跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 向龍珠許願,龍珠系列重播~龍珠.改首播!

mcnynbajay 发布于2011-9-29 01:48 6388 次浏览 79 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-10-7 11:07:15 | 显示全部楼层
我知道得算不算迟呢~~ 糟糕~ 我只怕到时无人录~ 因为DVD烂通街~~~~~/ f* @7 d) {( x: t
好兴奋~ 但系又好矛盾,要等到10号先之 ...$ h4 R' l+ t/ _0 c! M3 d' q) ~$ [
yrj 发表于 2011-10-3 15:59

9 h' \3 W! t( @: F* M0 \$ ^1 e* s
: ?. J+ Y) Y" c8 ^8 ]
6 B4 a: `8 D6 K9 N    见到前辈要大声招呼先~原来前辈都咁后生要上课~读紧咩啊?

lovepx 发表于 2011-10-7 11:08:34 | 显示全部楼层
许个愿望 希望超级小黑咪重播 呵呵3 q- x# A( A1 v4 f8 ~' U
h2o2 发表于 2011-9-30 21:17
0 t. a) ?$ [7 h

# m" i2 u- v0 B/ b& f0 w6 ?# Q  c7 N" g  V7 [/ S1 B# c
    我都想啊~连片源都冇揾到~(得一个mp4嘅版本而且差一集

lovepx 发表于 2011-10-7 11:10:03 | 显示全部楼层
骨!剧情比旧版紧凑,旧版可以考虑洗掉(100G)0 a3 g& {" W% F: H* @& z) r5 y
天才不二 发表于 2011-9-29 11:54

; {. G5 ^! M! q3 l) ^; O/ Y; W" C
& \" ]7 I8 i# e: Q* d7 }
; @+ N7 p4 L% ]    洗左就5系龙珠迷~我打算down埋BDMV~无奈带宽5够唉

wefgod 发表于 2011-10-7 16:40:47 | 显示全部楼层
龍珠.改吗,没看过……

wefgod 发表于 2011-10-7 16:41:01 | 显示全部楼层
龍珠.改吗,没看过……

Ace0210 发表于 2011-10-8 02:04:12 | 显示全部楼层
回复 71# lovepx % X  r$ f( L( o8 u
* D. w7 \% `$ D0 ?& y# l
% D" y" V  `8 X% J6 B0 T
    中意肥布之前配音

s0659162 发表于 2011-10-8 20:52:28 | 显示全部楼层
that's great
2 A- Z* I# k# wI am in favoute of it

darkb 发表于 2011-10-9 01:48:32 | 显示全部楼层
其實都唔算係件好事, 始終重播即係無買新野, 又係唔用錢, tbb多年來賺錢絕技之一, 唯一好的係 新配音囉.
) R$ M$ i% d2 M" F8 C7 I! E不過, 字眼/翻譯方面都係無咩期待.