[每日闲聊] inber 你果然够狠

ET0-0 发布于2011-7-8 17:11 9094 次浏览 136 位用户参与讨论     [复制分享主题]
. O$ C' v7 _7 c$ M7 u
inber 你果然够狠  居然将乱马贴改成60阅读权 唔比我下载   我鄙视你
& d6 E' G3 \% `' L5 A/ `0 p( F 未命名.JPG

已有(136)人评论

inber 发表于 2011-7-8 17:16:55 | 显示全部楼层
我本來設左60權60星1 ^- R" ]' O% Z. k5 Y
說真的,真的不想你下4 [6 Z# ]1 a) o7 S

0 e, ^( ?! m& u' @8 s5 _但不知為何60權限沒了
  t0 W: t0 ?4 g; V1 Y可能我做實驗的時候不小心設走了
3 O& B) r! T3 M2 o0 \0 e0 Y# V% n
那60星只能對你說對不起

ET0-0 发表于 2011-7-8 17:19:53 | 显示全部楼层
回复 2# inber
3 Q: Z8 L" T/ m+ n
8 s; Z. M! d; y# g* d5 `2 G. r# m
    我将你加黑名单

timaousi 发表于 2011-7-8 17:26:41 | 显示全部楼层
額~自重.......' f0 ]9 j4 t  p) l
* r0 _+ O# j  Z  G& m* T
人哋設幾多系人哋自由......

by.iceb 发表于 2011-7-8 17:33:31 | 显示全部楼层
楼主要努力

kental 发表于 2011-7-8 17:35:00 | 显示全部楼层
唔够权限米提高左再下系啦哇嘛

ET0-0 发表于 2011-7-8 17:38:04 | 显示全部楼层
本来系50 居然突然提高60

ConvoyChan 发表于 2011-7-8 17:53:28 | 显示全部楼层
我本來設左60權60星6 p( L! P( N  z' R' m) F& ]: A
說真的,真的不想你下
1 z/ c4 t8 w1 ?2 Q+ L" o3 D! a. o) U/ `+ e; T" k3 I) c
但不知為何60權限沒了
' b7 K6 h$ |$ K! ~. }可能我做實驗的時候不小心設走了8 c- {8 F8 m' u8 f) k) X$ a
) \* T% p* N0 K' a% m3 R4 j
那 ...
+ r+ P2 R* z2 m) B' D" t4 P5 }6 linber 发表于 2011-7-8 05:16 PM
. Z# E  r$ b9 {" I# A
! M. m+ n! t% T4 j: c( \# O

- k8 `" `% ~) H0 l2 u' ]1 z    可恶 差D高到我都睇5到

inber 发表于 2011-7-8 17:55:39 | 显示全部楼层
回复  inber
& ^: x  _, d* l) b8 f; i! d$ P$ O. n- c

) m/ M' k7 u( h8 c    我将你加黑名单
1 v: G+ q3 _7 Z$ L- T0 g) qET0-0 发表于 2011-7-8 17:19

. E# k* H9 g$ O* k+ w  S" d; B$ P
# a/ m( s4 ]8 z, q這個是好友名單,並不是黑名單
$ Y, @1 r: X. q* ? 未命名.JPG
9 R$ L, V' P" }$ V1 y
; _5 r2 y! b; ?9 d5 d* |6 c我一早就加左你做黑名單! I+ ^9 R$ `$ ^- ~/ B
至於你加唔加我做黑名單7 w# T. q8 A7 ~' L% G! R- _5 C; W
我根本不介意
( g% I" F0 _6 u8 Z/ O
; j8 E& U' t: M* E" A/ a* m4 s
* c" e) H* M; n呢個壇以普通會員嘅權力黎講(無形的權力),只有少數人嘅權力系大
& B- G) A$ ?5 s! v而你的權力只系比新人高而己
7 t2 J$ s; }" {! d  e, v唔計我系版主,我嘅(無形)權力點都比你高

ET0-0 发表于 2011-7-8 18:02:21 | 显示全部楼层
本帖最后由 ET0-0 于 2011-7-8 18:04 编辑 + r' ?4 q: {/ ]8 ~0 v& w+ s. Q, a. |! @
/ ~6 J, |* }0 l. N
回复 9# inber
. ^6 K+ w8 ?: v6 P
6 T$ H! q5 k: m5 d3 B- d
( X' ~! |/ P! [8 Y3 e    切 权力高好巴闭咩 11.gif 我稳唔到边度加黑名单咋 你加权咯 我最多自己合成 自己睇 反正我有DVD 33.gif

inber 发表于 2011-7-8 18:12:27 | 显示全部楼层
可恶 差D高到我都睇5到
' H" p7 i) s" o4 p) m* ZConvoyChan 发表于 2011-7-8 17:53

& ?; U- t6 f' n7 f! v& _5 N0 [7 ]' q2 ?0 c+ z5 S7 r

; j. C/ U. F$ ~0 F, h 我唔系有心想你地都睇唔到  S; R" ^( r5 U/ k+ ?
只系樓主太高權限

inber 发表于 2011-7-8 18:13:00 | 显示全部楼层
本来系50 居然突然提高60
) C" p5 O1 Z5 z6 h( iET0-0 发表于 2011-7-8 17:38
: T; T5 d& H8 V7 F8 s
5 }. y  W7 r3 e
( Q: e( C9 |; q
本來系0
8 `. s7 l& M, K而家系60