刚注册嘅账号星梦竟然系负数,有木有搞错?

mnmkmj 发布于2011-9-18 13:37 7203 次浏览 87 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2011-9-18 17:42:57 | 显示全部楼层
粵漫社很危險...回你的字母星去

Batcat 发表于 2011-9-18 17:45:59 | 显示全部楼层
好了,好了,无谓为左嚟d咁无聊既事系度灌落去了!!" y. [8 }6 m+ l( n5 c' t9 c# t+ G& f
20楼度基基讲得好清楚了!!

mnmkmj 发表于 2011-9-18 17:50:35 | 显示全部楼层
言下之意是你误会了这里的所有人的意思同版规意思,不过你的学习能力好强,那么快就可以用地球的 ...# S8 l. V$ b' a$ `( y: K
基拉杰特 发表于 2011-9-18 17:39
! r$ L3 Z" Q8 J$ V4 P
0 y$ W" t) I5 K5 m

4 P0 }. L6 {+ O% C7 k5 R    强权就系道理麽?& p& [: K; b: F7 C, ]. L
    我可以大声讲,从我咁多回复中,冇搞事嘅片言只字,甚至连激动个语气都冇,何来搞事之说?' d& J* q0 G* \
    你固然可以封ID,删账号,我无话可说!

评分

基拉杰特 -2 -16 第二次警告,无谓和你多说,你的行为分明灌 ...

天才不二 发表于 2011-9-18 17:51:25 | 显示全部楼层
正一2B,你见过边个论坛可以dddd咁回帖,唔扣你先怪

mnmkmj 发表于 2011-9-18 17:52:39 | 显示全部楼层
你嗰啲ddddddddddddddddddd实在太有意义了) X! o3 y& W  `# x
chrisrex 发表于 2011-9-18 17:42
  y$ ^* {1 {9 Z
6 q+ j9 U. X9 K: d+ s' |* w) K. {
6 m/ [% G( E9 Z) B2 x) m+ C! D
    一点点都唔会话无意义挂?

基拉杰特 发表于 2011-9-18 17:53:43 | 显示全部楼层
4 r% j5 e# B  j+ e; W
第二次警告,无谓和你多说,你的行为分明灌水。DDDDDD都算正常回复的话,老友下次你用AAAAAAAAAAAA吧,起码AA是粘能胶, c4 W0 p2 d. x- I# h) \4 x8 s

( P% M. u, u. F% [, ]我话过你再说这些没意义的问题,就直接开咬,因为可以认为这是故意骗分现象

oolym 发表于 2011-9-18 18:02:40 | 显示全部楼层
甘楼主下次要多多注意用语

asd123456 发表于 2011-9-18 18:08:59 | 显示全部楼层
哎~~重新申請個號吧,以後唔好灌水

mnmkmj 发表于 2011-9-18 18:47:20 | 显示全部楼层
服你了 仲好意思发帖问...9 d6 `! j  s! Y* [
恶意灌水,畀我扣完分咪负数囖! n. ^1 L! O" r7 O9 v
漫步雲端 发表于 2011-9-18 14:15

+ x' o! b1 N% L. q
/ m6 D4 |! k5 [4 `- f+ U1 b/ s5 J' G! s& F* [
    依家先睇到,原来系俾你扣晒。( a% h$ A0 Q- g
    睇你嘅语气貌似系度幸灾乐祸。( \& {! _- S1 L+ N
    来到哩个论坛,第一次,第二次,第三次回复都系俾你话“恶意灌水”?
3 Z1 f9 G  E0 c" a2 Y* Z' i    点先为之恶意呢?0 f$ o: H1 `* u# V0 K+ e  ?
    恶意:不良的居心;不好的用意。
& h" }/ B9 E: O& k1 _
* E0 Z; h1 Y: d, E* H  {    初来报道,如同小白嘅我,因为想下载一部电影,贪快且无意嘅回复,算系“恶意灌水”麽?
4 t( o! Y9 }  k1 ^3 r+ }    因为无法下载嘅着急,而换过尝试,又在无意中嘅回复,又算系“恶意灌水”麽?
  O# L' d8 K0 Y) u5 }    事隔大半个月,因为唔死心再来尝试,再一次无心嘅回复,又系“恶意灌水”麽?
4 j+ m6 |9 }* U    因为唔明白,去问问题又系“恶意灌水”麽?
7 z8 ^, J( x' f
- j' C, T! a6 a' U* F, N" j0 E    就算真系“恶意灌水”,俾个理由都好吖,哩个主题已经二次被二次警告。理由又系“恶意灌水”。  u. p; w+ [  S
    至少都俾个理由点解要咁断定?, q+ ~" }! A8 I( c) \* N- K
    其实好多网络语言都系咁咖啦,第一个讲嘅都唔会有人知道佢讲乜,讲嘅人多佐,就成佐语言。

评分

基拉杰特 -2 -8 无理取闹的没意义回复,骗分嫌疑

基拉杰特 发表于 2011-9-18 18:59:07 | 显示全部楼层
我说过啦,别在说这些没理取闹的理由,我已经警告过,来一次扣一次,因为有骗分嫌疑。全论坛都这样,受不了就离开,想搏出名的话就走错地方

qumjl 发表于 2011-9-18 19:11:21 | 显示全部楼层
讲来讲去.....呢  9 |  {: S  N/ ^( D  ]8 n
你下东西 要求回复的 都系想你俾个有诚意d嘎回复的啦...
, L" H) f' `8 T. r- L动下脑筋讲d野咯 唔好dddddddddddddd  咁

235600 发表于 2011-9-18 19:23:33 | 显示全部楼层
看来楼主没有注意啊