[版规指引] 禁止任何毫无意义的新人报道贴子

Kiver 发布于2021-1-22 20:29 13932 次浏览 142 位用户参与讨论     [复制分享主题]
回帖奖励 153 星梦社区币 回复本帖可获得 1 星梦社区币奖励! 每人限 1 次(中奖概率 40%)
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
mkdi 发表于 2021-1-22 23:50:16 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-22 23:48
6 F7 e* _& J( \3 `% \8 K7 e好多是冒个泡,知道要甘多积分才可以下载,影都吾会见!!

: F3 Q1 g3 I3 f# A0 F' M' {5 g咁樣講都有道理嘅!

hdcy 发表于 2021-1-22 23:57:07 | 显示全部楼层

回帖奖励 +1 星梦社区币

支持,啲新人报道帖占住论坛空间。

勇者罗兰 发表于 2021-1-23 01:46:26 | 显示全部楼层
甘讲起身,我当年好似都冇发过

0101a 发表于 2021-1-23 03:28:06 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-23 01:468 Y$ H% W& J, A: V) [
甘讲起身,我当年好似都冇发过

5 |% `+ e" Q' T# X1 z( h% h唔發就對了,跟着香港政府政策(少做少錯唔做唔錯)

0101a 发表于 2021-1-23 03:32:17 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-22 23:48* G- q1 w* O( N, P# G9 Y
好多是冒个泡,知道要甘多积分才可以下载,影都吾会见!!

4 l0 j8 P# Y7 B) V' r確實XD
% m( h' U. o) J5 }) _# H1集十幾星夢,全套的話門檻高到嚇退唔少人

kidcool 发表于 2021-1-23 08:21:22 | 显示全部楼层

回帖奖励 +1 星梦社区币

来支持一个!

Kiver 发表于 2021-1-23 09:58:38 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-23 03:32
) u% p5 s& M" Z' u確實XD& L* v8 h( R) u7 @
1集十幾星夢,全套的話門檻高到嚇退唔少人
7 u, K" g7 Y+ b
我吾太介意小圈子的+ A; x7 y* H2 _9 r
6 E5 g/ Q) \5 h/ X, ], |
因为实在又太多伸手党!!

Kiver 发表于 2021-1-23 10:00:42 | 显示全部楼层
6 q+ N6 r1 O& r" L確實XD
+ G; b# g% ?' W  o1集十幾星夢,全套的話門檻高到嚇退唔少人

) l/ S) o5 B" O5 Y, E/ X现在已经比以前更容易赚星梦咯: i% m3 w4 g6 _1 s  d
# {8 r( Z6 z& J2 [: E( i
以前一贴才1星梦2 H! M+ U6 Y% @% }0 I

. }# Q- z* }7 G( _现在也允许你自己分享赚更多2 M2 A6 _6 y2 p
  b; q1 u1 y7 Z
只是想大家都动起来!!!
* {% T- U/ \5 p
  Q% v8 _, t, P: x. e/ V不要只做伸手党!

勇者罗兰 发表于 2021-1-23 17:01:59 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-23 03:28) j* N' V5 h7 ?7 K+ b" ~
唔發就對了,跟着香港政府政策(少做少錯唔做唔錯)
& [( z3 w3 a0 X8 o' N, B: n
唔记得系冇地方发,定唔知要发,早年唔知可以甘多野搞

killyou 发表于 2021-1-23 18:12:52 | 显示全部楼层
1 @7 O/ L- ]8 i2 ^7 ^+ [( S確實XD
3 X5 ~; I5 N% l! g2 T1集十幾星夢,全套的話門檻高到嚇退唔少人

' U6 X) O" t" T7 m其实仲要多谢啲见钱眼开嘅人,摞住免费资源赚自己嘅钱,多得佢哋唔少,好多回忆嘢都因为佢哋冇得发布,对比冇得睇,我宁愿门槛高有得睇,都唔好益咗啲垃圾

Kiver 发表于 2021-1-23 18:15:55 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-23 17:01
" w% m/ t" w, X5 x唔记得系冇地方发,定唔知要发,早年唔知可以甘多野搞
- w% ]+ U* ~: h$ B" u( B2 x
甘难明的,我暂时吾太明讲乜

Kiver 发表于 2021-1-23 18:16:56 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-1-23 18:12
8 |1 I2 p2 P3 C: b6 l其实仲要多谢啲见钱眼开嘅人,摞住免费资源赚自己嘅钱,多得佢哋唔少,好多回忆嘢都因为佢哋冇得发布,对 ...
: H7 a; X( g5 o- _; n( P4 ?
真的激走一个,少一个伽