數,所以。。。$ W* b0 L- W$ j
% ?4 Q* G7 \$ {- N% X# r
至於今 ...
) P8 q, ]( F6 m9 ~; mkwanyeung 发表于 2011-7-9 04:52

, e- W6 t1 T! N( h3 c! x3 c+ W) Y9 O$ K  v+ `7 [" {' E/ i2 A; O

5 w5 D% ?8 n- N9 t, ]4 [    ) `7 ^( N/ U" b# d8 B2 I1 S2 w
71樓有另一個真相 好~我唔插嘴了 食住花生等睇戲