[每日闲聊] 倒賣,處處都有

Alicia0506 发布于2023-5-6 19:57 2189 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
呢D倒賣資源嘅人,真係度度都有,人傻錢多都大把6 n. T0 m, a2 ?/ `6 b* [, t' E

1 Y+ t" s- f+ e& J9 h1 N
) {5 o- @2 a# _5 P4 j  ]) A* T& j
) r- R* I' g; a2 w8 }) N# T
Screenshot_20230506_185223_com.sina.weibo_edit_38855670880006.jpg
Screenshot_20230506_193816_com.tencent.mobileqq_edit_38217638540520.jpg
Screenshot_20230506_193823_com.tencent.mobileqq_edit_38189873726462.jpg
Screenshot_20230506_193831_com.tencent.mobileqq_edit_38159970410841.jpg

已有(36)人评论

一片晴天 发表于 2023-5-6 20:37:14 | 显示全部楼层
做咩的人都有 我都没卖过资源

Alicia0506 发表于 2023-5-6 20:57:57 | 显示全部楼层
一片晴天 发表于 2023-5-6 20:37& \- _9 S  `1 V+ W/ F& u
做咩的人都有 我都没卖过资源

0 k$ ^% f  e1 s2 q$ k# ?8 f1 w問題她直接微博拉黑我,她驚同正主對質

shiraishi 发表于 2023-5-6 22:24:28 | 显示全部楼层
要做低佢先得

snzt79 发表于 2023-5-7 03:34:37 | 显示全部楼层
通常呢D人倒卖的都系自己免费求返来

crespo 发表于 2023-5-7 05:26:40 | 显示全部楼层
咩都有人卖,综艺、电影、剧集,甚至AV,但又真係好多人会去买噶涡~~

Alicia0506 发表于 2023-5-7 07:24:56 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2023-5-7 03:34
) M' J& o9 b* i通常呢D人倒卖的都系自己免费求返来
& S. I- C9 y  L4 q$ p
冇錯,佢手上嘅犬夜叉就係免費得來,跟住她就倒賣

Alicia0506 发表于 2023-5-7 07:25:53 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-5-7 05:26) g7 x. n( w$ A: z; N
咩都有人卖,综艺、电影、剧集,甚至AV,但又真係好多人会去买噶涡~~
, Z$ X* b- i) `( s: j3 r
通常呢D都係唔太識的點去搵資源,或者懶

Alicia0506 发表于 2023-5-7 07:26:22 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2023-5-6 22:24
0 B! X# {0 N5 D$ ~$ `/ I& ~# D要做低佢先得
& {' C; b6 d# S8 X: t& ^
點做啊,講來聽下,微博太多呢D垃圾了

shiraishi 发表于 2023-5-7 09:24:09 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2023-5-7 07:26( n1 X- q4 l( @+ T8 d
點做啊,講來聽下,微博太多呢D垃圾了
/ r& `8 B6 F; d9 {. ]. H# r
举报报警

Kiver 发表于 2023-5-7 09:53:03 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2023-5-7 09:24
! A; C/ f: d0 y/ Q; v% U举报报警

1 ^( Z/ F2 B' g% {- ]1 Y举报淘宝说卖没有授权影片,都冇人理啦

Alicia0506 发表于 2023-5-7 14:13:32 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2023-5-7 09:24
  C6 L* o% a' w: q4 Q举报报警

- `0 M6 L! {3 G9 m9 x/ q7 J提議好好,你加油

1234下一页