[综合综艺] (翡翠台) 超級無敵獎門人全套11部

hudawei 发布于2023-2-4 17:00 2601 次浏览 57 位用户参与讨论   [复制分享主题]
hudawei 发表于 2023-3-11 23:09:02 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-3-11 22:39: x( ~9 i1 Q) i) g
我现在开了,你自己看吧
- z  M. g3 R9 s% D$ E+ y" K, R* J
我仲會做1個半鐘頭左右嘅種就自動關電腦的,到時八點過後再開始做種,晚安先了!
. B% x+ z( S1 q& ?

HQS 发表于 2023-3-11 23:14:34 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-3-11 23:02) ?) f) I+ ~1 ?4 d, R
怪不得啊,你睇睇而家嘅标题系乜嘢?3 y, N4 s# Y' l/ y$ R
特征码:82ca2c253e05012fb57d5228c391a344f84f8284
( m) J: D' f, A
有速度了,你之前是不是就没开?。。。我还是那句:你有空,就把资源 放上百度云盘,提取【度盘秒传】,然后把上传的资源删了。你的百度云盘有空间,又不怕占用。
2 M& e7 i) a* |) e8 q) R% l只要把1、2KB的【度盘秒传】放出来,轻轻松松

HQS 发表于 2023-3-11 23:18:48 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-3-11 23:09/ }: u* \  y3 F1 ]3 j" |' d; V
我仲會做1個半鐘頭左右嘅種就自動關電腦的,到時八點過後再開始做種,晚安先了!
) S+ ^( ]1 F2 ?  g: `# Q& n, k) G+ \ ...
  P9 {  f* m* Q& Z/ O: S
好的,我只下载第八部,今晚应该能下载一半的

hudawei 发表于 2023-3-11 23:21:58 | 显示全部楼层
' V9 |' s) ]9 X, ]5 `! Y
HQS 发表于 2023-3-11 23:18/ i8 q! e5 \$ p+ A
好的,我只下载第八部,今晚应该能下载一半的
' u% j3 S3 l& L2 r+ ]: b3 a$ P
我做種係方便一些海外仁兄的,百度同阿里我都會上傳去的!電腦平時都開著的,所有就一直開著做種咯!百度雲盤我都有3TB空間的,主要太多河蟹所有就先做種,後雲盤咯!

hudawei 发表于 2023-3-11 23:26:50 | 显示全部楼层
你話你而家有速度,但係我呢邊一個用戶都鏈接唔到,應該係長效發揮作用!左右角有上傳速度!* |1 S# h. V1 H2 w$ e1 i2 o3 d

HQS 发表于 2023-3-12 01:13:58 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-3-11 23:26
  Y; s$ A- a3 I" U% L( }- r你話你而家有速度,但係我呢邊一個用戶都鏈接唔到,應該係長效發揮作用!左右角有上傳速度!4 z% C' R% c  ~, R" P
...

" k4 R" U9 K* W5 N4 D" [8 f) @+ x多谢了,总之下载完了,

hudawei 发表于 2023-3-12 09:04:21 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-3-12 01:13/ I# z$ c3 r: E0 [/ u9 E
多谢了,总之下载完了,

' C4 K- `  e. m" ~唔使客气!

hudawei 发表于 2023-3-19 20:31:23 | 显示全部楼层

6 w* L6 o7 f5 F/ |# I& I暂时全部更新完毕!全速做种中!

visionbab 发表于 2023-3-20 08:49:23 | 显示全部楼层
俾奖金.哇...送百万当系碎银...........

hudawei 发表于 2023-3-20 10:57:42 | 显示全部楼层
visionbab 发表于 2023-3-20 08:49% b% A+ q) Y: Y
俾奖金.哇...送百万当系碎银...........

) p: V; n9 l, `4 n9 G系啊,super

ryokol 发表于 2023-3-25 22:16:34 | 显示全部楼层
呢个唔错,几好,无敌大电视早过王牌对王牌不知几多年!

guoconglee 发表于 2023-4-4 19:16:38 | 显示全部楼层
曾志伟牛逼