[动漫百科] 《凉宫春日的消失》感想

oolym 发布于2011-8-22 08:20 2986 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
琴晚打开电视睇《凉宫春日的消失》觉得今次套电影个人认为相当满意,人物及画面做的好逼真令我中意哩种效果。 故事首讲SOS团准备如何搞圣诞......然之讲阿虚某拉拉去到另一世界,阿虚发现班里5见凉宫春日而且班里面的人,个个都5识凉宫春日哩个人!最最惊讶系 朝仓凉子 系度....另一世界噶长门好5同同朝仓凉子 会甘老友.而且好怕丑添!....甘实玖瑠某太大变化,依然甘可爱.睇睇下时,感觉得如果少D理解系5得噶!如果5细心睇就5知故事讲乜野,可能故事带有逻辑性,做做下讲阿虚遇到困难就系另一世界噶长门给于信息(乜程序、乜锁匙)会解开谜题....可惜时间5允许拉,睇左好耐见眼困, 结果某睇晒!只知阿虚遇到凉宫春日同古泉一起出现(5知区地两个系米“有路”?个人猜测),觉得遗憾: 某时间睇晒套电影吖,5知结局会系点,5知会5会再出多部《凉宫春日的XXX》电影呢,如果有!下次一定要睇晒! * T0 M8 V2 X+ f4 n2 k% P3 Y

评分

Kiver + 16 原创内容

已有(25)人评论

小比xD 发表于 2011-8-22 08:42:38 | 显示全部楼层
會呀= =官方經已經公告左凉宫春日的驚愕@_@將於吾知幾時播@@期待下喇樓主a_a

235795561 发表于 2011-8-22 08:47:03 | 显示全部楼层
好快应该有人合成了

qumjl 发表于 2011-8-22 08:58:00 | 显示全部楼层

' L0 L" H: U. k, O9 k以前看小说的时候也感动过~
7 z% g2 R8 ]: X7 U9 b& \$ V+ g, v自己的好朋友突然间忘记了自己 阿虚不知所措 失落 孤独的感觉 当时我都能感受到; L4 O  b1 y1 ]
不过到睇动画那时可能睇过小说 当时的那种感觉 又没有。。。

as499383231 发表于 2011-8-22 09:39:47 | 显示全部楼层
我已经在岸狗距边下载落来了

基拉杰特 发表于 2011-8-22 09:43:39 | 显示全部楼层
一来到看到某物

oolym 发表于 2011-8-22 09:55:07 | 显示全部楼层
我已经在岸狗距边下载落来了8 Z  @/ k8 b3 u# c% D
as499383231 发表于 2011-8-22 09:39
3 D" ^6 h% h" J4 b! D/ W$ [5 m
2 P4 [( A  o) ~1 v
4 I9 p' ^, ?+ B4 b
    知你犀利了,甘快手下添la

sha1b18 发表于 2011-8-22 10:32:28 | 显示全部楼层
琴晚打开电视睇《凉宫春日的消失》觉得今次套电影个人认为相当满意,人物及画面做的好逼真令我中意哩种效果 ...8 _8 S  c, l8 j, X
oolym 发表于 2011-8-22 08:20
; h6 u; ?, B0 O, W) ]. W

6 R0 E8 C/ V  Q# s  {. Z$ p9 a+ x* O3 G1 H我喺戲院放映果陣就已經去睇左,我都認為套戲唔錯,不過琴晚睇完就無意中發現左個漏洞

asd123456 发表于 2011-8-22 10:40:17 | 显示全部楼层
去MU下載先~.原來甘快就出了

我冇野讲 发表于 2011-8-22 10:42:49 | 显示全部楼层
我想距出多几部啊,好正。

エツクス 发表于 2011-8-22 10:54:27 | 显示全部楼层
马上去down落嚟睇吓先,虽然睇过日文版了....

sha1b18 发表于 2011-8-22 10:57:51 | 显示全部楼层
去MU下載先~.原來甘快就出了
+ J, Q$ ^( N/ M% {; L6 Gasd123456 发表于 2011-8-22 10:40
4 e2 F; h" D0 E7 ]2 u

# ~( G! u( Q% o& L* T9 d& G, I: d頭先去dotmu先知,原來已經出左,最衰無字幕同埋我無邀請碼

123下一页