跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫合成] [修复][幪面超人BLACK/假面骑士BLACK][ATV粤][1080P][48集]

fish182 发布于2023-3-30 09:36 4692 次浏览 84 位用户参与讨论   [复制分享主题]
fish182 发表于 2023-3-30 16:10:06 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-30 15:29
, t: ^; H0 R" x6 j4 j你都玩修复啊
" r9 c  A5 L5 `% H" ?1 O, e/ ~
k社修复左,我咪顺便整埋个字幕佢咯,black网上只有1-25字幕,26-51字幕都系我ocr,一条一条咁编辑咖,边个整埋漏果三集上去就完美了,我知道卖紧卡通d人声称有果三集

fish182 发表于 2023-3-30 16:11:25 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-3-30 15:36
8 H- M( E3 t$ C; {$ ?, N你比我仲快手,一直都忘记放上黎
8 \$ b7 ~; }0 S  c
有无果三集啊?放埋上黎啦

crespo 发表于 2023-3-30 16:11:38 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 16:105 g; Q7 p" p" m+ ]
k社修复左,我咪顺便整埋个字幕佢咯,black网上只有1-25字幕,26-51字幕都系我ocr,一条一条咁编辑咖,边 ...
& m! U0 |. x; R5 G  C2 I
可惜我唔睇超人类嘅,你有软件整字幕咩?介绍嚟用下啊。你话差3集?边集啊?我帮你揾下啊

fish182 发表于 2023-3-30 16:25:08 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-30 16:11
8 C3 Z7 p# p' |可惜我唔睇超人类嘅,你有软件整字幕咩?介绍嚟用下啊。你话差3集?边集啊?我帮你揾下啊 ...
) O- _5 L: ~. c* e+ ^
你系知乎搜索硬字幕提取工具,作者系上面更新,我就用呢个整字幕文件,black缺31,44,45集

crespo 发表于 2023-3-30 16:28:02 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 16:25) y) d. }, X9 M" A. v! O: G
你系知乎搜索硬字幕提取工具,作者系上面更新,我就用呢个整字幕文件,black缺31,44,45集 ...

: ]2 \  v3 p& A. G不过都係算啦,做字幕太辛苦啦,做到人都颠。我如果下载到我联系你啦

StephenHrf 发表于 2023-3-30 17:09:48 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-3-30 15:44
5 Q2 n& Y4 ^( p5 X0 `$ h整一套投影要几多钱

3 b& ?6 T1 x# o0 J# n) k  _( I我买入门的小明PRO当时1.5K

yingjieyu 发表于 2023-3-30 17:45:06 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-3-30 15:43
2 V5 w+ d! M* I* GRX冇睇过咩

% r4 G5 N8 }  P# _' u' W! L当同一部啊。

rantarou 发表于 2023-3-30 18:04:47 | 显示全部楼层
yingjieyu 发表于 2023-3-30 17:45  z/ [$ Y9 L4 B+ Q8 b3 p# _% t
当同一部啊。
7 D3 r1 ~  U# s
原黎系咁

rantarou 发表于 2023-3-30 18:05:36 | 显示全部楼层
StephenHrf 发表于 2023-3-30 17:09
+ u2 J7 d* g7 o$ |. G' K7 o我买入门的小明PRO当时1.5K
' D; J' y; g4 n' W3 @) a4 b6 {( G
都好贵哦,好唔好用,耐唔耐用,用几耐,有冇坏过啊

rantarou 发表于 2023-3-30 18:06:12 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 16:11$ w7 @7 T4 d( Y9 n$ @
有无果三集啊?放埋上黎啦

7 `. j+ J/ ]0 s, s! i4 B" q冇,揾左好耐都揾唔到

xiaomamazi 发表于 2023-3-30 19:05:06 | 显示全部楼层
好清晰甘樣哦。

manghk 发表于 2023-3-30 21:40:19 | 显示全部楼层
粤语缺31(香港抽起禁播),44,45()90年第一次播日本寄漏三集,在91早上重播先有番,Black只有播二次加上香港沒有出粵語版VCD,只有出RX……不過我…GM