[每日闲聊] 空白签名档出现新图片............大家快入嚟吹水

kevinchan 发布于2011-7-21 22:07 16303 次浏览 465 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-7-21 23:11:43 | 显示全部楼层
甘迟先见
# u7 \. E) |7 o琴日早上已经改左伽啦`~~8 D( Q1 v4 `( n5 h
Kiver 发表于 2011-7-21 23:08

& R& f0 {& n2 ~* }/ n1 U3 L! y8 G; W' Z' g8 W  r2 r
4 |' a" F9 ]9 q/ d# t  i) r8 m
    签名档唔觉,而且我又少上论坛

lovepx 发表于 2011-7-21 23:11:53 | 显示全部楼层
緣之空動畫仲H過原本H-GAME囉我想講。。。$ T1 h3 n) ^3 G- f) P- z
kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:08

$ l! S2 E1 _  _! P
. n9 A2 K/ W2 r5 G" h) |  E; L7 x3 p: R
    你玩过缘之空啦即系

xing 发表于 2011-7-21 23:12:03 | 显示全部楼层
冇美工啊,全部社长一力承担,厉害吧& d! v+ v% i- ^7 K9 T

1 a3 p+ D  X  z1 Gkevinchan 发表于 2011-7-21 22:57
1 L5 d! k( Y4 m! K& s
厲害的哇
" W. {  j* u. B  s/ [4 ^
+ P3 \$ {- x9 B7 t+ f0 w: o% y以後有圖要改就搵社長得咯  G* N' c) M6 w9 @/ V
幾時我都學下整圖先得

kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:12:16 | 显示全部楼层
关鸟叉事,俺是鸟类% @( _8 S# f3 @% s4 m8 l8 p
kevinchan 发表于 2011-7-21 23:09
# ?- w( `# M) z: @
我都好想試吓咬你,點解我哋咬唔到人。強烈建議80權限上嘅就可以咬人。

kevinchan 发表于 2011-7-21 23:12:22 | 显示全部楼层
呃...& \9 Z# ~# A! b9 {
我一直以為三色堇系搞配音..
% S8 r7 I7 ?: ?4 M, i' ]- C( ]xing 发表于 2011-7-21 23:10

! R8 ~4 u( o3 T) F4 W
) u0 _6 z* O! e0 i+ }. k8 I- J& j9 l4 m$ m" U( y9 j
    可以请佢哋帮手美工嘛,不过佢哋都好忙,估计

高达猫 发表于 2011-7-21 23:12:25 | 显示全部楼层
什么也不知道的路人

lovepx 发表于 2011-7-21 23:12:26 | 显示全部楼层
签名档唔觉,而且我又少上论坛/ R) u" S, e  `7 N+ R! A! F3 O  D; B/ b
kevinchan 发表于 2011-7-21 23:11
0 a2 |! C9 q# v: c
( {) k: E9 _6 P+ w- T/ ~

0 f5 M- }/ g% n    都话论坛嘅图片都换左咯

kevinchan 发表于 2011-7-21 23:13:07 | 显示全部楼层
我都好想試吓咬你,點解我哋咬唔到人。強烈建議80權限上嘅就可以咬人。
- L$ C. Y1 S! N7 C# ?- okwanyeung 发表于 2011-7-21 23:12
; U9 F: x1 r+ a& \$ m' w- G

& @7 R; l' e3 n5 R
2 s' f, m7 N) q. E; w9 Z3 H+ [; e    到时天下大乱,你咬我冇事嘅,我可以撤销

lovepx 发表于 2011-7-21 23:13:18 | 显示全部楼层
7 [# @0 I$ r6 ^& u( ekwanyeung 发表于 2011-7-21 23:12

/ c+ J0 c3 R1 C4 D' t7 Y# y* M3 \1 n8 }+ h; s  e

+ F. W$ m$ G- N, k% c; K0 Q    我一早就建议..我撑你

kevinchan 发表于 2011-7-21 23:13:23 | 显示全部楼层
厲害的哇
! e7 \& m% C7 I5 k6 h, m& D1 [' I7 L7 H3 E' I, _
以後有圖要改就搵社長得咯
8 A; U# s* @- I) w4 Z( Y; ~幾時我都學下整圖先得
! t% Q+ ]7 k# `2 z8 o9 Hxing 发表于 2011-7-21 23:12

+ l4 u6 `" b) P3 y2 v4 k. k
0 C2 \6 {6 \' Q8 f2 O% ^0 {2 ^  R
    学好帮论坛手哇,咔咔

kwanyeung 发表于 2011-7-21 23:13:37 | 显示全部楼层
人地邊有你咁見多識廣
5 P$ Z/ k* E$ }2 I3 i" |4 M9 r原諒他吧9 y7 _. L! x: ]4 |
inber 发表于 2011-7-21 23:10
; O/ O8 Q# M% E; h
你咪講笑囉。人哋喺U2御宅族嚟。咪睇小人啦你。

xing 发表于 2011-7-21 23:13:39 | 显示全部楼层
可以请佢哋帮手美工嘛,不过佢哋都好忙,估计
2 Y/ V$ c/ G3 B3 y9 Kkevinchan 发表于 2011-7-21 23:12

7 P) a& S" t) f. J
; ~  `- n% _! J* R1 g* s6 r5 ^. Y3 @原來如此,強人集中地捏