[动漫百科] 大家鍾唔鍾意POKEMON 寵物小精靈?

tmc02086 发布于2011-8-9 23:57 6700 次浏览 90 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
Windysonk 发表于 2011-8-21 21:34:58 | 显示全部楼层
寵物小精靈出到黑白了,叫BW

a910776313 发表于 2011-8-21 21:54:53 | 显示全部楼层
宠物小精灵啊。。。很喜欢啊......可惜。。。现在都不怎么看了。。

noddyy 发表于 2011-8-23 01:10:34 | 显示全部楼层
绝对钟意啦,只系果d含有小精灵的关系比较复杂

235600 发表于 2011-8-29 17:16:11 | 显示全部楼层
以前最喜欢看的

s0659162 发表于 2011-10-8 01:08:52 | 显示全部楼层
(小霞,我既至愛)5 j# o  s. I! Z- g3 p
看到這句,我笑了4 K: S% |5 t+ P# }' t  C6 G7 q  L
果然是有"色"之人

tmc02086 发表于 2011-10-8 22:59:39 | 显示全部楼层
(小霞,我既至愛)
7 _( i4 b* U- @* u看到這句,我笑了; ]6 P5 j9 O6 G& l, i5 V
果然是有"色"之人
; Q0 L4 ^" O2 o2 B: o% p9 Ps0659162 发表于 2011-10-8 01:08

3 G; {6 ]8 |3 E# Y
- w6 U* C" t) S& J& E3 ^( w9 S, F0 O$ |  l
   咩野色先我係鍾意小霞麻... 佢呢個角色,無論同性格我都好喜歡

s0659162 发表于 2011-10-8 23:11:34 | 显示全部楼层
咩野色先我係鍾意小霞麻... 佢呢個角色,無論同性格我都好喜歡; \2 Y, q! [. y3 }  h
tmc02086 发表于 2011-10-8 22:59
! X7 j6 |+ f: R! ~  U2 y" d0 d; e
那POKEMON第二代.......你應該..........哈哈

tmc02086 发表于 2011-10-8 23:25:27 | 显示全部楼层
本帖最后由 tmc02086 于 2011-10-8 23:27 编辑 # y* w" m; A6 J- Y3 Z% p' Y
那POKEMON第二代.......你應該..........哈哈
* W" K: Y# f* l2 t) r/ ss0659162 发表于 2011-10-8 23:11
) u& s" E4 \) Q/ g; O1 l
4 |% N" T0 t* B; \' P  j
你指身材最好嘅"小智女郎" 小遙?我知佢咩樣..但我未睇過AG, 所以唔知佢咩性格4 R3 B0 ^' _9 i/ h! o5 k

L* M! Y  |$ p9 F: D- }
9 z7 E$ n5 p. S0 ?其實,9 P8 c! {0 M7 l& a- t' G; M
小霞個LOOK, 都唔知幾正! 好男仔頭咩? 而家好多少女個LOOK 同佢差唔多 熱褲. ^^- E! Z& }2 P  B' _
性格方面 ,小霞係 男仔頭+有女仔溫柔一面 * J, v! t5 i/ n/ N

" e( Y) m* n; x0 C  D:() T3 i) ?' ^  \$ G0 D2 N: K5 ^  l
仲有,我唔認為打後有第2個"小智女郎"  有小霞咁有性格嘅打扮 + 咁獨特嘅性格

s0659162 发表于 2011-10-8 23:39:21 | 显示全部楼层
你指身材最好嘅"小智女郎" 小遙?我知佢咩樣..但我未睇過AG, 所以唔知佢咩性格
% V9 j; d' T. K! @: V# g$ X) z2 v7 w1 q
$ q3 L* ~2 _+ Y% H. j- |$ Z
其實,
. T# R6 B0 V9 [- e" r; ?. B  p; y0 P小霞個LOOK ...
& _4 A9 p* I9 B& a# ltmc02086 发表于 2011-10-8 23:25
# h0 }* X5 `+ }; ?' o8 Q1 X
我諗你誤會了我的意思! f+ X9 O7 S# |
我是指,第二代沒有小霞了,呵呵

tmc02086 发表于 2011-10-8 23:46:24 | 显示全部楼层
我諗你誤會了我的意思
1 N: ^& y+ r' M* h3 J6 ~7 a# _: `我是指,第二代沒有小霞了,呵呵, M* J- u" W; w4 x% ~
s0659162 发表于 2011-10-8 23:39
4 ~( w* Q* s/ G5 d, b/ k

$ `% A% T/ a$ W+ n$ r5 b我明白嘅...新一代就要揾新女角, 小霞要走 唔到我唔接受1 _8 G" k1 I' q: a

" H! n0 X+ t, V' A但我都要睇哂佢成套POKEMON佢!
: T9 X+ m) I/ u+ v1 `我而家先睇到無印 210集到, 我希望可以追返哂冇睇過嘅集數,系列! (AG, DP)
& H. M' g# k5 |8 \當我睇哂咁多集之後, 我會寫個 <<淺評POKEMON>>/ P4 V+ L* k9 O5 u$ L
內容係講我對POKEMON動畫嘅感想及總結。
% O! T/ z# Z7 }/ n6 H應該會以角色,故事 及小精靈 呢3方面去寫...
% W3 }3 {& |/ d' S* H* |6 E1 O) M/ g2 C

" V) j0 r, c3 ^% ], g- |呢個係大工程,但心知仲有500幾集要睇,我就

s0659162 发表于 2011-10-8 23:56:09 | 显示全部楼层
我明白嘅...新一代就要揾新女角, 小霞要走 唔到我唔接受  k7 j5 X9 C: A# G5 C  d2 v

$ z/ R, u. J* w* y; w% J但我都要睇哂佢成套POKEMON佢!! G8 Y9 L  r2 Q$ o# p
我而 ...
4 p/ v$ y, c# i# S7 Q6 xtmc02086 发表于 2011-10-8 23:46

9 C0 e% Z. c$ Y& s, V哈哈,的確是一個大計劃
% C$ J& S- i7 K! W. ]! O2 J$ b如果你完成的話. W$ S8 ?- x% ~
通知我一聲吧. w" v4 I  t. s, [( l+ p9 p
我會抽空看的

tmc02086 发表于 2011-10-9 00:03:05 | 显示全部楼层
哈哈,的確是一個大計劃
5 b4 |) q3 K( Q; g如果你完成的話2 V% y+ h$ I4 g( Q! R! W
通知我一聲吧
6 Y" Q3 ]) y) h  a# o我會抽空看的- p/ s; ^) P/ X" _
s0659162 发表于 2011-10-8 23:56

* {) A7 S/ u) z9 f! |/ T$ U5 z. L( f/ v% P1 j4 x( a' r

$ }' S. m% v3 Q1 x6 e/ V放心,一定...寫個陣我盡量會持平客觀架喇..
# E% X7 q. E7 e! u3 ?但講到女角方面....大概我點都會為小霞著墨多D架喇