[DvD影碟] [世界名作剧场系列][罗密欧的蓝天][ロミオの青い空][粤国日语][720P][HEVC][全33集]

Kiver 发布于2022-4-26 23:45 3075 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2022-4-27 12:43:22 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-4-27 12:21. H& [* `+ ~5 _7 n3 m  H. ^
飘零燕好揾,但系星仔走天涯就……

4 ~  q% ^& ?9 K8 n3 q9 R星仔走天涯,我都还没有

rantarou 发表于 2022-4-27 12:46:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-4-27 12:43
# v; t, g5 d  u* T星仔走天涯,我都还没有

$ M( |& |( h& B1 w3 J  T) }0 d& Y( W1 W估计边个都揾唔到架了

动漫哥哥 发表于 2022-4-27 18:07:27 | 显示全部楼层
旧动画好看

艾班 发表于 2022-4-27 22:03:41 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2022-4-27 22:14:15 | 显示全部楼层
艾班 发表于 2022-4-27 22:03
  N" [  C% f% ]3 K, O呢套也,以前有個香港會員ptk發過錄影版,可惜這個會員已經好久無來粵漫社 ...

$ D. h: t5 J- r1 `3 |" `$ q* E哗,居然你仲记得依D大人物

小小鬼 发表于 2022-4-28 00:04:21 | 显示全部楼层
好似又印象 但系又觉得冒冇睇过
* @, E0 s% F7 g% l7 q- J" H

艾班 发表于 2022-4-28 00:05:00 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2022-4-28 00:22:28 | 显示全部楼层
艾班 发表于 2022-4-28 00:058 U$ W+ }$ g; R: |% K* O
發過絕版野的大神,我會記得,希望管理員能再次發起動員叫翻以前發絕版野的香港大神再回來粵漫社繼續發絕版 ...

. X8 k3 N! u0 q2 y; k4 @+ o0 LPTK,你讲起,我才记得佢& o2 G8 @$ V  H% e4 |

- ^+ p+ z; l) U. g4 }幽助我曾经稳过!; N, [$ Z( z4 C7 `: I4 @. J
2 e! S+ M! R8 ~+ @3 N: C
但佢话佢隐退系有佢的原因
8 v8 b. o3 y1 X7 c/ C. K- t% x3 @( `: \6 V9 r+ Q
至于原因,我就冇过多追问
% \3 L7 P3 d3 y, h3 Q
( w5 ~& r5 n, f% N粤漫社真的可以再强大D时,再有更好的牙力和号召力

shiraishi 发表于 2022-4-28 11:17:30 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-4-27 09:04
7 D) O4 _8 e* C8 q$ }( m9 n/ d2 T但有粤语的真的不多

3 T. G7 P3 ?9 y3 h2 K  ~你发嘅都有喔

Kiver 发表于 2022-4-28 11:38:52 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-4-28 11:17
/ n: _: m: i2 O9 E: {3 d) @4 v你发嘅都有喔
8 o8 f8 U' M% W' Z
冇就吾多想发啦

艾班 发表于 2022-4-28 19:45:39 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2022-4-28 19:48:02 | 显示全部楼层
艾班 发表于 2022-4-28 19:45; U! ]3 j  m2 G  E0 L* w
不要再等啦!能啦則啦吧!以後世界會變成點,誰都不知道,更何況睇過以前動畫的人,宜家D人都不年輕,後生就 ...

' S+ l: W7 u8 L1 e- k" C' H+ s有联系方式吗?
3 D( ]" S% x3 X" r
: G1 h' T, a& Q8 r: L9 f以前存落的不一定稳到人
7 v% \, A( y8 q2 m& C0 h/ B
+ \4 @/ m0 L& M4 \