刚注册嘅账号星梦竟然系负数,有木有搞错?

mnmkmj 发布于2011-9-18 13:37 7171 次浏览 87 位用户参与讨论     [复制分享主题]
注册都有一段时间咯,今日要下载D嘢先发现。. ~& Q) h, B7 E( g, `  i% Q
刚刚注册咪话星梦系零,就算系未开通都冇所谓。
3 y9 A' E% s: j- t) Z" G& A  F但系负数,即系点吖?一注册就欠你嘅?
7 l$ d- M+ y! t3 n- z你咩意思先?

已有(87)人评论

QQ车 发表于 2011-9-18 13:50:42 | 显示全部楼层
注册都有一段时间咯,今日要下载D嘢先发现。
* N9 X! D3 [& P; B( ^刚刚注册咪话星梦系零,就算系未开通都冇所谓。
/ W+ d4 P3 b7 L% G  F但系负数,即 ...
2 v  b2 @) C, A& L% Amnmkmj 发表于 2011-9-18 13:37
* ]7 J& ]" I; s) Z+ Q; b- v
/ J6 l% W% P4 }7 P+ R) ^
- E- o0 {( j( L3 p1 K$ Z0 W
    睇睇你自己回复的贴就找到原因了(睇下下面的图)$ _# J( a( z2 S3 W: |& G: h

评分

inber + 5 我很赞同

mnmkmj 发表于 2011-9-18 14:03:15 | 显示全部楼层
睇睇你自己回复的贴就找到原因了(睇下下面的图)9 c# g4 ^9 {- T; U* G) d% y
QQ车 发表于 2011-9-18 13:50

7 X) O9 W( V2 |
2 q+ H4 h- h) p5 L: Q/ r! |4 n, x* |, Q$ \0 f' P, D& U1 s
    表示小白,回复少顶多系零嘅嗟,唔通回复反而要扣嘅?
9 E4 e  x; g# Z0 r如果你话我下载用佐,更加冇可能,虽然系0星梦,但系每次点购买都话你星梦不足。

shadowlxl 发表于 2011-9-18 14:07:22 | 显示全部楼层
睇来LZ真系唔知自己衰系边度...

freedom246 发表于 2011-9-18 14:10:16 | 显示全部楼层
睇下你自己前几贴啦,恶意灌水,扣少你了!!

漫步雲端 发表于 2011-9-18 14:15:12 | 显示全部楼层
服你了 仲好意思发帖问...' F' n: H1 G  d; q, M6 _
恶意灌水,畀我扣完分咪负数囖

基拉杰特 发表于 2011-9-18 14:20:28 | 显示全部楼层
自己恶意灌水还那么大声

bobo0755 发表于 2011-9-18 14:45:27 | 显示全部楼层
自己恶意灌水还那么大声
2 g/ O, ]5 H5 j3 p6 Y4 V基拉杰特 发表于 2011-9-18 14:20

/ T3 _0 p. c: O5 r3 O
, D8 ~3 T. V9 u( F4 Z! S  r" b
# \% y6 b4 d. E    灌水代表区穷..

bbq512 发表于 2011-9-18 15:03:03 | 显示全部楼层
扣多几次就习惯了,像我一样.....

mnmkmj 发表于 2011-9-18 15:33:54 | 显示全部楼层
本帖最后由 mnmkmj 于 2011-9-18 15:35 编辑 % D5 ]3 O8 G8 w3 X$ u& ^; S9 b
% u0 H! `* z7 i0 ~8 Y* \
d==顶
4 q+ V  r2 ~6 a& z0 I" ]1 |果几张贴要求回复可见,唔通顶都有错麽?$ T  k; w; l7 `/ }" h3 k: U# b$ P# h
你地唔理解唔代表系我嘅错。

maplep 发表于 2011-9-18 15:34:41 | 显示全部楼层
- -你几岁了?。。。还在学ABC罢了?只会说dddddddddddddddddd?。。。好像还是婴儿这样。。。

基拉杰特 发表于 2011-9-18 15:37:08 | 显示全部楼层
灌水代表区穷..2 x- L; f. b0 k
bobo0755 发表于 2011-9-18 14:45

: \6 @+ z2 m0 i( y: C要晒钱的去隔离