跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 太耐无搞视音频了,有点out了,所以问下几个问题先~

aubert22 发布于2011-3-14 09:46 3585 次浏览 50 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-3-14 13:24:42 | 显示全部楼层
mu 115一个视频 一个音频咯至于幽游白书我都西等紧水猫既全套音频
" y, M8 K  n8 `整音频我以为个个都有自己个套方法咯 我 ...7 a) c! r0 j* K6 M! n: v/ h
ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:14
9 \$ j6 v0 }  T8 Z! U
, L' _2 H) g; R& `6 {

6 L& M2 c: s6 ~- `    咁几时将绝对无敌流出黎分享下哦~~~?我都系蓝光FANS黎呵~~~

aubert22 发表于 2011-3-14 13:27:42 | 显示全部楼层
你地D片D格式好大`~~~~
, \) e. U  E0 W9 W, K& m8 Beegbook 发表于 2011-3-14 13:22
- i3 F9 d0 b7 @2 j4 _7 c
3 x% D" L9 X6 d; R. r5 W

8 m  p) j, ?" w8 U5 l    都唔关格式事,你都话你系蓝光粉丝,咁肯定会理解点解话100G唔够嘎啦~系米?

help6288 发表于 2011-3-14 13:33:05 | 显示全部楼层
乜可以咁样嘅咩?咁正嘢哦~~点样转存法吖?教下路吖,唔该~~
: Y$ ]4 K( e6 k) C, neegbook 发表于 2011-3-14 13:22
  m! ~, q) r4 y) H; a7 |* C
9 i; e8 _9 a5 H, C
3 M9 _' M! n. C. }
    人地發115資源...你可以收藏+ z; @: E, M8 d; M' N) M
$ I% R5 M+ G) m) l% N; @
更正番...原來3個10級..一個13級

ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:33:23 | 显示全部楼层
多谢支持先~ 1 x' {) ?/ e+ M3 L
终于揾翻个同我一样系用premiere1.5嘎啦~至于,GW嘛,唔系好识用,嘻嘻~但pe ...
) ]2 Y6 U/ n, ?1 Z0 x" Q, ~1 Jaubert22 发表于 2011-3-14 01:19 PM

8 t$ F2 \) {# N
, @( v7 a8 S7 U+ @/ C' Z3 p' \; S, I0 b
    premiere有D片点调都有D小误差 好似热血最强 不过其他又冇咩问题啊2 m+ \/ |' |" d1 c. @0 i- m! h
话说我系睇电脑板个教学贴摸索出来个 那个作者可以话系我师尊了

ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:34:37 | 显示全部楼层
咁几时将绝对无敌流出黎分享下哦~~~?我都系蓝光FANS黎呵~~~
$ _% m- d8 D4 b# t/ |1 i* K& Beegbook 发表于 2011-3-14 01:24 PM
9 Q: S, z3 {/ l( @. ^

# d& }* y5 E7 b) u8 Z' j4 @7 f
* e  [7 g; f$ W8 _( e    渠话系蓝光人fas。。。姐系 绝对无敌 元气爆发 热血最强3部 因为eldran都系个三部野出现 明显睇出系同一系列 所以简称。。。。。

ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:35:51 | 显示全部楼层
咁几时将绝对无敌流出黎分享下哦~~~?我都系蓝光FANS黎呵~~~# t0 F$ k$ |( V0 P+ l9 }
eegbook 发表于 2011-3-14 01:24 PM

; S4 p4 l1 \6 w$ z+ h& K6 o! a( b) z% X$ i
" V. J# I5 A) e8 S8 l; Y
    分享完喇 你宜家随时可以下音频 然后去js下片源 自己合 个度特典 咩都有晒

aubert22 发表于 2011-3-14 13:37:08 | 显示全部楼层
premiere有D片点调都有D小误差 好似热血最强 不过其他又冇咩问题啊6 |& @$ x$ W7 G, ]$ @& O
话说我系睇电脑板个教学贴摸 ...0 q  \/ W3 a+ b/ P7 v
ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:33

: e; X) _6 y* ^2 c' Z) v/ g
! \# ]; I+ H2 M7 ]/ Y; P& D7 V0 C) F% ]9 _3 X
    再有小误差我都系要揾出原因用premiere搞翻掂佢~至于GW了,可能我唔系好中意佢个界面,硬系无乜兴趣~

ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:41:58 | 显示全部楼层
再有小误差我都系要揾出原因用premiere搞翻掂佢~至于GW了,可能我唔系好中意佢个界面,硬系无乜兴趣 ...
. w! n3 M" P# T/ Uaubert22 发表于 2011-3-14 01:37 PM

0 o" z' k+ g# ]$ q% \5 b/ {
8 k) g# G1 z4 I; s1 K
% z: d& T) P' N/ R" ]2 c    确实可以 不过gw 精确好多哈 精确到几多都得 0.00001都得 premiere就因为有24帧每秒限制最多得0.041精确度& Y; Z& @( ?4 R$ k3 P, x5 u& c
有时D录影版 例如爆炸声快一帧5得 慢一帧5准 搞到最后要调半帧 或者改采样率既调速 premiere都无能为力啊。。。。9 h! ]  P6 q3 I6 o
不过半帧。。。偶觉得自己有D偏执

eegbook 发表于 2011-3-14 14:20:32 | 显示全部楼层
渠话系蓝光人fas。。。姐系 绝对无敌 元气爆发 热血最强3部 因为eldran都系个三部野出现 明显睇出 ...8 y" V5 M$ ~! R* \; G& ~
ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:34
' m3 Q8 @, f: _+ x$ G# G

9 ^. w% j2 g% t' v
7 r1 f/ [" R" |) L; {) t8 l+ x    哎呀~~握个手握个手。。

eegbook 发表于 2011-3-14 14:21:04 | 显示全部楼层
人地發115資源...你可以收藏
' g# t; p! i6 F5 h8 W0 ?; v& T! T. w+ j- k
更正番...原來3個10級..一個13級
5 P$ _% Y  f# G2 H: Ehelp6288 发表于 2011-3-14 13:33
1 c2 J) t1 v' G1 O9 f$ W- N
- l' f1 C1 ^( }5 x

, l) Y' r* D2 J+ ^, T    都已经超劲劲唷~~我还系度努力升呢中。。。

cimmy210 发表于 2011-3-14 17:12:35 | 显示全部楼层
本帖最后由 cimmy210 于 2011-3-14 17:23 编辑 ( ]& Q7 s" i+ u* I  Z  {

3 {( n" P+ l/ O, x5 i- k+ p6 t你套幽游白书,真系等到颈都长,仲以为就咁无晒下文添..................

netasa 发表于 2011-3-18 02:43:08 | 显示全部楼层
又浮返上水面。
+ t) f7 x5 ^+ e) l: o% `我都好耐冇合囉大學忙。合咗7集棲桜蘭之後都未再得閒合。。仲有魔法騎士個坑。
. \- t9 v( U9 {; S主流都係M ...
( |( k* k- t, Vkwanyeung 发表于 2011-3-14 11:07
/ u  |# k: @( u8 p$ ]. G* [; l

! T5 P& H- {' ^
, U. u* b6 u7 d9 F    原嚟魔骑你仲记得嘅!!   我奇怪其他片咁多人接手,点解依出就无呢! 依个坑占据硬盘都几大下架!