[动漫周边] 《鬼滅之刃》港版粵配鬧雙胞

louis83 发布于2022-3-30 20:23 3269 次浏览 75 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2022-3-30 22:45:40 | 显示全部楼层
louis83 发表于 2022-3-30 22:43& o. K2 j; n8 A
辛苦晒你啦,请问你用咩电脑转啊?pc+天价显卡? 还是apple m1?同埋,用咩软件啊 ...
9 ~5 g( ~$ y" O
我好多台脑的啵
; o# [" K# e  h% ~1 }
$ R9 a* R, T1 }2 L7 d4 w主力是
5 \; c. y1 F7 Y- ]( B. l  p: ~  y一台九代I7+GTX1650
( m/ W0 B! q% {5 o5 N8 z一台九代I5+GTX1650% @+ N8 [( u: K0 Q, I6 {% D+ X* z
一台六代I5+GTX980m

shiraishi 发表于 2022-3-30 22:48:23 | 显示全部楼层
睇日语又快又好

louis83 发表于 2022-3-30 22:50:56 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-3-30 22:48
8 R& e5 {4 h3 ~$ u9 v/ q$ [睇日语又快又好
7 B: L3 H7 S& V: u
风味不同而已

louis83 发表于 2022-3-30 22:53:30 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-30 22:45' f# D$ \4 K/ a( x- ^
我好多台脑的啵
; x8 R8 t( |: A4 s! ?. t1 @9 G
# Y1 O* T# M- Z% f主力是
6 M( X2 B  |0 l' E# v
哇,有钱人啊,卖晒距,换成mac studio啦
" [; F) n& ~" E8 g$ f9 {: f; ?+ _3 E$ j" d) A1 H
不过加下显卡降晒价了,无数为8 d& z3 V: q) ]/ W3 k3 r* M# x

: {8 z0 ?/ r: v' Z- ?d显卡真心晒电

Kiver 发表于 2022-3-30 22:56:00 | 显示全部楼层
louis83 发表于 2022-3-30 22:538 \: g0 f$ S  x8 J- i" J0 @  r
哇,有钱人啊,卖晒距,换成mac studio啦
# o1 X! `( }) F& _4 G
6 L4 a" ^% W; Y% |# U% b不过加下显卡降晒价了,无数为

: \, [. G; a' [# w3 W5 @1 K吾用MAC
& P& q$ x/ Y9 c0 M# l
" `/ A$ ?. v# K- [我家里还可以使用的电脑,有9台,最差那台是4代I3/ v- S+ _3 X3 ~

- |; x) I  V# s, {2 o九代的机子有4台
( {( Y/ L7 n$ `9 d5 H3 Z$ k- p/ g" v, [3 Y
刚刚入手了一台11代的NUC,

louis83 发表于 2022-3-30 23:00:28 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-30 22:56
7 l' b1 I3 F/ _' w3 t9 j; A$ l( z吾用MAC
3 _2 J. f3 w2 n% O
1 p9 u# s- K( {0 J2 u我家里还可以使用的电脑,有9台,最差那台是4代I3
* X/ T( V! j- S2 P5 D; k6 D
钦敬钦敬
- e: p# Q( Q, |$ ]! D- x. F  _( w9 X  G0 Q; R9 p5 R/ J
睇黎呢个系你全职了

louis83 发表于 2022-3-30 23:09:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-30 21:51" d7 W) U) i$ N- N2 K  H! P3 I
仲有20几T的片源还没有处理,吾处理,冇甘多空间放啊
, \" F$ d* p% i+ C- P( z* p  o
特然间反应過黎,你有20t未處理" ^5 }& d! w$ P  n  Y9 }

& D( Z6 s! N: x8 M* s7 g1 _咁處理左既數字一定好得人驚了
, q# l  R* p- W+ }! _& E1 ^( ~
) O2 g' G9 r5 R7 Q6 n你一定要保存好,假以時日我有小朋友,全過程都係要比距地睇粵語動畫片,到時靠曬你了

Kiver 发表于 2022-3-30 23:16:54 | 显示全部楼层
louis83 发表于 2022-3-30 23:09
3 w2 [: |$ J' g/ U. {特然间反应過黎,你有20t未處理+ R7 a4 d( T, z/ y  c* c

, _$ o9 T" B6 Z+ {4 X" Y咁處理左既數字一定好得人驚了
" t0 {( F  ^' v- W' O* y$ M
超三那边也有几十T要处理

Kiver 发表于 2022-3-30 23:17:41 | 显示全部楼层
louis83 发表于 2022-3-30 23:00
2 e9 L9 }# Z8 G/ L4 N8 _钦敬钦敬8 n) _+ [1 \7 p2 Q
9 c" H; o3 K; p" }' q7 J
睇黎呢个系你全职了

7 S! f) ]" b/ ]  j5 V% P兼职,我仲要上班打杂的
5 ?: U9 P4 d/ ~1 o% ^' T" e- @9 D. `8 C8 ?5 D
你看到依个网站赚到钱的?

louis83 发表于 2022-3-30 23:26:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-30 23:16
- F) }7 @: x4 t5 X超三那边也有几十T要处理

2 S& C" i: M5 \西9利! 真心佩服啊領導

snzt79 发表于 2022-3-31 04:19:36 | 显示全部楼层
通版无D好,对我来讲就系低配版,咒术又话搞通版

sinsder 发表于 2022-3-31 10:10:22 | 显示全部楼层
其实这个消息好早前就有人讲了