[粤漫动画] 【分流】彩雲國物語(1+2季)(在線加載冇字幕,下載唔確定)

Alicia0506 发布于2022-9-21 06:51 2172 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
语  言:粤语  
语言版本:TVB配音
集  数:78
文件类型:mp4
文件容量:8017 MB
来源版本:粤漫社
  << 免 責 聲 明 >>
    ● 所有分享文件仅为个人技术学习之产物,仅供个人试看或试听、讨论技术性问题之用途,严禁任何的商业用途、分发及贩卖行为!
    ● 下载链接仅为技术研究及网络测试之用途,不做任何有效性保证;请于下载后24小时内删除文件,若你喜欢请购买正版。
    ● 若原版权持有人发现文件内容涉及侵害你的版权情况,请提供版权说明并联系我们管理人员,我们将尽快进行下架处理。
    ● 请勿将文件上载于任何商业影片平台及公共网盘平台、若私自散佈造成任何法律責任,粤漫社与本人將對本贴內容恕不負責。
本帖最后由 Alicia0506 于 2022-10-15 19:07 编辑 9 {. }! Z5 c/ |& L) E, D& j
1 X. p7 k3 D6 p; p( l  \3 {2 Z
720P(介意就唔好打開了),在線睇冇字幕,下載有冇就唔清楚,因為我係在線睇9 A% L! o4 K) n/ a" ^& m
, Q$ e0 y' X, y6 a4 v' e
0 G6 X& ]2 S4 Z/ _: x
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

: V6 y: D, b9 t/ G# j9 W

已有(31)人评论

crespo 发表于 2022-9-21 07:05:00 | 显示全部楼层
睇住你个星梦开始上升翻,真系励志啊,努力加油

Alicia0506 发表于 2022-9-21 07:24:12 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-21 07:05
% C* I( O1 Y+ x3 U* Z7 t3 ]睇住你个星梦开始上升翻,真系励志啊,努力加油

/ X, g8 s" f8 X: |冇計啦,資源都爛大街,前幾日我仲想睇下守護甜心點賣,個喪心病狂開價50蚊

gzna0626 发表于 2022-9-21 08:37:56 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-9-21 07:24# n& D  u- m  P" u$ T) y
冇計啦,資源都爛大街,前幾日我仲想睇下守護甜心點賣,個喪心病狂開價50蚊 ...

) A% W" F, l0 D  A3 z9 c8 q7 @. a; O但系资源分享,都系个人自由,你没又想要甘就要多多星梦都比啦

Alicia0506 发表于 2022-9-21 08:42:31 | 显示全部楼层
gzna0626 发表于 2022-9-21 08:37
( a9 t3 J0 G1 v8 B* k2 Y/ e0 \但系资源分享,都系个人自由,你没又想要甘就要多多星梦都比啦

# |. t$ A4 W( j) `) G' ^) C唔係係呢度,係微信裡邊,50蚊係人民幣,之前有一個仲離譜,5蚊一集

jdd2021 发表于 2022-9-21 08:52:29 | 显示全部楼层
我来下载试一下

crespo 发表于 2022-9-21 09:11:53 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-9-21 07:24
- {- V# c; S8 \2 w冇計啦,資源都爛大街,前幾日我仲想睇下守護甜心點賣,個喪心病狂開價50蚊 ...

5 B5 \6 F1 p% t6 i$ W0 m3 j你有冇去b站睇过真飞鸟个资源表啊,https://note.youdao.com/ynotesha ... _time=1663570031794
7 q8 E3 M* m2 ~$ o: B* V, s; C去睇下乜野叫大boss啦

Alicia0506 发表于 2022-9-21 09:15:58 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-21 09:11  e' N7 c9 t3 {
你有冇去b站睇过真飞鸟个资源表啊,https://note.youdao.com/ynoteshare/index.html?id=a68b8bccfd3a63ac ...

% Z' W* ]/ R$ s有水印沒?有我就唔去啦,收藏品水印係上邊就係廢噶

sinsder 发表于 2022-9-21 09:33:59 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-9-21 09:15
$ z* h! n+ g0 q: \( D有水印沒?有我就唔去啦,收藏品水印係上邊就係廢噶
: |+ Q$ m# f. B; c
你去买部就知道有没有水印了

Alicia0506 发表于 2022-9-21 09:56:28 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2022-9-21 09:33& x' g: S' M1 L: K& `0 ~- `
你去买部就知道有没有水印了
8 I, L9 V4 B) Z
算啦,我琴日搵做刀劍劇場版,兩部唔同GB,細哋就原音,大哋配音都變曬,

OEC554 发表于 2022-9-21 10:17:00 | 显示全部楼层
多谢分享!岩好可以重温下

crespo 发表于 2022-9-21 10:37:40 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2022-9-21 09:150 M. d  a- W/ U7 v
有水印沒?有我就唔去啦,收藏品水印係上邊就係廢噶

% `+ k, u' ~. S+ o: n  m* T唔知喔,如果俾钱买仲要有水印就真系###扑#咯

123下一页