跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原创] [幽游白书] [粵日双语][1280x960] [h264 BDRip] (更新至76话)

aubert22 发布于2009-11-20 17:53 46680 次浏览 898 位用户参与讨论       [复制分享主题]
chip 发表于 2009-11-20 19:56:17 | 显示全部楼层
先下戟后评論,谢了

freedom246 发表于 2009-11-20 20:13:35 | 显示全部楼层
下,晤讲甘多啦!!

Ace0210 发表于 2009-11-20 20:39:57 | 显示全部楼层
真係有呀2 I) ?' d& w6 i! N0 m7 W
勁wo
* |. E, k$ d$ H) g; I支持

mcnynbajay 发表于 2009-11-20 20:59:29 | 显示全部楼层
又話低調合成~- Q9 O. y4 c+ K, r( l& v
片源都未出齊,就放了/ L. R1 w+ T5 V0 c+ W' {
先上個月收佐DVDRIP-RMVB版* Z, @& P4 x# c- F7 J
所以精神上支持下~BD實在啃唔落~!

183334257 发表于 2009-11-20 21:40:37 | 显示全部楼层
动作好快啊~一定要多谢先# W) G( `. a* b1 V3 K7 |7 X& [; {
幽游白书之前我无点样睇过,但系果阵都好多人睇( l2 ~9 L+ R% M0 Z4 ]6 }
都唔知自己果阵做咩唔睇....

天使之风 发表于 2009-11-20 21:48:01 | 显示全部楼层
这不最早都要等到明年3月多才能散花了

ConvoyChan 发表于 2009-11-20 21:58:48 | 显示全部楼层
嘻嘻,你讲到你好似买左好多次硬盘咁了喔~
% @- Q4 g3 R2 `; @4 Jaubert-22 发表于 2009-11-20 19:47

: h0 D6 k7 O( X0 F" M系啊 2个日立500g* [6 n7 t' C' b- v
1个日立160g
1 I7 t% x, S. m3 z: ]# w1个希捷320g 有坏道5敢用. y4 X2 f/ [* ?; F8 c& R
全部都系2.5寸 5知点解硬系觉得笔记本D皮实D- k3 u& l* |! x  i5 Q+ o+ C$ j7 V
仲有个250g台式希捷3年了
2 c. N% B. X) |: p宜家买刻录碟4G2蚊同台式机硬盘基本持平 可惜速度慢 5够硬盘稳振 仲超麻烦 冇得复写) s! K, B: Z$ d
于是放弃之。。。。

aubert22 发表于 2009-11-20 22:43:27 | 显示全部楼层
又話低調合成~
6 S( k* ^9 ]9 ]2 B片源都未出齊,就放了* _3 U  n6 f9 ]# _
先上個月收佐DVDRIP-RMVB版7 R# I4 R- W7 o9 j
所以精神上支持下~BD實在啃唔落~!
5 W8 Q; v) s. c' [mcnynbajay 发表于 2009-11-20 20:59
' [' M6 v8 S/ }9 I- R
都讲左出黎,仲可以低调咩 ; J0 b. B1 o0 O
我都系上个月2号开始下rmvb,9号收完,家又.....
7 V* Y* c  S2 @2 Y1 X7 [1 n  @6 U不过仲系要等1080P,嘻嘻~

aubert22 发表于 2009-11-20 22:44:51 | 显示全部楼层
本帖最后由 aubert22 于 2010-6-7 23:18 编辑 : C+ g7 ?' S) Q; b6 |( w; |
动作好快啊~一定要多谢先8 c$ @0 _7 o4 L, `
幽游白书之前我无点样睇过,但系果阵都好多人睇
% M9 h  Y9 g3 U都唔知自己果阵做咩唔睇....
  B* L  _  |7 |183334257 发表于 2009-11-20 21:40
$ F. [2 M# P1 {
开始系一般,但后来就好好睇嘎啦~
$ h+ }, l6 u  U9 F, q1 F以前玩GB都成日玩幽幽,好正~
9 c" Y+ }$ w4 z. `6 G- ]; X; {! U: K1 r- h  M% q

aubert22 发表于 2009-11-20 22:46:01 | 显示全部楼层
这不最早都要等到明年3月多才能散花了" U$ F$ P( b9 f- q0 y
天使之风 发表于 2009-11-20 21:48

. k* A' g3 t7 ^/ @+ T嘻嘻,鲁鲁修都7个几月啦,几耐都等~~

aubert22 发表于 2009-11-20 22:49:34 | 显示全部楼层
系啊 2个日立500g
  J7 v4 D/ A- O, ^1 h1个日立160g
* g  U8 j* u$ K1 X: s; G1个希捷320g 有坏道5敢用. l4 X' P; @8 R2 [& e: X5 H5 o$ _
全部都系2.5寸 5知点解硬系觉得笔记本D皮实D
, @2 C- D  d6 f5 C1 J7 A仲有个250g台式希捷3年了; e& g! B6 s- |7 c
宜家买刻录碟4G2蚊同台式机硬盘基本持平 可惜速度慢 5够硬盘稳振 仲超麻烦 冇得 ...& g/ W/ Q; n9 f
157972678 发表于 2009-11-20 21:58
8 Y" q% D  P. u; L/ x3 z
你用开NB啊话?买咁多次倒不如直接买个大容量嘅移动硬盘好过,我都想入手个1.5T嘎了~/ v6 X, S# L4 {4 s# r' c. ?: b4 W
2蚊一只DVD空碟??貌似贵左,不过睇你乜牌子啦,我都好耐无刻碟(指动漫)啦~

kevinchan 发表于 2009-11-20 23:08:26 | 显示全部楼层
我觉得已经比DVDrip清晰不少啦!
& Y2 o, O4 O* y9 V4 W多谢合成,合成必撑% d8 _6 S: g- t2 T) B: g
感谢