[其它更多] 如果時光可以倒流,你最想見邊個?

Alicia0506 发布于2022-11-8 07:24 3936 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
2016年新春,外婆因為意外,係大年三十萬過身,直到最後,我都冇見過佢一面,如果時間可以倒流,我希望果日我係佢身邊,意外就唔會發生,佢都唔會離開我……
% P. m- a/ M5 y- K5 f2 O1 Z2 |7 A

已有(53)人评论

一片晴天 发表于 2022-11-8 08:41:49 | 显示全部楼层
/ r# O$ E4 m' w( x( E1 [# e: `+ K" p; F" P$ K
没有别人,所有死去的人都不眷恋。我最想见到还是受精卵的自己,然后掐死自己。
( ~- f- N5 Z9 r* n, S- {' D. B$ H0 h# w. f) a& a
老妈还在,如果可以,可以看到年轻未生育的她,告诉她未来不要生二胎,二胎儿子是你老了让你生活难过雪上加霜“生块叉烧好过生他”的存在。
4 F0 g4 u( i( a% F
% _" u* L4 J" k6 h/ d

Alicia0506 发表于 2022-11-8 09:17:12 | 显示全部楼层
一片晴天 发表于 2022-11-8 08:41
+ Z7 x' B9 W. r" O) I- j没有别人,所有死去的人都不眷恋。我最想见到还是受精卵的自己,然后掐死自己。, Q4 Y8 k! P: k$ p) n8 Q, X$ C
5 R# g5 [0 ^4 v% w8 j: Y* R
老妈还在,如果可以,可以 ...
( E4 X2 X, g7 k5 [4 c: t6 C
我一直都有呢個念頭,我想回到過去,一刀解決自己

一片晴天 发表于 2022-11-8 09:30:31 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-11-8 09:176 F" N3 j$ z! |# \: ?
我一直都有呢個念頭,我想回到過去,一刀解決自己

; ~& K2 r# ~+ ]6 M: X. N. `哈哈哈甘啱。
" z# `/ j2 J$ [7 F# U  ?: ^( B1 O都是幻想一下,就只能幻想一下,还是要走下去。

yukinababy 发表于 2022-11-8 09:44:28 | 显示全部楼层
没有想见的人  因为活着就是一种累 死去了就摆脱了更好 何必留恋过去

Alicia0506 发表于 2022-11-8 09:47:58 | 显示全部楼层
一片晴天 发表于 2022-11-8 09:304 w* |5 B, ~5 X! U( Z8 X0 i1 ^
哈哈哈甘啱。
7 l; n- C# B/ r" g/ }都是幻想一下,就只能幻想一下,还是要走下去。
' K0 W, P2 {( Q1 ~0 w$ r# u, h
係啊,都想過

Alicia0506 发表于 2022-11-8 09:48:54 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2022-11-8 09:44. Y2 Q  h8 g$ Q2 z2 O
没有想见的人  因为活着就是一种累 死去了就摆脱了更好 何必留恋过去

+ |# r! a& |7 `8 S( W做人係咁啦,我都有過幾次想

yukinababy 发表于 2022-11-8 09:50:04 | 显示全部楼层
一片晴天 发表于 2022-11-8 08:41# |  I* H) c: t& a& M  \1 }0 r
没有别人,所有死去的人都不眷恋。我最想见到还是受精卵的自己,然后掐死自己。
! I' t  f' b" C' I8 ]" n: G. z& G* _- X, [- s6 d# x- I4 S
老妈还在,如果可以,可以 ...
* p7 e8 p) w' ?. y" E  Y3 P# o
姐姐活得太通透了

shiraishi 发表于 2022-11-8 10:40:38 | 显示全部楼层
我直接去未来睇睇自己过成点

crespo 发表于 2022-11-8 13:14:28 | 显示全部楼层
如果时光可以倒流,我系唔会咁轻易空仓只中兴

snzt79 发表于 2022-11-8 13:44:23 | 显示全部楼层
去睇睇以前的自己都好喔

Alicia0506 发表于 2022-11-8 16:04:07 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-11-8 10:40$ v8 G+ ?3 S7 z9 g$ \& J
我直接去未来睇睇自己过成点

+ G5 H: z7 K" N你需要時光機

12345下一页