跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 太耐无搞视音频了,有点out了,所以问下几个问题先~

aubert22 发布于2011-3-14 09:46 3576 次浏览 50 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2011-3-14 12:24:47 | 显示全部楼层
哇,成一百G,你咪成90几级咯`~好利害唷~~! G$ E* F) ?2 k: e- v# w
eegbook 发表于 2011-3-14 12:10
2 {) r3 S6 U; c. D  Z* E

8 \2 ?7 n; T/ h9 g0 k: q7 K" W8 {5 Y! S" n' Y, i
    其實係幾個帳號加埋一齊* W1 a3 K$ `3 h
3個11級...1個15級(太耐無用..5記得啦)

mcnynbajay 发表于 2011-3-14 12:31:37 | 显示全部楼层
想要空間用就搵我啦
/ Z+ C. d3 Q: Y. x3 Y8 D" d  u1 b3 b我有成100G永久..用5曬
3 p" U# |; ^; |$ Xhelp6288 发表于 2011-3-14 11:50
; ?1 U* u$ ~; S  k" C

: e8 @9 c8 U$ @- ~7 ]5 z! G: \% _+ t) G" M5 L7 L( l
    我想要了~~主要你幫我轉存落你的帳號度~~要長期續期保存……
+ r3 k4 R  k$ C4 a1 W% V" i) s; C- X
主要系亂馬的ZERO片源成5XG以上,還有NANA的FOSKY版的片源~日后會計劃出校正音軌的……

eegbook 发表于 2011-3-14 12:51:27 | 显示全部楼层
其實係幾個帳號加埋一齊% [1 t- ~+ \+ p6 O+ @3 Z/ E
3個11級...1個15級(太耐無用..5記得啦)
8 S3 q5 c, x9 p* vhelp6288 发表于 2011-3-14 12:24

. A5 f9 G/ Z0 u' L& L8 O8 y- q0 ^" Y" {7 f, v  z9 _7 ~4 P

' _# T1 y3 B, F    好利害唷~~~~~我个号都只系12级咁大把咋。

help6288 发表于 2011-3-14 13:00:57 | 显示全部楼层
我想要了~~主要你幫我轉存落你的帳號度~~要長期續期保存……! f' l$ e5 c" F* ?# l/ L

( N  Z1 w$ l2 t: V8 [' j0 e主要系亂馬的ZERO片源成5 ...
" Q. P1 q. q7 {mcnynbajay 发表于 2011-3-14 12:31
8 A" [; `4 I+ I9 h% W) k0 c

' R# A" J, ?6 b3 w: `4 c6 O. H4 \/ j/ F# O; l5 c" T: J
    我5想煩...
# L# C% s1 N" J7 C! c) m& r我清曬D野...
5 H" S0 N$ w, H8 C比個帳號同密碼你啦.....你自己搞掂(得閒幫我升下級)

help6288 发表于 2011-3-14 13:02:14 | 显示全部楼层
好利害唷~~~~~我个号都只系12级咁大把咋。' H0 }; J; }. }' }6 u
eegbook 发表于 2011-3-14 12:51
6 m" W* e" s9 }# B
" J, |$ x$ D* J

( h8 ^6 e% }. i* C! {2 ~    幾個月之前不停升積分...呢排無搞啦...夠用就算
: M. Y# N2 K  V1 C' }4 B9 x之前都系貪大空間轉存人地D資源慢慢下

aubert22 发表于 2011-3-14 13:03:33 | 显示全部楼层
想要空間用就搵我啦
6 w. S( J) ~: P# G( C5 [3 O我有成100G永久..用5曬
4 c0 ?2 f4 I/ |) t" j% U0 Rhelp6288 发表于 2011-3-14 11:50
( v- d8 u. y4 e0 T+ I# q

5 ~, {* z! i( k5 c% {2 i' }其实,100G对于依家嘅G级硬盘,好少咋 + Y2 J7 O$ `, p8 h
    虽然好过无,嘻嘻~

aubert22 发表于 2011-3-14 13:04:28 | 显示全部楼层
哇,成一百G,你咪成90几级咯`~好利害唷~~' A/ j7 A: ]7 P$ ~
eegbook 发表于 2011-3-14 12:10
% I- x5 V2 Y: p. A* }& B& F/ ]
3 r. X% ^" z2 O% g4 p! o6 k/ Y

" X7 x7 {/ Q! ]" b3 @$ R' @' e    100G,两部FA都唔够装啊~

help6288 发表于 2011-3-14 13:08:59 | 显示全部楼层
其实,100G对于依家嘅G级硬盘,好少咋
; T, T* f/ l, S. I7 s' X    虽然好过无,嘻嘻~
" H) B- G2 E" V1 J- o8 N  q8 maubert22 发表于 2011-3-14 13:03
0 J' n. P: ]0 J% b
5 N4 i4 f5 M# ^7 G+ ~+ C- {
  C  x- G# A; }% m2 F
    100G真係好少....

ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:14:57 | 显示全部楼层
mu 115一个视频 一个音频咯至于幽游白书我都西等紧水猫既全套音频
. a4 ~: ~* o/ w/ R整音频我以为个个都有自己个套方法咯 我西premiere 1.5粗调 goldwave微调) [- H1 g7 j7 T$ W: |
premiere有D片5系兼容得甘好 之前合绝对无敌一帧不差 之后合热血最强 成日都有误差3到4帧左右 所以后来先用gd微调

aubert22 发表于 2011-3-14 13:19:56 | 显示全部楼层
mu 115一个视频 一个音频咯至于幽游白书我都西等紧水猫既全套音频/ F' ]; L$ j$ L1 Q$ a4 \3 A. @7 x8 [
整音频我以为个个都有自己个套方法咯 我 ...4 B2 {# \% p( |2 O" C! ^7 ~
ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:14

& V' Z& f; U3 b$ L+ _* q* o, M2 A. |! M: q5 _  O; O
2 H4 H( _4 ~; t9 I
            多谢支持先~ 6 W7 l6 m0 y" f3 F
终于揾翻个同我一样系用premiere1.5嘎啦~至于,GW嘛,唔系好识用,嘻嘻~但permiere1.5我一样照微调,嘻嘻~

eegbook 发表于 2011-3-14 13:22:28 | 显示全部楼层
幾個月之前不停升積分...呢排無搞啦...夠用就算
* b5 i, P1 x8 W1 `3 \之前都系貪大空間轉存人地D資源慢慢下6 f: f: D/ m5 I* V+ f
help6288 发表于 2011-3-14 13:02

$ x+ Q5 K! O& F) [
( x9 F# N' `' z4 J$ F$ h4 q& R; \1 {
0 }) F4 b( Y; s1 t: @5 G! H8 `  G    乜可以咁样嘅咩?咁正嘢哦~~点样转存法吖?教下路吖,唔该~~

eegbook 发表于 2011-3-14 13:22:51 | 显示全部楼层
100G,两部FA都唔够装啊~
9 `5 i- K  ]/ F# `aubert22 发表于 2011-3-14 13:04
) P9 |) ]/ e8 U$ r0 I5 i
8 |6 [+ e: [# H+ _3 m

. t# V7 D  Q/ U8 R, t+ r    你地D片D格式好大`~~~~