[幽默情感] 点解?

oolym 发布于2011-10-13 09:43 9549 次浏览 82 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
QQ车 发表于 2011-10-13 17:04:19 | 显示全部楼层
合就应该有人合的,上不上传就是人家的事情啦!
3 e- s7 O9 J9 t3 b因为on9那边因土豆播客的事件停发龙珠录影版,但我觉得这些合成高手之间私底下会有互传和合作的,很定有人合。
+ x8 n4 m( @/ n他们如果不发布,也只能怪那些无耻的土豆播客

kwanyeung 发表于 2011-10-13 17:12:55 | 显示全部楼层
真不愧是ky兄
5 b* K* T/ W6 i  r  a7 G# ?: J夠曬霸氣
; u0 H: X. Z: Y; y" F2 ]只系一句,就令到樓主加返# g8 [5 y! c3 Y- h0 A( w

( m' t* p$ f" K(雖然你回之前樓主己經改左,不過你句嘢 ...; \& ]" M4 S, N1 M& _
inber 发表于 2011-10-13 14:35
+ m9 r- L5 b5 P4 h. D
係我睇漏眼啫,唉,你唔使又整張圖出嚟呀嘛  

inber 发表于 2011-10-13 17:14:36 | 显示全部楼层
係我睇漏眼啫,唉,你唔使又整張圖出嚟呀嘛
" ]. \. ^6 L  u- o7 h2 |' m# qkwanyeung 发表于 2011-10-13 17:12
8 P9 L) D  j  o* E9 h
3 t$ g6 p) }' m" u5 J7 p& U

% q6 w4 r7 }  O我怕你又唔認7 t0 n! ~- h3 B4 A
整定張圖穩陣啲

kwanyeung 发表于 2011-10-13 17:18:26 | 显示全部楼层
我怕你又唔認
/ q- @; O! h: Q7 h/ h2 e4 d整定張圖穩陣啲* _3 Z$ J1 h8 H* v& H: J
inber 发表于 2011-10-13 17:14
0 M7 M0 d  H1 Y' L* Q
你堅啦,樓主怕你咬佢即刻加咗你個名。都話你係高層。

inber 发表于 2011-10-13 17:23:16 | 显示全部楼层
你堅啦,樓主怕你咬佢即刻加咗你個名。都話你係高層。
$ m8 O/ E- X; X- Nkwanyeung 发表于 2011-10-13 17:18
% Z9 k8 T  _8 e) B2 d+ E5 ]
- a: }/ g% c; F5 i. m

/ N8 T2 ?% X- ]  d4 _- Z0 n' a+ I/ W重點系句嘢由你講出嚟: p! J* c0 n/ z' n0 {3 P) d% ^( W
樓主知你有能力控制高層" \) Q0 Q# ~1 S4 M
所以先改
! w/ ~! R1 t+ b+ D都話你唔簡單

kwanyeung 发表于 2011-10-13 17:26:59 | 显示全部楼层
重點系句嘢由你講出嚟
) B0 n# |5 `% s, k7 z樓主知你有能力控制高層
8 x! p8 J3 [$ t所以先改/ i( {8 U' \- ~
都話你唔簡單
" }) G2 N2 K( E% Z# n( y7 Yinber 发表于 2011-10-13 17:23

! J+ s8 t  s& C& S  k- A我未講之前佢都改咗啦你講嘢咩。

inber 发表于 2011-10-13 17:33:45 | 显示全部楼层
我未講之前佢都改咗啦你講嘢咩。) }: T" W! F  i7 ~
kwanyeung 发表于 2011-10-13 17:26
6 W! M) `' D% e/ ^& U0 P
  @. D4 a, |. z1 Y8 q

; B' c0 _2 B( t! b9 b% F3 {0 ^8 q引用番我之前句嘢先! _2 W# u/ N+ a
(雖然你回之前樓主己經改左,不過你句嘢可以誇越時間,真犀利)
3 q3 f4 {( h" \3 E) l- |& x, C
你犀利到令過去的樓主都見到你句回覆! Q9 ?# V, A) t, ]! O
/ M* k4 r  b- H' X9 t5 y  E
(我都唔知自己講緊乜)

whm315 发表于 2011-10-13 17:53:09 | 显示全部楼层
粵語動畫完美合成,真係粵漫社之光

kwanyeung 发表于 2011-10-13 18:17:07 | 显示全部楼层
引用番我之前句嘢先  R' B/ m3 T6 s, t3 W

* f2 y- P- h* g3 g6 S; v$ x7 a( M你犀利到令過去的樓主都見到你句回覆
# p8 p, C  P' r, T3 \7 k+ l6 ^/ v: {( W, |7 v7 q9 z
(我都唔知自己講緊乜)
/ \7 o! r; [3 W- W, Ninber 发表于 2011-10-13 17:33
% q  O" U/ e% {
你真係作得就作 , @, K. o& }9 f
冇得同你鬥。

asd123456 发表于 2011-10-13 18:25:31 | 显示全部楼层
我遲來了。已經有人有開貼了。

基拉杰特 发表于 2011-10-13 18:25:45 | 显示全部楼层
合就应该有人合的,上不上传就是人家的事情啦!1 v5 O/ x6 c' T2 l
因为on9那边因土豆播客的事件停发龙珠录影版,但我觉得这些 ...
2 K( y! N# X' I3 G8 EQQ车 发表于 2011-10-13 17:04

" M2 |1 o2 m. q( H/ g
( g/ O4 Q; c8 _  n4 |1 w. K
' [* b2 f& e* O    你眼光好犀利

平常心 发表于 2011-10-13 19:39:46 | 显示全部楼层
相信超三,佢最大优点就系吾吹水,