[版务讨论] 粤漫社资源区有需要专设一个BT资源专区吗?

Kiver 发布于2021-6-22 20:49 8855 次浏览 181 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-6-23 15:01:23 | 显示全部楼层
漫步 发表于 2021-6-23 13:494 E1 {5 ^! T5 M8 e7 ~: L4 K
根本不需要,避免浪費不必要的時間,大家直接用網盤分享,如果怕網盤失效,帖子裏可以附上種子作爲備用。" V" ~7 S. j' S! t; y
...
$ L8 Z2 H# r: j
不能单限115
+ f8 i0 R! H+ U: L2 {- H迅雷可以完成都可以

Kiver 发表于 2021-6-23 15:01:48 | 显示全部楼层
漫步 发表于 2021-6-23 13:49
' s, P: v; l! N3 x- R根本不需要,避免浪費不必要的時間,大家直接用網盤分享,如果怕網盤失效,帖子裏可以附上種子作爲備用。
) N1 G- j2 g, X) U8 e' |: V$ r& ^ ...
* [$ c/ U# @. B# }# E* w1 t9 W
用粤漫云盘分享就不怕失效,失效时间至少2年

OEC554 发表于 2021-6-23 15:29:38 | 显示全部楼层

回帖奖励 +5 星梦社区币

不过宜家用BT 比较少啵

Kiver 发表于 2021-6-23 15:32:20 | 显示全部楼层
OEC554 发表于 2021-6-23 15:29
/ Z8 l9 W5 [% b3 B不过宜家用BT 比较少啵

' z+ Z0 z% `/ |: d  e( z1 h) h系少,但都有人发BT资源; J, a5 J$ G5 ]( B) f) p/ w
. ^8 P5 v. o- c! n1 O5 V
只是怎样去管控好这些BT资源是可以下载的

mkdi 发表于 2021-6-23 15:32:45 | 显示全部楼层

勇者罗兰 发表于 2021-6-22 22:16
( E* I6 ^/ Z' P+ r2 {真系个个区都整一个专属/子分区,其实感觉仲麻烦

3 X* x5 M- p& H/ K" @其實,又唔係話真係整曬全部分區嘅!係咁樣講下啫" X/ E0 h9 ~# ?
. w) {  h0 e) @2 c
盡量,區分好就得啦!唔係嘅話,就會變得太多欄目啦

零式 发表于 2021-6-23 15:43:02 | 显示全部楼层

设个专区都几好,揾资源都方便尐,细分着就方便查好多

Kiver 发表于 2021-6-23 15:46:48 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-23 15:325 [% n+ g  ?  P3 i( q; {
其實,又唔係話真係整曬全部分區嘅!係咁樣講下啫
& d+ u0 v% e: m5 v" _$ z; U
8 ?# f7 I7 t% }* m7 S9 s盡量,區分好就得啦!唔係嘅話,就會變得太多欄目啦 ...

7 _% `- |7 D; E; U这个就需要权衡好!( D: g" ^  P- \1 b/ X

: L/ d4 E' v$ l7 h3 @太多分区就会将人气摊分了
4 ^7 P1 @% v8 F% s# {9 l8 H
% t7 U9 k1 v$ w6 m% T8 z会影响人气聚集

mkdi 发表于 2021-6-23 16:25:41 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-23 15:46- c! V9 a, P" q' {
这个就需要权衡好!
+ R$ Y! O0 f) H& }# t$ H* w- ~( o7 M! A- W5 E
太多分区就会将人气摊分了
  i, G/ z- o8 u5 e
冇錯,就係咁樣啦!建議,暫時分兩個區就可以啦!一個動畫BT區,一個影視綜合BT區就基本上滿足啦!

Kiver 发表于 2021-6-23 16:27:52 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-23 16:25
& X& F: P: W( k4 l6 Z0 s* P- r  a冇錯,就係咁樣啦!建議,暫時分兩個區就可以啦!一個動畫BT區,一個影視綜合BT區就基本上滿足啦! ...
& R) o7 M/ w. @8 g# P* L! [
但其实影视资源本身不多,是否又有必须单独开一个

mkdi 发表于 2021-6-23 16:28:59 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-23 16:27
$ D; w! p" |0 h& m8 t$ s但其实影视资源本身不多,是否又有必须单独开一个

1 }7 o5 {+ ~+ d: g) X$ m" x7 f好似綜藝節目或者港劇咁樣,如果佢哋分享BT資源嘅話都係一個問題啊

Kiver 发表于 2021-6-23 16:35:30 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-23 16:282 E. }0 q2 y- U1 X
好似綜藝節目或者港劇咁樣,如果佢哋分享BT資源嘅話都係一個問題啊

5 K9 b" v/ _8 {# ?( Y6 V0 J主要是现时这类资源不太多,可能是一个摆空摊子的区

mkdi 发表于 2021-6-23 16:37:37 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-23 16:355 Z8 F3 j' Z: D
主要是现时这类资源不太多,可能是一个摆空摊子的区

+ I& q" B2 f; v- @. E' Z4 ~冇啊!都係為咗,對等一下架咋!冇理由單獨一個分拆出來獨腳戲嘅