[电视电影] 【分流】齊天大聖孫悟空

Alicia0506 发布于2022-10-15 09:52 1988 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Alicia0506 发表于 2022-10-15 18:55:44 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2022-10-15 18:47. H/ r* V4 G5 j, }6 T
好嘅,呢個我會記錄在案。因為,收到投訴話你嘅資源存在7天有效期。希望,你分享嘅全部資源係永久性質。 ...
2 K0 P' o3 _% e( x+ W2 T! F" [
之前其他三貼我都更換了永久,管理話幫我處理,都冇下文,呢個我週一會更換,如果再失效,我就放阿里,不過阿里依家維護,有問題,根本就冇辦法存

mkdi 发表于 2022-10-15 18:59:10 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-10-15 18:53
# X9 o# o# o# |放心,我週一本來就打算更換,阿里如果正常,我會再更換阿里雲盤,因為阿里版本多,和諧少 ...
8 E, R3 k, \& g, y# x# L
好嘅,等你好消息

mkdi 发表于 2022-10-15 18:59:31 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-10-15 18:55+ I5 C& `- C/ J! o* X
之前其他三貼我都更換了永久,管理話幫我處理,都冇下文,呢個我週一會更換,如果再失效,我就放阿里,不 ...
' ]5 }( A8 w8 _) Z
我會聯繫其他管理跟進此事

Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:00:46 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2022-10-15 18:59
8 o& p3 D# \& P好嘅,等你好消息

: ~  i! q( n1 L8 \4 ?我更換再發俾你,不過百度有D癡癡哋,我可能會到時再更換阿里

Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:01:27 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2022-10-15 18:59
# j3 D, T2 ]# M4 `我會聯繫其他管理跟進此事
9 k( X1 f! z& U6 Z' ]
多謝,我除了呢貼,其他都係永久

mkdi 发表于 2022-10-15 19:08:09 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:00+ C' X/ P: X; g* r5 |% b) Y" p
我更換再發俾你,不過百度有D癡癡哋,我可能會到時再更換阿里

% \3 V. W1 e) h" g到時再算啦!分享乜嘢網盤唔係重點,重點係有效期長一D最低都起碼保證半年~1年內不死鏈接就可以啦!之後嘅事,之後再算

mkdi 发表于 2022-10-15 19:08:40 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:01
! G0 w! {: e0 d8 N* G多謝,我除了呢貼,其他都係永久

! U* v' v, ~; D4 ]" OOK!冇問題

Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:10:21 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2022-10-15 19:08
1 d8 n1 Z, l8 K) n+ ?2 {到時再算啦!分享乜嘢網盤唔係重點,重點係有效期長一D最低都起碼保證半年~1年內不死鏈接就可以啦!之後 ...

% I3 u* H5 Y6 J1 y+ S死唔死,都係睇盤,就好似我今日放騰訊微雲,後面直接失效,我都冇話可說……

mkdi 发表于 2022-10-15 19:12:35 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:10
" H) P0 H( m' E8 p' W2 w死唔死,都係睇盤,就好似我今日放騰訊微雲,後面直接失效,我都冇話可說…… ...
2 d5 ?0 Z/ P& Y7 J
呢一個又係嘅,或者你試下夸克網盤都可以架!最近,好似仲有呢個新網盤

Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:13:32 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2022-10-15 19:12! M$ H: R2 x6 H  Q/ O6 ]' I
呢一個又係嘅,或者你試下夸克網盤都可以架!最近,好似仲有呢個新網盤 ...
9 }  d6 C0 j2 L
得21G,一個寵物小精靈都存唔到………

mkdi 发表于 2022-10-15 19:40:13 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:13# w3 |+ B- m. n* Z4 c# ?6 O, F9 L
得21G,一個寵物小精靈都存唔到………
. q0 T/ @% U( S0 `# B& v5 @0 L
免費用戶做任務得1T空間,付費用戶睇實際需要連續包月嘅話19.9
回复 支持 1 反对 0

Alicia0506 发表于 2022-10-15 19:58:38 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2022-10-15 19:40# K" f7 g: o. C7 A5 h' M" q
免費用戶做任務得1T空間,付費用戶睇實際需要連續包月嘅話19.9

- G/ K& }3 R8 W/ a) T) L夸克搵資源好難下…