[每日闲聊] inber 你果然够狠

ET0-0 发布于2011-7-8 17:11 9200 次浏览 136 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2011-7-8 22:36:45 | 显示全部楼层
点解最近成日见到有火药味的贴。天气炎火所致!

aubert22 发表于 2011-7-8 22:44:57 | 显示全部楼层
其實咁都幾好玩& J2 j/ x: a* T1 E5 t/ X& w0 j
有咩不滿講出黎就好% B- ^$ ?# V8 P, `( ]
收收埋埋其實重危險
$ S1 u+ e! n- f
5 M7 _) X6 H% T  a$ r9 ~只要唔系太過火都無咩必要禁止3 @0 X+ Y9 P* ?( F8 B) u- z
inber 发表于 2011-7-8 21:15

: ]3 d2 f! }/ v. k) g. J
: p8 q! F" b& V6 j: H; R. c. g5 `% Z
8 T  ~4 A: y6 \2 ^; N  `- f    呢层当然~我都无话禁止等意思,又唔系XX党~
% G4 r0 N% m, a( @. X( _9 r只系果阵应该系好少有依家呢种现象~可能系合成嘅高手辈出,新作渐多嘅原因吧~伸手党都多咗唔少呱~

kevinchan 发表于 2011-7-8 22:51:41 | 显示全部楼层
我記得我同人嘈嘅時候 你的嘅動作系阻止
. m0 x8 A7 z2 @4 M點解今次唔系的5 i, Y2 B! E8 n) B" S
inber 发表于 2011-7-8 21:58

/ W. f+ g& j5 h9 n' H, p6 g2 r8 e" b  ?. F% [
4 J  }% c0 F! p( I& ^" J
    你自己有能力阻止,哈哈

help6288 发表于 2011-7-8 22:59:50 | 显示全部楼层
兩個都不支持

ET0-0 发表于 2011-7-8 23:07:31 | 显示全部楼层
inber 发的帖回复里面你自己做过D咩你自己心照喇(唔系这张贴) 唔好系度博同情

漫步雲端 发表于 2011-7-8 23:23:48 | 显示全部楼层
樓主做過咩都心照啦~信用唔多夠

kevinchan 发表于 2011-7-8 23:27:15 | 显示全部楼层
乜事啫?有事揾雀神,
# @0 ?& {1 ~9 o; g平常心 发表于 2011-7-8 18:34

# _& p! u: J! t) a$ C, C# s' c, W; I* R8 K! O

0 ^3 M3 f4 u; ]! H    平常兄,搵我乜事,我都係路过咋

kevinchan 发表于 2011-7-8 23:30:09 | 显示全部楼层
inber 发的帖回复里面你自己做过D咩你自己心照喇(唔系这张贴) 唔好系度博同情
3 I. V# t9 C0 a" GET0-0 发表于 2011-7-8 23:07
6 ^3 v4 [+ {3 t8 e5 Z, x
1 x: S. `7 r7 e' ^

3 F& P) m2 i' \& B& k8 {; G    老实讲,觉得你两个嘢好似细路仔斗气咁,几搞笑......加多句,你两个可以无视我呢句话

ET0-0 发表于 2011-7-8 23:35:08 | 显示全部楼层
好似细路仔斗气咁 你居然甘睇

ET0-0 发表于 2011-7-8 23:37:36 | 显示全部楼层
本帖最后由 ET0-0 于 2011-7-8 23:40 编辑 % i) W6 v5 C/ O& }4 E* M& J
' E6 M) G( O3 @) M7 I1 N: d3 n7 ]
回复 54# 漫步雲端
/ q$ |3 o+ X1 G5 b. G9 x4 ?" e" X" k0 \4 w4 M2 z9 V: z9 |
$ R) X+ k/ {8 G3 W" \4 D
    你知道距之前点回复我咩 摆明就系准备骗人 所以我先甘做 你又唔见我唔比星梦米小契

漫步雲端 发表于 2011-7-8 23:46:59 | 显示全部楼层
我只系知道某人明明講好500後來又變成250星夢,逼使某某人的那套亂碼提早報廢~~

ET0-0 发表于 2011-7-9 03:08:38 | 显示全部楼层
我只系知道某人明明講好500後來又變成250星夢,逼使某某人的那套亂碼提早報廢~~
! ?% N- ?6 X; S, u漫步雲端 发表于 2011-7-8 23:46
. s/ ~4 H2 B# |

( H$ _- R6 S0 n+ E9 Y$ z& U- U* a5 U
    你知道某人对我说 愿赌服输吗 知道某人想讲的真正意思吗  我自然唔比晒 只会睇表面的也 仲有某人仲扮清高 唔要星梦