跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 调查一下有多少人想要《北斗神拳》DVDRip----自压RAW,带字幕,非合成~

aubert22 发布于2011-6-2 15:55 4257 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-6-2 18:33:47 | 显示全部楼层
話說有無個中性d嘅選擇
% w( D$ k5 v, |7 r) u
* G% ]' K9 j: Y* Y3 n% O- N) |8 V# j7 S* W. G$ M" V
下面兩個都有少少問題
+ T0 q/ U# B, K+ R0 N% ?, ]+ z% P; H- S; \( k8 v9 I$ w$ [5 [
好寸,好似罵緊人咁
8 e1 W+ q+ K  z1 G9 m1 r" f* F$ ^+ J! ]講到存唔存在都系一樣咁. r2 i* j* L' {8 [! W% L2 N# {
...# ]8 z1 M' [8 X. t
iamaboyandog 发表于 2011-6-2 18:16

0 ]. T. A7 S; |/ d- i
  @! @. K) g7 n# z% c/ C! T, v9 @2 Q& q4 I4 I, M) M* `* F  S& f
    呃....我就系咁直接嘎啦可能,哈哈~9 z8 l% V0 M% A9 q2 D3 n* O% z1 k
或者你觉得点为之中性,讲我听,我加上去畀你选好过啦,哈哈~

tandong 发表于 2011-6-2 18:36:02 | 显示全部楼层
要啊,不过要RMVB版就算了,有几多集啊!

inber 发表于 2011-6-2 18:36:20 | 显示全部楼层
呃....我就系咁直接嘎啦可能,哈哈~
8 e1 Z9 \$ Y  [或者你觉得点为之中性,讲我听,我加上去畀你选好过啦,哈哈~
& J/ f* d9 N. U* M- Yaubert22 发表于 2011-6-2 18:33

$ R, O1 w/ K4 k4 x0 O% G: p$ ]# [+ W# d4 g( ?! I, S

/ o8 W$ r- F) C- }3 ~. f) O咁又唔洗特登加一個選擇
4 Y( R3 P; k4 w/ M我求其選一個好了

Ace0210 发表于 2011-6-2 18:43:22 | 显示全部楼层
係北豆定系j2e+做緊果套先?

基拉杰特 发表于 2011-6-2 18:54:51 | 显示全部楼层
水猫兄!果然是好东西

aubert22 发表于 2011-6-2 18:55:39 | 显示全部楼层
要啊,不过要RMVB版就算了,有几多集啊!
& W2 e; B+ N% p" k' qtandong 发表于 2011-6-2 18:36
6 b6 Z. P" Y9 i5 Y. J' J; {
2 d0 N1 C& H( }0 b5 \
6 Z8 n; |$ {4 M' P
    你几时见我发果D嘢系有RMVB嘅~编码系x264,容器系MKV~放心~5 A7 y7 }4 w1 N8 z( t
TV版全集~记得好似系152~因为文件喺外置硬盘,无插过去,睇唔到住~

aubert22 发表于 2011-6-2 18:56:17 | 显示全部楼层
係北豆定系j2e+做緊果套先?9 r& E( X0 Y: g; U5 y) }
Ace0210 发表于 2011-6-2 18:43

: B6 H/ \. x. a% T( o5 ^3 V: B/ T% O' z* i2 h; ?0 J2 ~
* q* w4 S$ {! k/ M! j2 v# z
    请认真看标题~

aubert22 发表于 2011-6-2 18:56:46 | 显示全部楼层
水猫兄!果然是好东西
7 T% s0 Q) P( p) t# v基拉杰特 发表于 2011-6-2 18:54

0 y6 n8 P5 e' m4 n( A4 K9 Z, k
4 G1 n# ~3 B& s0 w& t- o6 C
" `5 n8 ^  J% [( D8 ^    你话我定系D文件先

基拉杰特 发表于 2011-6-2 19:02:53 | 显示全部楼层
你话我定系D文件先3 E0 k/ [: l5 J1 w
aubert22 发表于 2011-6-2 18:56

4 q) K# i  N0 l" e- L! i2 Q' E+ @8 L" ~3 G7 E- s
# q4 G8 ?; p1 ^" s$ P" ]
    赞扬水猫

aubert22 发表于 2011-6-2 19:03:57 | 显示全部楼层
回复 21# 基拉杰特
0 k! e4 L/ a. h4 M$ @) t2 D& u6 A% j! w  i4 Q$ M/ l/ h% g) E
0 ?2 i- Y9 i6 B6 f" J
    系?多谢表扬,我会更加虚心向上嘎啦~

基拉杰特 发表于 2011-6-2 19:09:53 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 $ X! C* \& Q/ ]- \

( n) a2 W" U( d6 p3 y7 i' i% n( @6 ?; |+ j) k) c
    系?多谢表扬,我会更加虚心向上嘎啦~# A4 E1 g8 v* [+ Y4 T7 l
aubert22 发表于 2011-6-2 19:03

+ X  v7 ]- f/ I: M0 Z) h2 O. p
7 H4 \7 E# n& c7 r. L& M1 D
# w" F) C; r! C/ a    咁谦,何时回来去水贴水几百

aubert22 发表于 2011-6-2 19:11:37 | 显示全部楼层
咁谦,何时回来去水贴水几百
" |1 N' D. r9 v3 Q0 H基拉杰特 发表于 2011-6-2 19:09

5 R0 d, Y& x! r1 [  L1 {; \6 H( N4 l6 i! f# S/ ~+ Q2 o
0 |! w+ {. v7 X7 _. j6 h, n, d
    哈哈,咁畀面啊~未有时间同精力住啊,至于点解,迟D同大家讲下啦~