[音乐MV] 【综艺】荃加福禄寿宇宙最长演唱会 BT下载

bobo0755 发布于2011-8-27 05:14 2903 次浏览 12 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
(TVB) 荃加福禄寿宇宙最长演唱会 长做长有版 1 V# {0 z* q% G* `6 w0 {4 r- X, |
【檔案大小】 : 1.04GB: j+ r/ D" U, l$ f! C0 C0 k1 ], c
【影片格式】 : X.264 MKV
4 t% Z& O% t$ w! p6 |【解 晰 度】 : 1280x720
- B7 a" p# h& H) t5 O6 k0 j' S: C# C【發音語言】 : 粵語
- v/ P& A  i% D) k

+ F$ q/ K: Z& S! Z- M/ j 110_109222_891a0d8ae52d133.jpg
; `: U. E1 M0 g7 x6 Q5 T
7 n6 c* I+ }: [% }& ?; A1 N
* f& o7 G7 s7 S5 V5 g* G  u3 w 荃加福祿壽宇宙最長演唱會.torrent (75.29 KB, 下载次数: 77)

已有(12)人评论

瞬之夜 发表于 2011-8-27 08:34:55 | 显示全部楼层
肯定又有扮女人了。。。。祖蓝扮女人好鬼靓。。。

DARK0088 发表于 2011-8-27 09:01:28 | 显示全部楼层
睇个样。好次好唔错喔。。及及!~

117480 发表于 2011-8-27 10:04:24 | 显示全部楼层
真系估区唔到咯,做综艺都可以做到开演唱会

acehayato 发表于 2011-8-27 11:34:49 | 显示全部楼层
现场演唱会支持,话说我的迅雷又能派用场了。

kental 发表于 2011-8-27 13:15:28 | 显示全部楼层
期待电视剧!全家得六旧

lwj23 发表于 2011-8-27 13:19:46 | 显示全部楼层
得闲睇翻下笑下都好~多谢楼主分享~

bobo0755 发表于 2011-8-27 13:26:42 | 显示全部楼层
得闲睇翻下笑下都好~多谢楼主分享~# c! c7 E# _' F, c5 n8 J) }4 u
lwj23 发表于 2011-8-27 13:19

9 D( |; {. b$ I' F8 h* j
3 U: _5 e- I9 _) G0 C
/ s* f0 ~. K6 ~" i( m5 Z# B% M    好像还有下集的  稳吾到

lwj23 发表于 2011-8-27 13:36:08 | 显示全部楼层
我就奇怪点解张图显示最长时间得41分钟.........

235795561 发表于 2011-8-27 13:42:53 | 显示全部楼层
又系转贴

惡魔幽靈 发表于 2011-8-27 19:10:15 | 显示全部楼层
下咩得半集噶咋

sha1b18 发表于 2011-8-27 22:37:05 | 显示全部楼层
都唔係完整版,只係電視版

12下一页