[幽默情感] 我分享不是比你放出去賣!

manghk 发布于2020-12-24 14:19 9289 次浏览 92 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-2-7 21:31:54 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-2-7 18:34) `1 h6 A. _, p. ]" b5 {
我呢几日响度搵清晰片源,尽量搵兵仔落地行版本
( l3 F% m- H+ [9 Y1 O! {* c
8 ~# `3 l* }- N$ n7 O呢个系原版vcd嘅画面,好差,yinshou系国粤双语嘅 ...

' M4 ^# {$ X2 R甘快同超版甘熟?

killyou 发表于 2021-2-7 22:04:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-7 21:31
# M3 L3 ~( m7 a甘快同超版甘熟?
$ L$ K' K1 I+ P6 x2 m; ]5 N
管理员恰醋

asd123456 发表于 2021-2-8 00:43:06 | 显示全部楼层
呢個人甘衰的..

基拉杰特 发表于 2021-2-8 13:38:52 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-2-4 10:01
7 g# x' d' N2 Z. [2 \冇啊,系咪乜野合成组织,你帮我带路啦
8 R: g! `' {) j5 ?; X
唔好信K社吹水那个群其实是唔用的- -加入粤漫社个群比较容易吹水啫825212441

勇者罗兰 发表于 2021-2-8 22:45:46 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-2-7 18:34* q+ T% O6 X/ Z2 W( }: T% w, A' ^
% \. k& H) H* Q7 o9 n
5 |; f8 S5 O% s1 _: `呢个系原版vcd嘅画面,好差,yinshou系国粤双语嘅 ...
7 }6 O. J# ^- R+ l: C- E
好的,不过幅图会唔会明目张胆左D,会唔会俾人做低

killyou 发表于 2021-2-8 23:49:43 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-2-8 22:45
. U& m5 K8 @1 W& L* y好的,不过幅图会唔会明目张胆左D,会唔会俾人做低
/ N& J. u. Z2 Q7 |2 D
咁好,我改下佢

killyou 发表于 2021-2-8 23:51:44 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2021-2-8 13:38% M; s) T5 a. v5 q8 T
唔好信K社吹水那个群其实是唔用的- -加入粤漫社个群比较容易吹水啫825212441 ...

: q8 j& M7 ^1 c  V% K- M好啊,我听日再加

1415731 发表于 2021-2-9 21:50:20 | 显示全部楼层
而家网上的粤语动画好少,我差一啲都想去网上买一部我以前睇过嘅粤语动画,好彩我先搵到你哋呢个论坛。

mkdi 发表于 2021-2-9 23:10:34 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-2-7 18:347 w) N, i% C& [  Q
, l7 k* Y5 a, u. [0 s! e& A: k5 {, Q$ h- s3 L8 X6 s: o/ x$ G9 K* Z
呢个系原版vcd嘅画面,好差,yinshou系国粤双语嘅 ...

" B  Z" w1 ^0 j6 @' E) {奇怪,點解要分享俾我呢!?似乎,你有好多呢D噃

mkdi 发表于 2021-2-9 23:11:14 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-7 21:31
- A' g) r9 D' a: f2 v. L甘快同超版甘熟?

2 h. y6 p5 q! f; G; A表示,社長我都唔識得佢架!但係,佢又好似好熟悉我噃!太神奇啦

mkdi 发表于 2021-2-9 23:11:52 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-2-8 23:49
& w* b- F# U" K! u咁好,我改下佢

0 V, R! Y9 ~. x: y表示,我已經知道福利圖啦!

mkdi 发表于 2021-2-9 23:13:34 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-2-8 22:45$ p# r) `+ u% X3 `: c
好的,不过幅图会唔会明目张胆左D,会唔会俾人做低
) `% ^9 P7 ~& w8 ?( M3 f7 o
其實,前日就見到啦!但係,未曾有時間處理!4 m9 L/ ^0 f* n0 E
不過,唔係大罪就放寬