[版务讨论] 限制QQ邮箱注册粤漫社会员的讨论

Kiver 发布于2021-1-18 10:41 5812 次浏览 93 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-1-18 22:05:42 | 显示全部楼层
CCBB 发表于 2021-1-18 20:06
# \: r9 {! z7 b( k# |6 H9 r1 C& n  y126.com   5个0 w6 ^2 ?5 b5 i1 N
163.com   4个
+ u# v6 ^7 m5 k2 X( p0 |gmail.com   4个
& l7 O3 Z) X% C/ J4 n! V
是不是告诉我,可以尽情封号!!

mkdi 发表于 2021-1-18 23:22:33 | 显示全部楼层
咁樣,都唔錯啊!防止,太多馬甲嘅出現

mkdi 发表于 2021-1-18 23:26:17 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-18 19:31
. @/ k, r$ h6 F3 Q几好啊,唔俾人玩马甲
: w; E& Y1 ]8 J
表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!
! u1 V: o8 G6 X- ^* q% v5 z5 V分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang、stevenqwe、StevenHe、steven5

Kiver 发表于 2021-1-18 23:30:42 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-18 23:26. E) p2 d5 {4 O
表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!
" W3 p0 F) F$ K分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang ...
4 O2 B2 Q+ C7 K( Z( z3 h+ t/ s% e
查查IP是不是同一个地方

Kiver 发表于 2021-1-18 23:31:49 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-18 23:26- F: q4 D" ~" D4 [$ g3 S- o. O
表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!1 ?) G# W$ m$ N2 \$ g
分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang ...

5 A& Y: V3 W) u8 N' @" _/ {查过部分系吾同区域啵

mkdi 发表于 2021-1-18 23:34:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-18 23:31; A6 C- W( c% ^9 f
查过部分系吾同区域啵

+ T8 g, a2 E0 X( n' \呢個,我當然知道啦!只係,講下笑啫!如果,真係嘅話我會幫忙封號嘅!

mkdi 发表于 2021-1-18 23:34:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-18 23:30$ K/ l9 j) M, `" E
查查IP是不是同一个地方
5 ?) h" [( w# h- D( P
放心,答案我一早知道

lsl330 发表于 2021-1-19 09:42:59 | 显示全部楼层
已经激活的不影响吧?7 O7 t& J8 U+ K0 n1 w
减少马甲方面入手的话,虽然麻烦点,还是支持改革

Kiver 发表于 2021-1-19 09:52:50 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-1-19 09:421 x7 O+ ~5 a/ F3 F: G3 B
已经激活的不影响吧?
! G/ `! }) N; v+ j1 g* [减少马甲方面入手的话,虽然麻烦点,还是支持改革 ...
4 W$ m) z7 Z  I, W3 M' v4 ?
已激活的不影响啊,只对新注册会员
/ Y* x$ N& Z( {+ H  I+ w8 b, {* G2 E/ H  h
但如果你要激活云盘,还是需要改!

killyou 发表于 2021-1-23 17:58:13 | 显示全部楼层
有两个反对票,抓出嚟及下系乜人就知道

Kiver 发表于 2021-1-23 18:09:53 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-1-23 17:58
7 i1 n& p2 D9 s有两个反对票,抓出嚟及下系乜人就知道
  t9 |- Y0 u" P9 [8 [
吾好甘搞,公平投票,吾好吓人

killyou 发表于 2021-1-23 18:15:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-23 18:093 Y. J6 D% U! z
吾好甘搞,公平投票,吾好吓人

2 C* S0 D3 ]% s; D. n3 o" m  }咁又系,尊重投票人士,公平公正