[每日闲聊] inber 你果然够狠

ET0-0 发布于2011-7-8 17:11 9898 次浏览 136 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-9 10:03:48 | 显示全部楼层
71樓有另一個真相 好~我唔插嘴了 食住花生等睇戲; f" V7 ]& O1 w2 A% L1 I. j
漫步雲端 发表于 2011-7-9 08:55

; y, P  [4 s. S- y唔知佢哋點傾數廢事評論,對我嚟講MU或者115係有分別(115我下得勁爆慢)。。。- X0 B, q* }3 L1 V. q1 n+ r( L

) D$ C6 I1 B" ~2 @) V7 V# x4 S不過最緊要都係下到。條件細節應該一早講明,只可以講今次算係溝通問題。* Z% ~3 ~4 J! w6 o! \

1 H4 O, M# U3 t; g好。我唔食花生,不過食住壽司睇好戲。

漫步雲端 发表于 2011-7-9 12:04:41 | 显示全部楼层
唔知佢哋點傾數廢事評論,對我嚟講MU或者115係有分別(115我下得勁爆慢)。。。
2 J8 N: I. z4 A# @, h  p  G+ w2 t
& G# P  [( x* K9 M4 F不過最緊要都係下到。 ...: z; S& G" {  s; ?# b
kwanyeung 发表于 2011-7-9 10:03

* P8 p$ `( d4 O3 X# h; y! Y+ f1 F. H2 p3 U

' G2 K  u- e5 r- j# Y6 a6 L. H: i    5 P* I6 e4 t% V4 K( x2 x7 @
有壽司食咁正

ET0-0 发表于 2011-7-9 15:36:11 | 显示全部楼层
回复 71# 漫步雲端
2 Z% E% V1 _$ ?" X
4 H, k/ X; s) p, w/ B+ U
, U+ [  j$ d& O0 h& x$ x    一个旧帖原本系唔收星梦的都可以下载 中有我系话要115下载 但系我最后比一半点解呢  系因为距本来就恢复我一句愿赌服输 距唔讲一句我都无所谓 距讲依距摆明好似距应得的 我就唔比距 我最后打算比距系念住距始终都有比资源我下载只不过唔系115 但系我的确系唔顺距果句 仲有距系楼上话距唔系为星梦 笑死人啦 本来张贴下载系无星梦无权限 就系因为依次的事加权限 仲系度讲自己唔系因为星梦 如果一张贴本来唔收钱 无权限 依后来突然加起来
" d* {; E: j( Y( P( i) q" b* m之前下载的人 同之后下载的人会点念啊 再加距愿赌服输 食硬你 快点比钱

ET0-0 发表于 2011-7-9 15:38:05 | 显示全部楼层
回复 62# kwanyeung 3 M3 Q/ T( B* t
   一个旧帖原本系唔收星梦的都可以下载 中有我系话要115下载 但系我最后比一半点解呢  系因为距本来就恢复我一句愿赌服输 距唔讲一句我都无所谓 距讲依距摆明好似距应得的 我就唔比距 我最后打算比距系念住距始终都有比资源我下载只不过唔系115 但系我的确系唔顺距果句 仲有距系楼上话距唔系为星梦 笑死人啦 本来张贴下载系无星梦无权限 就系因为依次的事加权限 仲系度讲自己唔系因为星梦 如果一张贴本来唔收钱 无权限 依后来突然加起来
/ B4 H1 @1 v! }之前下载的人 同之后下载的人会点念啊 再加距愿赌服输 食硬你 快点比钱

ET0-0 发表于 2011-7-9 15:48:32 | 显示全部楼层
我发这张贴系因为我对距讲D野做D野好唔顺 并唔系因为无得下载 天下甘多资源我非要下载距 非要比距食硬 {:5_318:}店主就怕你?店主就要比硬你?{:5_318:}无傻喇 大不了咪废我ID咯 我大不了就走人 去第二度哺

kururu 发表于 2011-7-9 20:08:10 | 显示全部楼层
安静围观.......................

inber 发表于 2011-7-10 09:22:23 | 显示全部楼层
我发这张贴系因为我对距讲D野做D野好唔顺 并唔系因为无得下载 天下甘多资源我非要下载距 非要比距食硬 {:5_ ...* ]1 F: F# g( w6 R
ET0-0 发表于 2011-7-9 15:48

_  Z+ T7 f1 Y+ r
4 |: d  r1 w6 q* @8 m
, }4 I: J/ d. ?  _講明先7 w2 K1 A+ X  s6 C6 n
我系用老會員嘅身份明玩你,針對你# d& g! j* j6 p- |
' I7 h4 g& R9 A7 r) m& k* {
我從來無用版主嘅身份扣你分+ \/ y7 \5 z% w: o
就算呢張帖
& ^& c; M7 f% j我都無用版主身份禁止你發' }9 X' k: D7 _1 g& e( P. k/ T

& @! ?# l1 T9 l1 e( A% O7 ~我系第一個回的6 I+ t9 l. ^+ T* u7 C8 I
我可以直接刪左佢( h, l# t* b; Y  d
我無咁做
5 r+ S; G+ G3 m6 K( c
8 R3 ?% H6 X' R' O3 i8 y0 ?系因為就算我唔系版主
( r% S) {6 `4 z5 Q$ I你都唔夠我鬥
: H- V6 D, H4 }1 h8 c你根本玩唔起

