[每日闲聊] 论坛新表情上线,每日水贴排行榜上线,贺贺佢

Kiver 发布于2021-3-27 21:39 9780 次浏览 108 位用户参与讨论   [复制分享主题]
cute 发表于 2021-3-28 00:17:12 | 显示全部楼层

回帖奖励 +100 星梦社区币

有新功能上线,值得庆祝

Kiver 发表于 2021-3-28 00:21:24 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 00:08
: c) u- n& ?" g9 `3 }# V; H嗯嗯 我對積分或星夢冇咩太大興趣 主要係可以令大家閱讀權限慢慢嚟就得 廢事啲低級號過嚟偷晒啲嘢攞去賣  ...
8 O) ?! [8 h( _) C4 Y& a
如果用粤漫社云分享,边个下了你的资源也是可以查的·!!

Kiver 发表于 2021-3-28 00:22:24 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 00:08
" T7 I3 R. _1 X: c& [嗯嗯 我對積分或星夢冇咩太大興趣 主要係可以令大家閱讀權限慢慢嚟就得 廢事啲低級號過嚟偷晒啲嘢攞去賣  ...

( w) R6 S# W. _$ \% `杜绝卖资源的人,真的没有咩可能!!
9 c3 f' Q( B0 m% a& ^* n8 X( l$ \- o7 _6 f
这么大的企业也防不住盗版一样
, |) w  z% h2 \( J
# K6 C8 q, \. C4 B$ O8 E但只能尽力云降低被盗卖的情况!

金仔 发表于 2021-3-28 00:22:26 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-28 00:21
# A( f9 k' l3 b/ w/ E! _% H如果用粤漫社云分享,边个下了你的资源也是可以查的·!!
/ G% A. \+ s9 L, ^
我用附件分享 應該都可以睇到邊個下載

金仔 发表于 2021-3-28 00:23:22 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-28 00:22& o* m; s8 X: m7 ?" H& M
杜绝卖资源的人,真的没有咩可能!!) c8 ?" C# h* O" T% q' R

2 o* o3 n7 T5 Z: k这么大的企业也防不住盗版一样
8 Q, x7 G0 P1 _: Y. N7 F4 w+ {
係呀 所以只係話做到幾多就幾多啫 唔強求~

Kiver 发表于 2021-3-28 00:23:31 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 00:22
: K0 v; H; M, F0 {我用附件分享 應該都可以睇到邊個下載

/ Y0 a1 A( N4 `出售的附件就可以查
* e& M. M- e0 a0 A6 B; G1 m9 Z. s6 K+ ~9 C9 T
免费的附件也不能查!!% X1 q7 K! a7 o( y$ P/ [

1 k9 S1 ]/ n6 N; {# z& O5 Y主要百度是可以无限自由扩散!!

金仔 发表于 2021-3-28 00:24:33 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-28 00:23
3 b9 c3 |9 L1 l  U出售的附件就可以查
# n2 P5 p! U& C1 P: d
+ C7 n, e. w; E7 r% L6 |- w4 Y免费的附件也不能查!!
6 g9 J& u; \% Y, P4 Q7 j5 x
嗯 不過我已將嗰啲片放到百度喇 遲啲有新嘅再試下放去你度囉

Kiver 发表于 2021-3-28 00:27:11 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-28 00:24# Z* ]. v% D; r2 i8 C
嗯 不過我已將嗰啲片放到百度喇 遲啲有新嘅再試下放去你度囉

2 x8 l/ _) Q# n2 G' U" u6 h我没有强制要求一定要用粤漫云分享的!!!
$ R4 }* j! w2 f2 H, C; m
5 e6 w$ w7 T$ C# h' N还要看你FTP上传过来的速度是否理想!!
! t. i; @# j5 e! f% M
: L5 Y4 I- N7 C这方面可以私下PM与我沟通

yingjieyu 发表于 2021-3-28 00:35:31 | 显示全部楼层
每次回复都有2星梦,其实想要都唔难

hdcy 发表于 2021-3-28 01:16:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-27 22:28
6 ~' U3 R7 M/ E' `1 {# v我就吾知高人系边位啦
$ X$ [- E! @& V3 r9 v2 v
迟啲实知,就唔使估估下。

hdcy 发表于 2021-3-28 01:18:09 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-27 23:28# M' i* c+ C7 W9 z" D- A
你知道邊一個?我就唔知道啦

2 V/ u4 q# c) g3 {* Y6 ~你都唔知,莫非系我搅错咗

hdcy 发表于 2021-3-28 01:21:50 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-27 23:397 C5 R  h; t, m# Y/ P
30%係機率,每人都有一次機會中!

5 |* c5 W2 i1 Z话之佢啦,横掂已经中咗啦。