[每日闲聊] 论坛新表情上线,每日水贴排行榜上线,贺贺佢

Kiver 发布于2021-3-27 21:39 9775 次浏览 108 位用户参与讨论   [复制分享主题]
mkdi 发表于 2021-3-27 23:39:24 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-27 22:09% Q8 l! n+ P  F1 d
唔系人人30%咩?应该发得越多越易中先系呀。

. Z/ K+ w9 A+ ~3 ^5 h! h; Y30%係機率,每人都有一次機會中!

mkdi 发表于 2021-3-27 23:39:58 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-27 22:19$ S! R& V+ B4 r9 t7 G$ S
本人只係普通庶民一名 唔係咩高人
( k8 _( `8 P8 e% ]! \
似乎,你係高人噃

金仔 发表于 2021-3-27 23:46:28 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-27 23:39
9 r% }; Z% Q: t7 Q  N似乎,你係高人噃

% k! Y; C! a4 h. M# G3 N本庶民否認此罪控

金仔 发表于 2021-3-27 23:49:53 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-27 23:390 z" k6 p0 |& ?& A  A
似乎,你係高人噃
# z5 ?5 V2 F: X, b
呢度係咪積分星夢 同閱讀權限冇嗱㨢㗎? 會唔會星夢越多閱多權限越高?

pusacg.org 发表于 2021-3-27 23:51:44 | 显示全部楼层

回帖奖励 +100 星梦社区币

金仔 发表于 2021-3-27 22:19: @+ ]) Z! U( k- C& ^# U( U& @( ?
本人只係普通庶民一名 唔係咩高人
4 n+ s/ c1 G; A0 g' n2 C' h- r$ N
原來你係發HBO录影果位Kimon啵@hdcy

mkdi 发表于 2021-3-27 23:52:30 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-27 23:46
/ n$ b3 w0 ^8 Z4 k& U. d! q本庶民否認此罪控
; H' U# j, P( |: K5 c. F9 y. d
乜係咁樣嘅咩!?

mkdi 发表于 2021-3-27 23:55:04 | 显示全部楼层

回帖奖励 +100 星梦社区币

金仔 发表于 2021-3-27 23:49
6 L- z( e7 T. {$ |6 @呢度係咪積分星夢 同閱讀權限冇嗱㨢㗎? 會唔會星夢越多閱多權限越高?
4 c# o! b0 y( [! }$ A: \: k* R
呢度,冇太大嘅關係!會計算帖數為積分,星夢好似每日只能夠獲得最高37。

chrisrex 发表于 2021-3-27 23:56:22 | 显示全部楼层
有1百咁多

chrisrex 发表于 2021-3-27 23:57:44 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-27 22:09
6 T" J; m, ]6 |9 b1 Z! A唔系人人30%咩?应该发得越多越易中先系呀。

& _  ^' A2 y& M6 `9 P* ?0 Q米系,发发发,一齐发

Kiver 发表于 2021-3-28 00:02:35 | 显示全部楼层
金仔 发表于 2021-3-27 23:49
* {# x; e3 y1 J0 Y! Z呢度係咪積分星夢 同閱讀權限冇嗱㨢㗎? 會唔會星夢越多閱多權限越高?
5 T0 v) W$ U" {  `1 V0 a
积分与阅读权限挂勾
% v' X) U- ^' @7 k0 y6 I6 }  X1 F" K- |
积分通过很多方面综合计算的,不是单一星梦或贴数就去影响的! H) X" ~4 b8 H% B. |

6 X3 u# s6 D9 f当然贴数,特别是精华贴的影响会较大比重

chrisrex 发表于 2021-3-28 00:06:46 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-28 00:02
8 ]6 I2 H: ~/ T2 B' U  z8 u& c1 p积分与阅读权限挂勾4 N" i7 T9 F7 ?3 I8 h

9 D  ?5 L" `/ M积分通过很多方面综合计算的,不是单一星梦或贴数就去影响的
5 S$ r# z# Z: |7 z! _
长知识了,但好似好少见咩精华帖咁啵

金仔 发表于 2021-3-28 00:08:11 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-28 00:02
+ e4 r! j$ d& S积分与阅读权限挂勾
1 L. x  j3 K: p
; j" |. j* Z5 S积分通过很多方面综合计算的,不是单一星梦或贴数就去影响的
/ P' p5 J2 L0 N2 _
嗯嗯 我對積分或星夢冇咩太大興趣 主要係可以令大家閱讀權限慢慢嚟就得 廢事啲低級號過嚟偷晒啲嘢攞去賣 呢啲嘢雖然防唔到 但可以防幾多就幾多先