+ T, m' F' ^/ V(話野撓張左,以上嘅野系以一般會員啲身分發出)

inber 发表于 2011-7-10 09:37:10 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
$ c5 |( d6 u5 P- O" j& g) e( i1 x9 x6 L

& s5 V, y$ \# q- m$ p    一个旧帖原本系唔收星梦的都可以下载 中有我系话要115下载 但系我最后比一半点解 ...
( U! I, m/ v9 [, ]9 C* |# Q% AET0-0 发表于 2011-7-9 15:36
" W$ A! q- y7 ]" {" X- c  u& S
8 C2 a0 ^& k% x, G& ~
系你話MU都得,又無講清楚話MU嘅系250星6 I+ B9 k* _; ]5 j+ D% P2 V
我主要唔系為錢而嬲你,系因為"信用"
: X; r: Z: ~) U1 v% r QQ截图未命名.jpg
2 E3 Z- _5 m, v' b/ o
2 O& }1 K3 B3 d# H2 L舊帖的確唔洗錢,但你揾都唔揾就求檔  你話115咁米唔好叫我比MU link你囉(重話咩MU都得添)+ r% D: D2 P# U. N2 X6 K
你講得無錯,我根本認為500星系我應得
% b3 M# |6 R9 S# s8 h: x(果句又真系寸左啲)/ k* a: A6 O1 P) v# K

& q2 P/ v6 V' V1 Y加權限系唔想你下* M: G  l- a. k  k( W
加星夢系防止你夠權限下嘅時候收返一筆
0 l7 T* c' g4 x7 C) E呢啲叫雙重保險,這都是為你一個而 設的

kidhsu 发表于 2011-7-10 11:13:25 | 显示全部楼层
是的,很多想要下载的都下载不了。烦脑啊。

telyfox 发表于 2011-7-10 13:05:48 | 显示全部楼层
月度全线什么的最套淹了

ET0-0 发表于 2011-7-10 14:41:19 | 显示全部楼层
本帖最后由 ET0-0 于 2011-7-10 14:47 编辑 % |% V) L- Y" b2 L" c3 a) I5 M
系你話MU都得,又無講清楚話MU嘅系250星' ?4 A2 \( z6 l2 Q% h: b
我主要唔系為錢而嬲你,系因為"信用"3 r6 t2 ^# G+ @) s/ M2 U
; A1 B9 q- x# X0 Y5 w- L. L5 F

' x; L0 k$ C* X6 m舊帖的確唔洗錢,但你 ...8 @7 x2 M* D  E, ?, P! z( }, ~
inber 发表于 2011-7-10 09:37

y! E9 L$ s+ n/ ^, d9 \3 e& P2 v% C你系无讲话MU系250星 但系你都唔系115喔 旧帖本来就系有 你MU本来就无250星收 我比你250无问题 你要500你咪按照115咯
% A& G; j1 N9 I0 c
8 C" B' ~6 W4 J, A- L我无话过比你听MU 500$ B. o* U% o! }; d+ M6 y3 P
仲有 你想点玩就点玩咯 系唔够你玩得未 你赢佐 恭喜 反正我有唔系一定要你的乱马粤语 你要搞我就放马过黎喇 我预佐唔
& D3 }7 d2 I, ~% i+ Q1 p
: B* w& ]1 ~; ]系度玩 即管用你的手法玩落去 睇下对我起唔起到作用不过我系唔会学你甘删除资源帖 我系唔会搞到其他下载朋友下载唔到
6 F, t5 ]( _# A9 A
7 s0 f  A* z1 `6 s就算我唔系度都唔会

inber 发表于 2011-7-10 15:09:09 | 显示全部楼层
你系无讲话MU系250星 但系你都唔系115喔 旧帖本来就系有 你MU本来就无250星收 我比你250无问题 你要500你 ..." V; {8 `0 t+ ~4 b% g: g9 U& V
ET0-0 发表于 2011-7-10 14:41

% n2 h2 C* K% ^7 D
( j* ]* h# I. {# _- i# f
3 G/ J+ K  u6 s8 p講多次,唔關舊帖事
/ o* G- V. J+ ]+ @2 F4 q回答左就系回答左
9 [7 I2 n" D: O- M1 v: h+ a" J無話舊帖就唔洗比
* b) f. x( B* {6 U# L3 T$ ?) v' V
% T. O& T7 v. T5 D1 O: e; N  T: \. B0 j* @0 _
你比MU下载地址都可以 另外点解这2日我D星梦唔岩数呢 少佐700
% s& Q* R7 U! H1 C3 R
令我誤解為,比MU下載地址 都可以作為解答該問題的答案0 M  Z' X4 m9 O
+ e5 U/ ?0 D8 d" x; W
& E( A1 U, M5 p: D$ D
咁得啦,我做最佳回答都得啦(如果無人比115就我就最佳回答吧 )
) K3 J: @# I9 q8 [8 Ohttp://www.dreamxt.net/bbs/thread-71703-1-1.html
. E' {  b% w$ r! B% g* @" F& W+ a, }' |5 s  x( N: @
星夢少左
- {! l/ Y; }* J; L" i去咨詢區問K社吧
* l# w! C+ a/ A
之後我咁答你,但你無當埸改正我& X9 @1 C4 h( s, j$ x7 ^
話MU的地址系唔會有錢收嫁