[粤语动画] 求游戏王-怪兽之决斗17-144 粤语

bobo0755 发布于2011-9-5 03:22 4172 次浏览 36 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-9-5 22:40:26 | 显示全部楼层
: I0 ?! |8 U5 d+ J. f; ^0 O
超三几时变万能的- S, S1 }3 X9 }6 `8 V+ X6 `, x" ~8 [! a
maplep 发表于 2011-9-5 21:24
! m; F0 x! s% Y8 o3 @6 n

( Q/ J( H* q, n6 k
4 O) r7 S4 W! m/ m/ C3 V我記得之前系有人咁叫過佢(我學番黎的)
$ X  M; M+ M) j唔記得系 漫步,基基....?總之就系嗰班人啦( A& q6 h' W& g+ k7 }0 p
(弊啦,系萬能M面前講左啲咁嘅嘢添 )

Ace0210 发表于 2011-9-5 23:29:20 | 显示全部楼层
爛鬼AxV就系死都買唔起遊戲王DM GX
, F  o) `" x" B" X$ s想佢重播呀

kancheehoo 发表于 2011-9-6 02:43:04 | 显示全部楼层
5 A* V2 {! l2 g+ L2 h9 Y8 ?) }" e! d  {$ ?, `* w9 H5 u
MK佢咪讲左响10月会发17集之后嘅咩
  p/ x! V* b; _: J* D! R
7 V7 r5 }; U" g/ L7 d3 K我諗目前 净係得MK有炸

bobo0755 发表于 2011-9-6 04:40:00 | 显示全部楼层
我可以碑副圖你睇下.老點就冇,不過唔齊姐
8 t) h0 K) h% `! _asd123456 发表于 2011-9-5 17:15

3 m; y2 t) l) l. k& Q. D* [( J% o+ p4 z" j" j3 v* J6 t
9 C8 m9 V+ ]5 y1 `% |$ i% h: u
    甘你发上来啊  有100集啊

bobo0755 发表于 2011-9-6 04:48:36 | 显示全部楼层
睇来2000星梦要送人~

asd123456 发表于 2011-9-6 10:28:26 | 显示全部楼层
甘你发上来啊  有100集啊
6 b, v! U. i4 d( Nbobo0755 发表于 2011-9-6 04:40
/ o9 v" j# C4 j0 p) t( {
( w! x& u/ c( t# f
8 S0 z8 c( f. I
    只碟噶問題系電腦複唔到。

bobo0755 发表于 2011-9-6 10:37:48 | 显示全部楼层
买个部啊  要几钱?

a1006823797 发表于 2011-9-6 13:15:23 | 显示全部楼层
回复 20# asd123456 & C; c/ S( K( E

* V4 ^* |" f/ Y  u) A1 z' {% [- j- z5 ], }5 C4 }9 K, C  D* K1 k
    呢个我好想要啊,555555555

asd123456 发表于 2011-9-6 19:49:49 | 显示全部楼层
买个部啊  要几钱?- x, [3 u+ Z4 J4 A: C% j  {
bobo0755 发表于 2011-9-6 10:37

3 F  ^) n* ^( e1 ^" i* o7 p
! s: Y7 a0 s9 B. A
( g  [' c+ h+ C& u    10快錢賣你,要不

bobo0755 发表于 2011-9-7 09:06:22 | 显示全部楼层
你寄吗?$ ]. _* V0 [8 u- C  g* E

QQ车 发表于 2011-9-8 01:16:59 | 显示全部楼层
好大手笔,出手阔绰,可惜我没有.

zyx0507 发表于 2011-9-10 12:57:08 | 显示全部楼层
哇看到都& r. J: j1 T; I
好想要了