[吃喝玩乐] 年初九,Alex生日派利是!

alexhus 发布于2011-2-10 23:32 5585 次浏览 75 位用户参与讨论     [复制分享主题]
, P- R/ ~- K( i: Z- `! W: V# q
) ~+ l$ H& @' {' \, K, z年初九,又到一年生日啦。咁开心噶日子--派利是啦。 ( \$ [0 B6 D: M1 b# o0 w9 x$ b

3 t" a6 {6 _/ @/ R1 j祝大家新噶一年有新气象。。。

, V" N  K3 ]: d& g
3 p* O& R# k7 c; V4 V
$ b. Z* H0 b# o% t' g讲句好话可能会有惊喜。

评分

maplep + 80 happy birtday and happy chinese new year

已有(75)人评论

abc-like 发表于 2011-2-14 16:23:43 | 显示全部楼层
初9有利是逗
年初九,又到一年生日啦。咁开心噶日子--派利是啦。 " r  X2 R/ O( L, \

3 ~* o: h" r" Z祝大家新噶一年有新气象。。。 [e ...
! v" \2 _# ^  q# j! X+ Z- X  M! oalexhus 发表于 2011-2-10 23:32

myth1320 发表于 2011-2-13 20:26:36 | 显示全部楼层
都唔見到有人有拎到利是....呢個貼係咪收利是先岩呢?

polluxkyo 发表于 2011-2-12 22:53:51 | 显示全部楼层
大家新年快乐啊

myth1320 发表于 2011-2-12 22:07:04 | 显示全部楼层
生日快樂, 長長久久!

chrisrex 发表于 2011-2-12 20:25:05 | 显示全部楼层
回复  chrisrex
6 A& T. J, r0 e& o% X, D1 o- _
5 N& V& I- G& k' Y, |4 ]. o
% _0 |4 r* o9 E% E+ y     等到了超三就系伪娘
! H/ ]; N& O6 l% K; `$ Kasd123456 发表于 2011/2/12 01:37 PM
; s' R! ~2 ^) Z
7 L  o: ^- ^) R4 T
5 n+ N# u2 Q/ ~1 Y. N
    仲系唔知你噏乜 L[OL@9M[0`_(W7D6NOD~X_U.jpg

jinguang 发表于 2011-2-12 16:51:04 | 显示全部楼层
貌似每次拿利是我都落后了,祝LZ生日快乐!

asd123456 发表于 2011-2-12 13:37:13 | 显示全部楼层
回复 64# chrisrex
3 K3 l/ u! C. b4 Z! ?
5 v5 ?* r; \8 m8 c; e) b- e  q, s" J; i" j
    等到了超三就系伪娘

Ace0210 发表于 2011-2-12 02:18:34 | 显示全部楼层
alex8 a) @" u0 C/ d1 S5 l
生日快樂5 F% N$ w$ Z6 V; Y: `0 f
新年快樂

eegbook 发表于 2011-2-12 01:48:35 | 显示全部楼层
生日快乐..身体健康
% f5 k! z: ?, j; hayimei 发表于 2011-2-12 00:31

8 {& D0 U+ K2 r. N0 H  z- k3 e1 P) c& P5 r- D' i

; |# C2 ~6 _. E( f    你又咁雁哦。唔系要早睡早起?: n1 y# h( i2 r3 A, |' U
我今晚又要通宵整野,惨。

ayimei 发表于 2011-2-12 00:31:00 | 显示全部楼层
生日快乐..身体健康

guyoushi 发表于 2011-2-11 21:43:03 | 显示全部楼层
有点晚了,不过祝楼主生日快乐,龙马精神,万事如意.