跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫合成] [修复][幪面超人BLACK/假面骑士BLACK][ATV粤][1080P][48集]

fish182 发布于2023-3-30 09:36 4693 次浏览 84 位用户参与讨论   [复制分享主题]
fish182 发表于 2023-3-30 21:57:25 | 显示全部楼层
manghk 发表于 2023-3-30 21:401 Z: m  O5 y, K3 H. }- P
粤语缺31(香港抽起禁播),44,45()90年第一次播日本寄漏三集,在91早上重播先有番,Black ...

6 H! m. {5 W+ E  _, b- r5 U当年亚视系咪晚上七点播幪面超人咖?我记得同班同学仔好似都系食饭时间睇,跟住翻学校吹水吹下d剧情,办光太郎变身

manghk 发表于 2023-3-30 22:44:45 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 21:576 V5 H# v1 [, |: ?- E+ [
当年亚视系咪晚上七点播幪面超人咖?我记得同班同学仔好似都系食饭时间睇,跟住翻学校吹水吹下d剧情,办 ...
$ G' O! t, x; W9 t3 {/ x% X
晚上八點播完Black播處境劇(代代平安)RX轉到晚上十點播!當年我有份剪片!

zhoujh78 发表于 2023-3-30 23:56:22 | 显示全部楼层
第一部睇嘅蒙面超人   细细过 时候看的& e( s4 n8 a+ _9 `

oppozie 发表于 2023-3-31 00:18:46 | 显示全部楼层
講到經典,點可以 冇1左 BLACK

HQS 发表于 2023-3-31 06:07:01 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-3-30 15:42) R2 d% S( q  d7 N
你都知得几多哦
1 _' [# S) a9 z- |+ l: K: b9 ~
毕竟装逼要到位,不能被大佬捉住说我在水贴

kenhai74 发表于 2023-3-31 06:36:08 | 显示全部楼层
我就RX比BLACK睇得多D,多谢分享我最喜爱的蒙面超人系列片啊!ATV比TVB配得好听好多,起码幻影激光剑听起身有气势过TVB配嘅译名!

fish182 发表于 2023-3-31 09:06:40 | 显示全部楼层
manghk 发表于 2023-3-30 22:44$ k9 }% M  _* ^% j& @/ C0 f- H
晚上八點播完Black播處境劇(代代平安)RX轉到晚上十點播!當年我有份剪片! ...

. i5 t* f' y! M5 \4 r7 W我印象中RX都系食饭时间播咖喔,我记得black播完无耐,RX就马上接住播咯,RX比black更加火,我记得屋企d大人都睇埋,唔通我记错左?衣加回忆起当年系黄金时段放幪面超人,真系非常大胆,唔知当年亚视同时段收视有无打败TVB?

石湾公仔面 发表于 2023-3-31 09:19:51 | 显示全部楼层
多谢修复

小小迪 发表于 2023-3-31 10:39:14 | 显示全部楼层
这画质相当的可以啊

guoconglee 发表于 2023-3-31 11:00:55 | 显示全部楼层
好正的货。。。

yingjieyu 发表于 2023-3-31 11:23:37 | 显示全部楼层
manghk 发表于 2023-3-30 21:40% X4 t  ?3 ~9 M5 M
粤语缺31(香港抽起禁播),44,45()90年第一次播日本寄漏三集,在91早上重播先有番,Black ...
" ^- j" v% i6 I# J. K$ r+ Q9 t3 R
不过你...有...系吗?

manghk 发表于 2023-3-31 12:42:11 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-31 09:067 W! C" G/ V. r9 @2 p! v& p
我印象中RX都系食饭时间播咖喔,我记得black播完无耐,RX就马上接住播咯,RX比black更加火,我记得 ...

! V5 H% J& P" b6 L! \當年收視超過十幾點,後播代代平安位監製還揚言收視高過幪面,如果低過引咎辭職最後得九點!